Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc mult de urari, dragele mele! Eu sunt taaaare zapacita.. La multi ani si pentru nazdravanii vostri! Sa dea Domnul sa ne bucuram de ei toata viata si sa ajunga Oameni in adevaratul sens. Doamne ajuta!

Luca este foarte bine. A scapat de nas infundat si de mucisori dar acum este ragusit. Este tare caraghios cand vorbeste asa gutural... Cred ca este din cauza ca a tipat si a ras foarte mult la petrecere.
Duminica am avut petrecerea pt ziua lui. Am avut multi invitati (cca 15 adulti si 7 copii); fost inghesuiala dar si distractie pe masura. Micul meu profitor se infiinta la usa ori de cate ori suna soneria, spunea "bine ati venit" (asa cum l-am invatat sa zica) si apoi lua oamenii la control:"Ce cadou mi-ai adus???"
A fost chiar resusita petrecerea. S-au simtit bine si adultii si copiii. Pe mine nu ma intrebati cat am fost de obosita... Am muncit doua zile ca o apucata (printre altele am mutat si jumatate din mobila pe balcon, ca sa avem spatiu suficient). Dar a meritat.

David ce spune de plecare? Banuiesc ca l-ati anuntat... Este incantat, banuiesc...

Nico, Stefan mai este ragusit? L-ai tratat cu ceva sau a trecut de la sine?

Va pupam cu drag.

Sanzi, daca nu mai apuc sa scriu pana plecati, va urez drum bun, multa sanatate si mult noroc! Sa va ajute Dumnezeu!

PS Luca este micul urias. Are 23kg si 105 cm. De cate ori cumpar hainute trebuie sa spun ca iau pt varsta de 5 ani...

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Alina ma bucur ca v-ati simtit bine la petrecere!!! Ce cadouri interessante a primit Luca?? Poate o lasa mai moale cu tv-ul acum!!!

Poze nu aveti???

Chiar ca este urias Luca!! cu 10 kg mai mult!!!

Voi sunteti inalti sau grei??? Cu cine seamana?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/547593621sRsSaN
noi avem cateva poze noi

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Cadouri interesante...un circuit de masinute, un arc cu sageti (cu ventuze), puzzle (de care nu este deloc interesat), masinute, un buldozer cu senile (cu telecomanda - asta-i place) si altele...

Seamana cu sotul meu care are 1.84m si 106kg. Eu sunt micuta dar de la mine nu a mostenit decat inteligenta (si modestia, bineinteles :)).

Spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca de cand am cumparat camera video nu prea am mai facut poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Alina, dragute jucarii a primit Luca de ziua lui. Stefan este interesat de puzzle, acum au inceput sa ii placa acelea cu cuburi. Inca nu se descurca singur, insa le facem impreuna. Are unul cu personaje din povesti si unul cu animale, de cate 20 de piese.
Sinzi, nu mai aveti mult... Sa ne scrii cum a fost cu avionul. E prima data pentru David?
Nicoleta

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Ce faci Sanzi, ati plecat? Abia astept sa ne scrii pentru prima oara din noua voastra casa...

Nico, probabil ca si lui Luca i-as putea deschide apetitul pt puzzle, numai ca eu stau atat de putin timp cu el...si in timpul acela trebuie sa mai fac si diverse alte lucruri, incat nu am nici eu rabdare sa facem puzzle.
Ma gandesc f serios sa-mi schimb locul de munca (si din cauza unor probleme care au aparut in ultimul timp) si sper sa-mi gasesc ceva care sa imi permita sa stau mai mult alturi de familia mea draga.

Maine mergem la botezul nepotelului meu, Calin. Abia astept...
Voi ce faceti in weekend?

Va pupam cu drag

Mergi la inceput

Servus.
Alina, bona nu ar putea face puzzle cu el? Oricum, mai interesant ar fi cu mami, te cred si eu!
Decizia de a avea un serviciu care sa iti ocupe mai tot timpul poate ajunge sa nu iti mai convina la un moment dat. Insa exista un confort material pe care acest lucru ti-l poate oferi astfel incat e greu sa parasesti respectivul loc de munca... Sper sa iei decizia cea mai buna. Si Luca sa se bucure mai mult de prezenta ta langa el.
Vei vedea, dupa ce merge la gradi va capata independenta mai mare in joaca lui. Asa s-a intamplat cu Stef.
In week-end facem o vizita la noul apartament. Speram sa ne mutam curand..
In rest, ne vom plimba prin Bv. Sper sa fie soare.
Sinzi, esti pe drum?
Nicoleta

Mergi la inceput

duminica dimineata plecam...totul e aproape impachetat....inca mai avem cate ceva pe afara...ma descurc eu maine!!!

si david e fan puzzle, dar trebuie sa fie cu tren!!!! acum e incantat ca plecam dar agitat...doarme ff putin!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Salut.
Sinzi, drum bun! Nu voi mai intra pana miercuri.
Nicoleta

Mergi la inceput

Am ajuns si noi in Chicago...
David taaare obosit, nu a dormit deloc pe avion, era cu ochii in 14 treaz la orice miscare!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput