Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
sinzi_ana spune:
Alina, sanatate lui Luca!!!
La noi e tare frig, cred ca peste tot de altfel, si nu prea mai stim ce sa facem in casa...afara nu rezistam mai mult de juma de ora odata, si ne cam plictisim in casa...mai ales ca incerc sa nu il las la tv prea mult...
Noroc ca tot avem musafiri, dar in ultimul timp adulti, cu care nu prea se poate juca...
Am colorat, ne-am jucat cu trenurile, de-a v-ati ascunse-lea...dar ramanem in curand in pana de inspiratie...
Maine cred ca mai frecventam si noi locurile de joaca pt copiii, sa mai iesim un pic din casa...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Salut.
La noi e destul de bine, desi este vacanta Stefan merge la gradi, ii place si e ok cu sanatatea.
Asa nu se plictiseste acasa cu bona, face si miscare si adoarme destul de repede, pe la 12,30. Astfel incat seara este ok, adoarme pe la 10.30. De jucat acasa se joaca mult si singur, are tractorasele lui cu remorci si macarale, are un trenulet de lemn preferat... Impreuna facem puzzle de 20 de piese sau din cuburi, coloram, citim povesti, invatam poezii(el cere) sau ne uitam la Animal Planet. Si vine ora de baie, apoi mananca si la nani. Are multe tentative de a se eschiva de la nani, dar nu ii merge mereu.
Cam asa e la noi.
Nicoleta.
sinzi_ana spune:
Eu am inceput sa ii dau din jucarii si nu mai are asa multe...oricum e mai bne cu putine !!!
Dar pt ca noi suntem ocupati si nu prea avem timp sa mai stam cu el, il lasam sa isi faca program singurel...si se cam plictiseste...si atunci se uita la minimax!!!
Azi a mancat si el mai bine si sunt tare multumita...a inceput sa faca burtica ca somalezii...de la ciorbe cred!!! ihi...
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Aseara nu am scapat pana nu i-am dat toate jucariile din debara!!! Ce era in dormitor...
De-abia astept sa ne mutam. Deh, 4 camere sunt mai multe decat una, nu?
Stefan este cam ragusit. Sper sa ii treaca, maine plecam la parintii mei, sa o vedem pe cea mai noua membra a clanului, fetita surorii mele. Avem de mers cam 200km, speram sa doarma piciul pe masina.
Sanatate si sa va distrati. Noi speram ca o vom face.
Nicoleta.
sinzi_ana spune:
Azi am iesit si noi afara ca a fost tare frumos in C-ta...soare si caldutz...
Am stat de la 10 la 14!!!
David a alergat si a fost tare fericit, si s-a tavalit in tot praful, s-a suit pe un mormam de frunze si era in culmea fericirii!!!!
Nicoleta, drum bun, sa va traiasca nepotica!!!!
Ieri a nascut o prietena de-a mea tot fetita!!!
Sinzi, Radu
si David
David
alina023 spune:
Ce ma bucur sa vad ca se mai nasc si fetite... Printre cunostintele mele s-au mascut numai baieti in ultimii ani. Deja incepusem sa-mi fac griji..hihi Sa va traiasca printesele.
Luca este si acum racit. Acum doua seri am mers la doctor pt ca nu putea respira din cauza mucozitatilor. Are rinofaringita acuta. Ma gandesc sa ii fac un exudat faringian, sa nu cumva sa fie vreun streptococ pt ca a facut destul de des iarna asta rosu in gat...
Abia astept sa-l dam si noi la gradi. Luca sta numai cu bona sau cu noi si sta f mult la TV. Singur nu-i place sa se joace decat putin timp si daca nu se joaca cineva cu el prefera sa se uite la TV...of of
Sanzi, va pregatiti de plecare...cum e? Eu imi amintesc cum a fost cand ne-am mutat din C-ta in Bucuresti si nu-mi pot inchipui cum ar fi sa trebuiasca sa ma mut peste ocean... Cred ca ar trebui sa inchiriez un avion...
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina
sinzi_ana spune:
Alina ce mai face Luca??
Nicoleta cum e nepotica???
Fetita prietenilor mei e bine, papa, doarme si seamana super bine cu taticul ei...I-am ajutat si eu la baita, la schimbat scutece, la uns buric...
Am si uitat cum e sa ai grija de un bebe asa mic...dar tare imi face placere!!!!
Acum se lupta cu o pb, fetita are 6 degete la o manutza si trebuie sa se hotarasca cand o vor opera si unde...
David a invatat zilele astea un cd, pe care i l-am cumparat acum cateva zile, si l=am auzit cum canta singur melodiile de pe el...melodii pe care nu le-a mai auzit pana acum!!!
Am mai iesit si pe afara, si la locurile special amenajate pt copii ca sa aiba de lucru...acasa e un haos total!!!
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Sinzi, nepotica face bine, e cam plangacioasa, dar asta e. Seamana bine cu tati si este frumoasa. Na, si eu, ca neamul ciorii...
Si Stefan memoreaza repede. Si ii plac mult cantecelele.
Alina, nazdravanul tau cum se simte?
Ma gandeam: nu ar fi timpul sa corectam datele despre copiii nostri? Al meu are 98 cm si 16 kg. Ai vostri?
Nicoleta.
PS Aveti emotii, Sinzi?
sinzi_ana spune:
Nu am emotii deloc...nimeni nu are ...
DAvid e tare fericit ca pleaca in state, desi i-am dat toate jucariile si nu mai are decat cateva masinute de metal!!!
Sper doar sa aterizam cu bine ca e cam mare zapada in Chicago!!!
Corectez si lista imediat!!!
DAvid are 1 m si 14.500kg slab rau!!!!
Sinzi, Radu
si David
David