Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

si pe mine ma streseaza aviara asta, tocmai cand imi iesise din cap stresul cu epidemia trecuta. am sunat la gradi si mara e deocamdata bine, au zis ca ma suna daca e ceva si stau ca pe ace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Alimara, cum se simte fetita ta?
Stefan nu a facut febra, e vioi si sper sa scapam repede de raceala asta.
Numai noaptea are nasul infundat, ziua ii curge foarte putin.
Sanatate.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si David e putin cu nasul infundat...dar si eu...cred ca de la aerul conditionat de peste tot...

In rest s-a obisnuit la gradinita si chiar ii place...merge de placere, a inceput sa vorbeasca mai bine si mai cu usurinta limba.
Il duc la karate si inot...
Dar cred ca o sa renunt la una dintre ele ca totusi e prea obosit...si o sa reluam cand luam vacanta de la gradinita!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Vesti proaste de la noi...Stefan a facut febra...de azi dimineata, apoi dupa somn, la amiaza...sunt suparata...

Mergi la inceput

noi suntem bine mara e la gradi nu mai are nimic. va tinem pumnii sa va faceti bine. probabil ca e o viroza. sa speram ca acum daca da caldura mai scapam de raceli.

Mergi la inceput

Servus.
Vesti...asa si asa de la noi... Stefan nu mai are nimic, de duminica nu a mai facut febra de,loc, e tonic...E ok. INsa eu am facut un dus sambata dupa-amiaza, am iesit afara si... acum am amigdalele inflamate!!! Am fost azi sa fac un exudat si joi voi sti, intre timp, tinctura de propolis.
Sanatate.
Nicoleta

Mergi la inceput

Nicoleta, ai fost cu Stefan la doctor? eu ieri m-am uitat din joaca la Mara in gat si m-am speriat. are deasupra amigdalelor niste chestii ca niste basici rosii, nici nu stiu cum sa spun ca o arsura, sau afta. m-am cam speriat. ea mananca nu are temperatura si e vesela. nu stiu ce cauta alea in gatutul ei. am intrebat-o pe sora mea (e medic internist) si ea a intrebat la pediatrie la ea si mi-a spus ca genul acesta cu aspect de basici ar fi de la virusi. si sa o las in pace ca o sa ii treaca. asa ca mai stau vreo doua zile si dupa aceea daca nu ii trece merg la doctor. incearca si tu sa te uiti in gatutul lui.oricum daca sunt virusi nu prea avem ce face decat sa ii lasam sa isi faca damblaua. va dorim insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Salut.
Nu am fost cu Stefan la medic, daca nu-i trecea febra m-as fi dus. Dar asa, nu m-am dus, doctorita de familie i-ar fi dat antibiotic si cred ca si pediatrul la care ma duc pentru a fi sigura... Asa, preventiv...NU am intalnit pe aici medic sa nu dea asa, preventiv. Si eu cred ca e virala treaba, nu am reusit sa ma uit in gatul lui, eu insa am asa ceva in gat, ca niste afte de culoarea amigdalei ...circula oricum pe la serviciu o hestie care i-a imbolnavit pe multi, si pe mine...
Sa fiti sanatoase. Eu ii mai dau lui Stefan 2-3 vitamina C pentru copii. Pentru imunitate.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/photo/550178285/2592697350087737923cHWaHP

am pus ceva poze noi la sf albumului...

Am fost si la inot...A fost cu lacrimi la inceput, dar la sfarsit s-a lasat cu veselie ba chiar nu mai vroia sa plece!!! Si de abia asteapta urmatoarea lectie!!!

Nicoleta si noi suntem cu muci...dar aici nici nu se obosesc sa ii stearga la nas...vine de la gradi cu fata murdara si manecile in loc de batista!! Dar pe maini ii spala din juma in juma de ora!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Servus.
Sinzi, am vazut pozele, sunt foarte dragute. Stefan a unceput sa si tuseasca... Sa vedem, azi l-am imbracat mai subtire la gradi, poate a transpirat si apoi i-a fost frig...Vedem cum evolueaza tusea si daca nu se vede o schimbare, la medic! Fir-ar!
Spor la lectiile de inot. Si la balaceala in ocean.
Nicoleta

Mergi la inceput