Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, tusea vine de la muci...ca s-au acumulat in plamani si o sa tuseasca cateva zile sa elimine toate resturile!!!!
Este...chiar...desi nu pare...un lucru bun!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dar inca nue tuse productiva, e semiseaca!!!
Of..
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

sinzi_ana, am vazut si noi pozele e foarte dragut baietelul tau. unde anume stati in florida, am si eu pe sora mea in Jacksonville si ea imi trimite poze cu plaja si oceanul (e la 20 de minute de ei).
nicoleta, eu cand tusea nu prea tare si nu prea des nu ii dadeam nimic. am incercat o mie de siropuri de tuse si nici unul nu mi s-a parut ca a avut efect. cica doar sa bea lichide multe.
am sunat si eu doctorita marei sa-i spun despre ce are in gat si mi-a spus sa-i dau cu tantum verde, dar eu nu am gasit ca ar fi pt copii. ati dat asa ceva la copii? ar fi bun ca e antiinflamator si antiseptic. bine mi-a mai dat si bioparox (dar nu se pune ca e antibotic si nu vreau sa ii dau) si antiinflamator (probabil nurofen da nici asta nu i l-as da ca ii irita stomacelul). mai studiez problema. alina

Mergi la inceput

Alimara,
Stefan tuseste semisec, sa ii zic asa. Adica nu rupe tusea, eu incerc sa il ajut sa i se fluidizeze secretiile.
Tantum verde nu e pentru copii. Nu as risca...Insa Nurofen dat cat trebuie e ok la noi, desi chimicale...Dar poate ii ajuta. Si lichide multe, eventual cu miere...

Mergi la inceput

Alimara eu stau in Hollywood (destul de departe de Jacksonville) care e la 10 min de Miami...noi avem plaja chiar aici...
Amm trecut si noi prin Jacksonville cand am fost in Georgia si mi-a placut orasul...e mare si curat!!!

Nici eu nu ii dau nimic pt tuse, si asa ne-au recomandat si noua dr de aici...multe lichide...de fapt cam asta e singurul tratament pe care il recomanda...hihi...
La noi e si un pic mai complicat...ca are muci, afara e foarte cald, transpira, in masina e racoare, in casa e racoare...si mereu trece de la foarte cald la racoare...si de multe ori transpirat...
Dar eu cred ca s-a acomodat bine cu clima si schimbarile bruste din interior in exterior....

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Eu pentru tuse ii dau un siropel care se numeste Bronchicum, nu face decat sa fluidizeze secretiile si astfel se elimina mai usor. Este doar pe baza de plante, asta ma incanta mai tare si intotdeauna a functionat.
Am observat la Stefan ca nu-i mai curge nasul decat putin, astfel ca nici nu mai are ce sa expectoreze...Speram ca tusea ii va trece curand.
Nicoleta

Mergi la inceput

'neata. sper ca v-a trecut nasucul si tusea. eu o sa fiu plecata saptamana viitoare intr-o delegatie si Mara va merge la mama in Ardeal. o sa plece maine dimineata cu trenul. o sa mor de dorul ei pana vin inapoi. am fost la sedinta la gradi si au venit copii noi la Mara in grupa si am descoperit ca avem colega pe Rebecca din listuta noastra de copii.
Sinzi_ana cred ca e frumos pe acolo pe la voi si speram ca in curand vom veni si noi in vizita pe meleagurile voastre, daca ne dau viza americanii ca sunt cam zgarciti.

Mergi la inceput

Servus.
Stefan e aproape gata cu raceala. Noi speram sa mergem in Cluj in week-end, dar vremea nu e asa cum am fi dorit, cred ca stam acasa.
Ce dragut, se gasesc la gradi copiii de pe forum...
Mara e ok? Unde in Ardeal vine?
Am fost ieri sa ii facem pasaport piciului si culmea, am terminat repede. Apoi am fost la frizerie, s-a jucat acolo cat a vrut dupa care nu a vrut sa se tunda, in prima faza l-am tinut cam cu forta, dupa care a stat singur, insa in brate la tati...
Nicoleta

Mergi la inceput

Mara va merge intr-un sat pe malul Muresului, langa Simeria (in jud Hunedoara). stiti zona? e un sat mic si mai modern. in rest Mara e bine mai are putin gatul rosu dar in rest nu are nimic. noi n-am fost niciodata in Cluj. la cel mic i-ai facut pasaport individual sau l-ai trecut pe al tau sau al sotului? si eu trebuie sa ii fac Marei. acasa mi s-a stricat calculatorul asa ca mai vorbim saptamana viitoare cand ma intorc. aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Fetelelor haideti la noul subiect!!!!
aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76789

Sa poata fi inchis acesta!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput