Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

o sa modific listuta imediat ce am timp...
acum suntem suparati ca david a vomat de 4 ori in noapte asta ceva galben...
cred ca a facut o indigestie...acum doarme...saracul e epuizat...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Alimara, bine ati venit! Sa ne povestesti despre fetita ta.
Noi suntem bine, mai putin eu care abia astept sa ma apuc de Magne B6 si de calciu...Sunt cam epuizata...
Stefan insa are o energie debordanta. Si mai nou se trezeste noaptea si...pe la 4...zice ca nu-i mai este somn. Pana la urma adoarme... Of, cred ca are chef de joaca.
Sinzi, ce mai faceti? Voi locuiti la hotel? Poti gati?
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

buna Nicoletei si tuturor.
ce sa va spun despre Mara mea? Cu ce sa incep ca sunt prea multe de spus. de curand am aflat ca am ajuns la mult ravnita greutate de 14 kg si cred ca avem spre 1 m (aveam 97 cm la 3 ani fix si cred ca a mai crescut ceva de atunci). am alaptat-o pana la 1 an si 7 luni si m-a chinuit cu mancarea pana am dat-o la gradi la 2 ani si 7 luni (adica din toamna). acum a inceput sa manance bine. la gradi ii place dar nu prea vrea sa participe la lectii desi invata tot ce fac ei acolo si imi spune mie acasa, in schimb acasa este o mare vorbareata. cred ca din cauza ca sunt multi baieti la ea in grupa si numai 2 fetite dintre care una vine rar. va mai povestesc pe parcurs. incerc sa pun si poze. va pupam

Mergi la inceput

Servus.
MIe mi se pare ca Stefan s-a mai ingrasat in ultimul timp. POate e de la capsulele Raducu pe care le ia de 2 luni, sunt naturale, antianemice si antirahitice...a mai prins si culoare in obraji... Cred ca re 17 acum. Si se inalta, a inceput sa manance ou fiert, ceea ce rar se intampla (numai in ciorba). De cand cu ciocnitul la Pasti.
Si a inceput sa manance si budinca de branza...E mai bine, si piza mai vrea...deci se da pe brazda.
Cu legumele crude avem ceva probleme, nu vrea fructe (doar mere si portocale).
Revin.
Nicoleta

Mergi la inceput

Servus, Alina.
Ma bucur ca ati gasit gradi in germana...si noi am vrea, inca mai asteptam o sansa in sensul asta.
Sa ne povestesti despre noul job si despre nazdravan la gradi.
Nicoleta si Han.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetelor,

Ce sa spun.,..noul job imi aduce bani mai multi dar si stressul este mult mai mare. Totul se plateste in viata, nu? Trag tare pt ca stiu ca muncesc si pt puiul meu si am sansa sa ii ofer ceea ce unii parinti nu pot oferi copiilor lor.
Luca a inceput sa se acomodeze la gradi. Plange dimineata cand il las acolo dar imediat ce ies pe usa tace. Nu vrea sa se joace cu nici un copilas...sta de unul singur. Este tare capos...ambitie pe el cat casa... Tot incerc sa il conving ca este bine sa isi faca prieteni dar vad ca doecamdata degeaba.
Azi a fost "Mutter day" (sper ca am scris corect pt ca nu stiu nici o boaba de germana) si Luca mi-a oferit o inimioara f frumos decorata de el (cu ajutor, sunt convinsa). Aproape ca mi-au dat lacrimile...puiul meu este mare...

In weekendul trecut am mers cu el la munte. A fost prima data cand a mers cu trenul si a fost fff incantat. Am urcat cu telecabina la Babele si ne-am batut cu zapada. A fost tare fain... (a racit putin dar nu se pune :))

Sanzi, cum se simte Davidutu? A fost indigestie? Sper din suflet ca este bine.

Nico, la voi nu sunt gradi in germana sau aveti un alt motiv pt care nu il dati?

Alina, bun venit printre noi!

Va pupacesc pe toate si sper sa revin cat mai curand.

Cu mult drag

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

am promis niste poze, acesta e link-ul dar nu stiu de ce nu se albastreste (cred ca merge cu paste):
http://pg.photos.yahoo.com/ph/maryoprea/my_photos
ne gasiti daca vreti si la galeria eroilor, Mara a fost fotomodel pe 27 aprilie 2006.
eu sunt suparata ca serbarea de la gradi a fost stabilita exact cand eu o sa fiu plecata intr-o delegatie de 3 zile si Mara o sa fie acasa la mama. asa ca o s-o ratam. eu sunt cea suparata ca Mara e bucuroasa ca merge la verisoarele ei care de abia o asteapta. chiar, tot am vrut sa va intreb ce faceti cu puisorii pe perioada verii. merg la gradi sau la bunici? la gradi la noi nu e vacanta dar parca cred ca i-ar prinde bine o vacanta sa nu se mai trezeasca dimineata la 7.30. nu stiu cum o sa facem.
va pupam

Mergi la inceput

Servus.
Azi de dimineata Stefan avea nasul infundat, si noaptea l-am auzit respirand pe gura...Uf, ce sa fie? El nu a mai fost asa de muuuuult timp. Ii curgea nasul, dar nu sa fie infundat! Vom vedea astazi si, daca nu e ok, maine il tin acasa.
V-am vazut in poze, sunteti foarte dragute.
Eu ma pregatesc pentru carnavalul lui Stef, am gasit deja de inchiriat costum...sper ca va fi sanatos.
Sa ne mai scrieti.
Nicoleta

Mergi la inceput

si Mara a facut febra aseara 37,8 si sunt tare ingrijorata. nu vreau sa o luam de la capat. noaptea a dormit bine si azi dimineata mai avea inca 37,5 dar am dus-o la gradi si nu stiu daca am facut bine. la gradi cica nu sunt copii bolnavi. si noi am fi avut serbarea la sfarsitul lunii si mara era ghiocel, dar nu o sa fim in bucuresti atunci.sper numai sa nu se mai imbolnaveasca ca incepuse sa manance asa de bine. sper ca si voi o sa fiti bine.

Mergi la inceput

Servus.
Imi pare rau ca si voi...Stefan nu a avut febra (sau poate avea peste 37,5, desi era vioi). Vedem diseara. Si eu l-am dus la gradi si ...poate daca il tin acasa ii trece mai repede, dar se plictiseste ingrozitor. Daca se simte rau sau e grav, atunci sta acasa, desigur. Dar asa... Si la gradi i se desfundase nasul. Sper sa se simta bine. Si tot vine week-endul, se reface poate pana luni.
Mie mi-e frica de gripa asta aviara...
Nicoleta

Mergi la inceput