Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
sinzi_ana spune:
Ce e asa pustiu pe la noi???
Numai eu si nicoleta?? Sunt asa rari copilasii nascuti in ian si feb???
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Chiar ca pustiu pe aici... Sinzi, am vazut subiectul despre incapatanare... Si noi avem probleme cu asta, dar nu foarte mari si nu mereu.
Noi incercam sa nu ii facem tot timpul pe plac lui Stefan. Sa inteleaga ca nu totul i se cuvine. Lor i se pare ca toata lumea e a lor. Si de-aia fac asa. Cand face urat ii spun ca sunt supatata pe el, ca nu mai vorbesc deloc cu el pana nu se linisteste. Sau sta izolat in camera lui pana ii trece (repede). Sau ma gandesc daca ii este foame sau sete sau somn...ca atunci e mai caprocios.
Cam atat.
In week-endul asta ma fost plecati la parintii mei, a botezat-o sor-mea pe fetita ei. A fost fain, desi obositor drumul.... Asta e recuperam noi.
Sanatosi, voinici? Noi, da. Mai putin tati, care tuseste putin.
Revin.
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nicoleta nici noi nu ii facem pe plac...incercam sa ne impunem...dar e asa stresant ca te face sa ii faci orice numai sa te lase in pace...
E ca o bomba psihologica...
Azi mi-a pus juma de ora intrebari in usa gradinitei ca de ce tre sa mearga la gradinita...
Cred ca ar fi trebuit sa il las acolo fara nici o explicatie si sa plec...
Sinzi, Radu
si David
David
alina023 spune:
Hristos a inviat!
Bine v-am regasit, dragele mele.
Desi am promis ca voi scrie mai des, iata ca nu am mai intrat de aici de multa vreme... Noul job este extrem de solicitant, nu am timp decat pt problemele de serviciu.
Azi a fost prima zi de gradinita pt Luca... Offf....ce emotii am avut si inca mai am... Am gasit o gradinita cu predare in lb germana si am hotarat ca ar fi potrivita pt el (mai ales pt ca au un stil mai cazon, care cred ca ii este necesar).
Dimineata, dupa ce l-am instalat, i-am spus "pa", mi-a raspuns si mi-a intors spatele. Am rasuflat usurata dar cand am sunat educatoarele mi-au zis ca a tot plans dupa ce am plecat. Asta pana i-au lasat sa se joace (dimineata, dupa micul dejun, se fac lectii, mai tarziu au timp la dispozitie). Dar se pare ca s-a acomodat deja pt ca la pranz nu mai avea nici o problema, a mancat, a dormit...e bine. Abia astept sa il vad diseara, sa aud care sunt impresiile lui (daca va dori sa-mi spuna ceva...).
Cu intarziere iti spun si eu "La multi ani!" Nico.
Sanzi, David cum se impaca cu gradinita acolo? Ii place?
Va pup
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Nicoleta spune:
Salut.
Si Stefan ne fenteaza...dimineata la gradi...ce munca de convingere trebuie sa ducem cu el!!! Ca vrea sa se spele pe maini cu ambele sapunuri...apoi vrea pisu...apoi sa ne iubim...apoi apa...apoi ...UF!Dar asta e, am fost slabi prima data, acum uite urmarile.
Nicoleta
sinzi_ana spune:
David a inceput sa se mai acomodeze si el nu mai plange dimineata, dar comenteaza ca de obicei...Ca de ce trebuie sa mearga la gradi? CA de ce sa invete? Ca de ce trebuie sa fie destept? Ca de ce trebuie sa asculte de teacher si tot asa...
In schimb a inceput sa rupa limba tare bine si macar de asta ma bucur si eu si isi face prieteni cu care au pasiuni in comun..
Acum suntem in Tarpon Springs (Tampa) intr-o mica excursie cu tati (care are de aici niste nave) si vom sta cateva zile...E tare frumos aici...
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Of, Stefan e din ce in ce mai nervos... Ieri cand am ajuns acasa au inceput nervii... Ca sa plec, el ramane cu tanti Ica... Ma intreb ce se intampla de fapt la gradi...
Nicoleta
Ira spune:
hop si noi, saluty tuturor !
Sofia mea merge la gradi de la 1 an si 9 luni.
Nu avem probleme, si am avut noroc ca nu s-a imbolnavit decat de vreo 2-3 ori.
Aici e cool la gradi ca e f transparent si te poti duce si verifica oricand, daca ai dubii.
Cand e cu mine, Sofia nu mai vrea sa vorbeasca in franceza
. Imi zice : - Mami, nu-mi mai zi s'il te plaît, zi-mi te rog, vorbeste in romana !. Si lui tati ii zice la fel, . Dar asa s-a decis ea, sa nu mai vorbeasca cu noi in franceza. Ca noi incercam sa fim politicosi de fata cu educatoarele, de ex., si sa nu vorbim alta limba in fata lor, ca e neplacut...dar ea nu si nu.....de ceva timp s-a schimbat
...
Ea mai foloseste inca scutec de noapte, ai vostri ?
Pupici tuturor bebicilor de inceput de 2003. Sofie a mea e pe 1 februarie.
Nicoleta spune:
Servus, Ira.
Bine ati venit.
Uite, baietelul meu, din iulie spre august nu a mai facut deloc pisu in scutec. Se trezea noaptea, dadeam scutecul jos si facea la olita. Si din septembrie ne-am convins ca gata, nu are sens sa ii mai punem scutec, nu il uda deloc. Si de atunci, nici un accident!!! Sunt mandra de asta. Stiu insa fetite mai mari cu cateva luni, care vorbesc mult mai bine decat copilul meu, sunt mai fasnete, dar au inca scutec. NU e nici o problema, insa ideea era ca depinde de la caz la caz. Unii au somnul atat de linistit ca nu simt.
La gradi Stefan nu s-a imbolnavit, insa la cresa anul trecut...Uf.
Sa aveti un sfarsit de saptamana placut.
Nicoleta
alimara spune:
Vrem si noi aici. eu sunt Alina si fetita mea este Mara si s-a nascut pe 29 ianuarie 2003. si noi avem probleme cu gradi ca a lipsit aproape o luna din cauza ca a fost bolnavioara si apoi am fost plecati de sarbatori si acum plange cand o las la gradi. pampers nu mai folosim din vara trecuta. Ne pare bine de cunostinta cu ceilalti prichindei de varsta noastra. Noi suntem mai noi pe forum.