Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
redi spune:
La multi ani !

Si eu am aproape 28 .
Ei , totusi vad ca mai sunt pretentiosi nu numai eu am .
Ah , nu am decat un copil dar sunt asa de fericita ca il am si e sanatos ,mai uit cateodata educatia si dau pe alintat si dragalosit,ca tare imi este drag .
Jucariile il intereseaza putin si rar , mai mult se joaca cu lucruri de ale noastre ,cu cutiute , sticlute , capace .Chiar are o placere deosebita pentru telefoane si aparate de fotografiat .Ori de ce ii interzic sa se joace cu ele ?
Chipsuri nu ii dau absolut deloc , el le adora dar il ustura imediat limba si cerul gurii si nu mai poate manca chiar nimic ,deci interzis .
Eu am avut un pic de probleme cu poeziile si cantecele in romana , refuza sa asculte , cred ca de dorul de bunici .Acum mai accepta dar numai cand e foarte bine dispus.
Louis e tare selectiv la oameni si la copii , nu se apropie cu usurinta decat daca a simtit el incredere de la inceput .
Din cauza refluxului si aciditatii am avansat greu si cu mancarea si acum sunt mereu atenta sa nu cumva sa guste dulciuri sau fructe si sucuri inainte de masa .De fapt ,nici doctorii nu au deslusit bine ce are ca nu are alt simptom decat ca nu mai poate manca dar de ce nu stiu nici ei ,cu toate ca i-am facut analize.Eu stand cu el acasa , am observat , cu timpul ca e sensibil la alimente care fermenteaza, dar uite ca laptele tot nu l-am scos si inca bea vreo 500 ml pe zi , dar cu biberon , ce sa fac.Sper ca in curand sa-l incep dezvatul , sper.
Va dorescun paste fericit , in caz de nu mai intru pana atunci.
sinzi_ana spune:
La multi ani si aici Nicoleta!!!!
Redi, David mananca cam orice...dar are momente in care nu vrea absolut nimic...si slabeste foarte repede...
Cand am venit aici a slabit aproape 3kg in 2 sapt!!! Era ca un batz cu ochi...
Acum se apropie de 15 kg din nou...dar i-am dat si un siropel de pofta de mancare (Apettit) pe care l-am luat "just in case" din Romania!!!
Azi am fost la gradinite sa il inscriu...dar nu prea au locuri si unde am gasit...parca nu mi-a placut asa mult....Sa vedem...astept sa ma sune azi sau maine de la alta gradi pe care am pus ochii si mai e si f aproape de mine...
David nu mai bea cu biberonul dar el de mult nu mai bea lapte...acum a inceput din nou sa bea lapte....din cana....sau cu cereale
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Si multumesc de urari. Ieri a fost o zi faina, desi Adrian este plecat.
Am servit colegii cu prajiturele si sucuri si alte cele... Apoi am avut o dupa-amiaza frumoasa cu Stef, la plimbare.
Cam asa. Azi e din nou urat in Brasov. Numai ieri a fost frumos, ca de ziua mea.
Mai povestesc, dar acum tre sa ma intorc la lucru.
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Noi suntem de azi vreo 3 zile fara tati...
Si inca mai cautam gradinite...
In rest, David se joaca cu trenruile, si mai fac eu ceva cu el ca sa suplinesc lipsa de gradi (desene, coloram, pictam) dar cel mai mult ii lipsesc copilasii...hihi...pana se ia la hartza cu ei!!!
Sinzi, Radu
si David
David
sinzi_ana spune:
Luni incepe si David gradinita aici...el spune ca vrea sa stea la gradi cu copiii...dar nu stiu daca si practica va fi la fel de usoara!!!
Dar sunt incantata ca i-am gasit o gradi in sfarsit!!!
Sinzi, Radu
si David
David
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/photo/549700878/2194287230087737923GQGYES
ma laud si io un pic cu baietelul meu frumusel!!!
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
HRISTOS A INVIAT!
Ce mai faceti, mamici?
Noi, bine. Recuperam dupa Pastele asta, am fost la socrii mei. Stefan s-a simtit bine, ca si noi, de altfel.
Sanzi, frumusel foc flacaul tau.
Am observat ca si Stefan incepe sa se ingrase. Si sa se inalte. Sper sa o tina tot asa. Nu este printre cei inalti din grupa lui, dar sigur recupereaza el.
Redi, voi ce mai faceti?
Sper sa intru mai des.
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Noi am inceput Pastele de sambata seara (oricum in Ro era dimineta) pt ca Radu a pelcat duminica la pranz...si sa apucam si noi mai mult timp...
Si David parca incepe sa se ingrase...sper si eu...
David a devenit tare dependent de jocurile pe Tv si io il las de multe ori ca daca suntem doar noi si eu am treaba...dar acum cu gradi scapam si noi...
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Servus.
Sinzi, ce face David la gradi? Mai plange?
Stefan are de ceva timp o educatoare noua si... e uimitor cum simt copiii ce si cum despre oameni!
In rest are crize de personalitate, e cu "Nu vreau!" pe buze destul de des. Imi testeaza limitele care nu sunt asa cum mi-as dori...
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Daca vreti sa vedeti cum ne-am petrecut dupa amiaza:
http://community.webshots.com/photo/549700878/2778154640087737923IONNkM
si cozonacu meu si alte chestii de pasti
http://community.webshots.com/album/549745894vZxmNw
si prima zi de gradi a lui daivd
http://community.webshots.com/photo/549700878/2767528180087737923QvjxmN
Nicoleta mai plange dimineta, dar educatoarele imi spun ca mai putin...
Si oricum acum stie sa spuna ca vrea si la wc...
am fost azi la pediatru aici si suntem bine
avem 12.6 fierul
99/59 tensiune
33.5 lbs (15.2 kg) suntem pe linia de 50%
40.2 inch (102cm) suntem pe linia de 95%
Si mai avem de facut vaccinul pt varicela...uf...nu vreau dar nu am de ales
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu
si David
David