Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
redi spune:
Buna ,la mamicile de aici !
Am si eu un baietel ,Louis , nascut pe sase ianuarie 2003 , cred ca e singurul pe sase de pe lista .
Daca ne treceti si pe noi mai venim pe la voi !
Nicoleta spune:
Servus!
Cand m-am hotarat sa plec vine lumea... Atunci nu mai plec de tot.
Alina, fain ca ati gasit gradi. Sigur ii va placea lui Luca!
Redi, bine ai venit! Sa ne povestesti ce face baietelul tau.
O zi buna,
Nicoleta.
redi spune:
Nu mai plecati ca am si eu nevoie de sfaturi pe aici !
Baietelul meu e in continua descoperire de viata , nu-i place gradinita si in general locurile unde sunt copii mai multi .
Se simte bine intre adulti si cauta sa fie numai el centrul atentiei .Este gelos si pe tati si pe bunic ,ca mama si bunica sunt ale lui si atat .Nu se joaca cu multi copii cauta unul doi si se joaca numai cu ei .
E retras in societate chiar timid. Nu face primul pas niciodata , asteapta invitat .Nu vrea sa mearga in vizite , numai sa vina lumea la el acasa .
Nu mananca de toate , nu-l pot forta sa manance daca nu vrea .
Devine putin agresiv in ultima vreme,din cauza jocurilor si copiilor mai indrazneti care se joaca cu pistoale si sabii .
E alintat de toata lumea , special bunicii fiind singurul nepot.
Vorbeste si se descurca singur in multe privinte,dar e si lenes si cere sa i se faca ca el nu poate sau e obosit .
Revin !
sinzi_ana spune:
Gata...l-am trecut pe Louis...
Revienim si noi cu amanunte ...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Eu am avut ieri o migrena...Si ma mai incearca si azi.
Dar Stefan e bine, e vesel si nu avem probleme cu racelile (un nou val la gradi). Altceva.. Asteptam sarbatorile de Pasti, cred ca vom merge la socrii mei, apoi dupa o saptamana la parintii mei, isi boteaza sora mea fetita. Speram sa se faca mai cald pe-aici (erau 4 grade de dimineata) si sa stam mai mult pe la soare.
Sinzi, vrem si noi soare!
As vrea sa imi fac si eu pagina sa pun poze... Ma ajutati careva? E complicat?
Redi, nici Stefan nu mananca orice, e pretentios pustiul meu nevoie mare! Dar asta e, sper sa isi revina! Cred ca trebuie sa avem rabdare si sa ii tot imbiem...
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nicoleta intra pe www.webshots.com si acolo fa-ti un cont si apoi e simplu...
Eu sunt multumita de webshots!!!
noi de Pasti cred ca vom fi singurei si suntem un pic tristi pt ca e prima noastra sarbatoare departe de acasa...dar recuperam noi!!! Oricum o facem in fiecare zi...
David e mare muzicant...ii place sa cante, retine foarte repede cantecele si melodiile...
Tot vreau sa ii cultiv talentul...
Luni mergem si noi sa vedem 2 gradinite...de abia astept sa inceapa din nou gradi si se pare ca si David...e impacat cu ideea ca va ramane acolo singur, dar probabil crede ca se va juca toata ziua!!!
David a inceput sa manance mai bine...si cand mergem la cumparaturi e fan chips...el le pune in cos, noi le lasam pe rafturi...cica "trebuie sa cumparam chipsuri ca nu mai avem!!!"...
Sinzi, Radu
si David
David
redi spune:
Buna !
Noi suntem la bunici in Ro , si e tare bucuros,alearga prin curte si ar sta numai afara .Am dereglat si mancarea si somnul,dar ne distram .E si singurul nepot la parintii mei , deci el e seful aici .
mananca mai binisor si mai mult , chiar daca nu-i la orele normale.
Inca mai bea lapte cu biberonul seara , la culcare , voi mai folositi biberoane ? Eu le-as arunca , ii fac afte in gurita si il deranjeaza cand mananca .
Poate reusesc si eu sa pun fotografii, dar lenea asta ....
Piticii vostri spun poezii , ca Louis nu vrea, desi le stie, nu spune nimic, decat mie si lui tati .
Nicoleta , da reteta celui mai vesel copil , al meu are momente cand nu are chef de nimic !
Voi mai stati la olita sau la wc ( cu reductor desigur) ?
Sanatate si Paste fericit !
sinzi_ana spune:
David nu spune decat daca o data cu cd-ul (si numai cantece)...oricum nu vrea sa faca nimic ce il rugam noi...doar ce il taie pe el capul!!!!
David de pe la 1 an si ceva nu prea a mai vrut lapte asa ca nu am mai baut lapte nu prea am mai folosit biberonul si acum a inceput sa bea din nou lapte dar din cana normala!!!...si apa bea direct din sticluta...sucul i-l pun in canite cu pai care nu curg...
Si noi folosim toaleta (fara reductor) de cand am venit aici in state, pt ca wc sunt micute si sta bine pe ele...
Acasa foloseam reductor...David nu a facut la olita niciodata...nu i=a placut!!!
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Servus.
Intre timp mi-a trecut migrena.
Formula celui mai vesel copil...nu e mereu vesel, insa el se bucura in fiecare dimineata ca merge la copii, la gradi. Are si el momentele lui...
Sinzi, si lui ii place sa cante, el canta si fara cd, dar nu la cerere, cand e singur si se joaca. Ce am mai observat: daca e trist canta melodii triste si incepe uneori sa planga...
Mie nu imi place asta, incerc sa il cresc barbat adevarat, iar el e asa de simpatetic...
Cu mancarea nu stiu ce sa zic, nu stam extraordinar, si el ar manca chipsuri, dar il convingem sa nu. Si nu avem in casa. Incerc sa il fac sa manance fructe din compot, dar nici gand! Si am mai incercat cu capsune, nu merge. Mere, portocale si piersici. Atat. Inainte manca si struguri, kiwi. Acum, nu!
Incerc si eu sa imi fac cont si asa poate ne vedeti mai des.
Nicoleta