Racusori, la apel! (8)
Raspunsuri - Pagina 9
july_g spune:
Neata racusoare! Eu prezent la prima ora cu cafeaua si tigara!
Intai,
la toate fetele ! O saptamana usoara si plina de realizari!
Mona, nu-i nimic draguta! Subscriu la ce au spus fetele: Fuguta la Doctor! Ca poti sa faci vreo infectie ceva!
Mirela, sa inteleg ca tu ai probleme si cu glicemia, sau e doar de la regim? Daca ai probleme, lasa-l dr........... de regim! Ca o viata avem!
Menna, tine-mi pumnii sa ajung si eu studenta la master si dupa aia invatam amandoua! Ca trebuie moarta-coapta sa fac si un master cu care n-am nici in clin nici in maneca!
Pup you!
MirelaV spune:
buna dimineata! sunt plina de nervi. dupa ce ieri m-au trezut la 7:30 vecinii...duminica...azi m-am trezit de la 5:30 singura. nu am mai putut sa dorm. sunt f obosita, insa nu am mai adormit si pace!
ma pregatesc de sv. am mancat, acum sa imi beau ceaiul, sa fumez o tigare, sa ma mai invart putin si..cafeaua o beau la servici.
july, n-am mai patit niciodata si sper sa nu mai patesc k tare m-am speriat. cat despre regim, as mai incerca nitel ![]()
va pupik pe toate si va urez o saptamana usoara.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
Fetelor, azi sint mult mai bine. Tocmai am vorb. cu dr si mi-a spus sa-l caut dupa ce fac 5 zile de antibiotice, asa ca mai am 2 zile si pe urma om vedea. Important e ca nu ma mai doare si ca ...pot da din gura, spre nefericirea unora (ha, ha)
July_g, succes la master, ca deh, daca trebe, trebe.
Menna, cum n-ai chef sa inveti? Pai se poate mama draga?
Cookie, de daneza?
Nu ma joc. Numai eu nu fac ninik !!!!????
![]()
Da eu pot sa nu fac ninik, ca sint mai batrana si aia batrani tre sa se "menajeze". Se pune? 
la toate si sa aveti o saptamana de vis.
Menna spune:
Monagan iubita, nu se pune
sic! cei batrani tb sa-i invete pe cei tinerei ,asa ca treci la treaba cu noi -
mai imparstaseste-ne din vasta ta experienta ![]()
july_g ce zici ,o lasam?!
BAFTA multa si sa ai mai mult spor la invatat
k mine ...
Tinem pumnii ,cum sa nu tinem ..right girls
??? ![]()
MirelaV ...lasa'i incolo de nervi, ca si io m-am trezit cu fata la cearceaf de pe la 6:30 ...am avut niste vise ciudate in ultima vreme si azi noapte dinnou ![]()
Am fost la examen,cica
...ah mama de'ar fi toate asa 
Ne-a trantit profa o foaie cu 12 intrebari cu optiune de a alege din rasp ,adik test grila ii zice,ai ?!
si numa' asa se auzea prin sala " la 1 ,ce? ...la 10 ,care ziceai?! ...etc"
Bine inteles ca le-am scris pe toate ...pai !? 
Ies la un suc cu fetele ...eu am gasca mea de 3 fete care-mi sunt cele mai bune si adevarate prietene. Suntem ceva de genu' trupei din Sex and the city
...s-au intamplat multe peste week-end si avem meeting ...but ONLY girls
(barbatii sunt consemnati acasik
)
Mai vb ![]()
Menna 
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
MirelaV spune:
buna seara, am ajuns si eu pe acasa. zic k azi stau putin mai tarziu poate asa reusesc sa dorm si eu k omu'.
nu am noutati. in afara de munca..nu mai stiu nimik altceva.
va pupacesc si ne auzim.
nite nite all
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
cookie spune:
'neata!
Hop si eu pe aici, matinala mai sunt, bre!
Mi s-a trezit copila intruna de pe la 4...asa ca mi-a fugit somnul. Mi-am baut cafeaua, fumat tigarile
, asa ca sunt gata sa incep ziua...foarte fresh...
Monagan, daneza e o dieta de schimbare a metabolismului(cica!), dureaza 13 zile si e foarte dura...daca te intereseaza, trimit PM.
si sa aveti o zi buna!
MirelaV spune:
neata. si io prin zona. o sa ma apuc de treaba. azi sunt tare adormita. mai adormita ca ieri cand ma trezisem asa cu noaptea-n cap. dar imi reviu io ![]()
va doresc o zi minunata si va ne auzim later
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Neata ! Sa nu ma dati disparuta ! Sunt aici !
Am fost la doctor. Bebe e OK, are 3,3 mm, o inimioara care bate cu 103 batai pe minut si e scump foc. Emotii cat cuprinde ! Azi am fost la recoltare, intr-o saptamana am rezultatele si peste doua ma duc iar la eco ca sa vedem daca se dezvolta bine bebe.
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati!
7+
monagan spune:
ce faceti racoaicelor clestoaselor ?
toata ziua am fost "rupta", ca aseara am avut musafiri care au plecat la 24, dupa aia n-am putut sa adorm si iaca asa pe la 6 dim. a trebuit sa ma trezesc. Azi nu fac ninik...greva, ca sint obosita.
Georox,felicitari.
Cookie,, ce sa zic. Trimite-o daca vrei, ca poate fac ceva amestec, intre Montignac si daneza sa vedem ce o sa iasa.
Menna,nu ma menajezi de loc ai?
Ce n-as da sa mai fiu inca o data studenta!!!(dar cu mintea de acum).
la toate. Vb later........daca nu uit ca incep sa ma sclerozez.
MirelaV spune:
mi-e somn de mor si eu nu pot sa adorm. 

azi mi-am facut de cap. am iesit la intalniri in oras cu o pretena si sotu' ei.
sambata se anunta musafiri..
si totusi..nu dorm acum..
MirelaV
pupicei pe burticei