Racusori, la apel! (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare! Eu prezent la prima ora cu cafeaua si tigara!
Intai, la toate fetele ! O saptamana usoara si plina de realizari!
Mona, nu-i nimic draguta! Subscriu la ce au spus fetele: Fuguta la Doctor! Ca poti sa faci vreo infectie ceva!
Mirela, sa inteleg ca tu ai probleme si cu glicemia, sau e doar de la regim? Daca ai probleme, lasa-l dr........... de regim! Ca o viata avem!
Menna, tine-mi pumnii sa ajung si eu studenta la master si dupa aia invatam amandoua! Ca trebuie moarta-coapta sa fac si un master cu care n-am nici in clin nici in maneca!
Pup you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata! sunt plina de nervi. dupa ce ieri m-au trezut la 7:30 vecinii...duminica...azi m-am trezit de la 5:30 singura. nu am mai putut sa dorm. sunt f obosita, insa nu am mai adormit si pace!
ma pregatesc de sv. am mancat, acum sa imi beau ceaiul, sa fumez o tigare, sa ma mai invart putin si..cafeaua o beau la servici.
july, n-am mai patit niciodata si sper sa nu mai patesc k tare m-am speriat. cat despre regim, as mai incerca nitel
va pupik pe toate si va urez o saptamana usoara.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Fetelor, azi sint mult mai bine. Tocmai am vorb. cu dr si mi-a spus sa-l caut dupa ce fac 5 zile de antibiotice, asa ca mai am 2 zile si pe urma om vedea. Important e ca nu ma mai doare si ca ...pot da din gura, spre nefericirea unora (ha, ha)
July_g, succes la master, ca deh, daca trebe, trebe.
Menna, cum n-ai chef sa inveti? Pai se poate mama draga?
Cookie, de daneza?

Nu ma joc. Numai eu nu fac ninik !!!!????
Da eu pot sa nu fac ninik, ca sint mai batrana si aia batrani tre sa se "menajeze". Se pune?

la toate si sa aveti o saptamana de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Monagan iubita, nu se pune sic! cei batrani tb sa-i invete pe cei tinerei ,asa ca treci la treaba cu noi - mai imparstaseste-ne din vasta ta experienta
july_g ce zici ,o lasam?!
BAFTA multa si sa ai mai mult spor la invatat k mine ...
Tinem pumnii ,cum sa nu tinem ..right girls ???

MirelaV ...lasa'i incolo de nervi, ca si io m-am trezit cu fata la cearceaf de pe la 6:30 ...am avut niste vise ciudate in ultima vreme si azi noapte dinnou

Am fost la examen,cica ...ah mama de'ar fi toate asa
Ne-a trantit profa o foaie cu 12 intrebari cu optiune de a alege din rasp ,adik test grila ii zice,ai ?! si numa' asa se auzea prin sala " la 1 ,ce? ...la 10 ,care ziceai?! ...etc"
Bine inteles ca le-am scris pe toate ...pai !?

Ies la un suc cu fetele ...eu am gasca mea de 3 fete care-mi sunt cele mai bune si adevarate prietene. Suntem ceva de genu' trupei din Sex and the city ...s-au intamplat multe peste week-end si avem meeting ...but ONLY girls (barbatii sunt consemnati acasik )

Mai vb

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

buna seara, am ajuns si eu pe acasa. zic k azi stau putin mai tarziu poate asa reusesc sa dorm si eu k omu'.
nu am noutati. in afara de munca..nu mai stiu nimik altceva.
va pupacesc si ne auzim.
nite nite all

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'neata!
Hop si eu pe aici, matinala mai sunt, bre!
Mi s-a trezit copila intruna de pe la 4...asa ca mi-a fugit somnul. Mi-am baut cafeaua, fumat tigarile , asa ca sunt gata sa incep ziua...foarte fresh...
Monagan, daneza e o dieta de schimbare a metabolismului(cica!), dureaza 13 zile si e foarte dura...daca te intereseaza, trimit PM.

si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

neata. si io prin zona. o sa ma apuc de treaba. azi sunt tare adormita. mai adormita ca ieri cand ma trezisem asa cu noaptea-n cap. dar imi reviu io
va doresc o zi minunata si va ne auzim later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata ! Sa nu ma dati disparuta ! Sunt aici !

Am fost la doctor. Bebe e OK, are 3,3 mm, o inimioara care bate cu 103 batai pe minut si e scump foc. Emotii cat cuprinde ! Azi am fost la recoltare, intr-o saptamana am rezultatele si peste doua ma duc iar la eco ca sa vedem daca se dezvolta bine bebe.

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

ce faceti racoaicelor clestoaselor ?

toata ziua am fost "rupta", ca aseara am avut musafiri care au plecat la 24, dupa aia n-am putut sa adorm si iaca asa pe la 6 dim. a trebuit sa ma trezesc. Azi nu fac ninik...greva, ca sint obosita.
Georox,felicitari.
Cookie,, ce sa zic. Trimite-o daca vrei, ca poate fac ceva amestec, intre Montignac si daneza sa vedem ce o sa iasa.
Menna,nu ma menajezi de loc ai?
Ce n-as da sa mai fiu inca o data studenta!!!(dar cu mintea de acum).

la toate. Vb later........daca nu uit ca incep sa ma sclerozez.

Mergi la inceput

mi-e somn de mor si eu nu pot sa adorm.
azi mi-am facut de cap. am iesit la intalniri in oras cu o pretena si sotu' ei.
sambata se anunta musafiri..
si totusi..nu dorm acum..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput