Racusori, la apel! (8)
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MirelaV spune:
buna dimineata iubitele mele!
io azi m-am trezit mult mai bine.
am uitat sa va spun k ieri aratam si ma simteam tare rau psihic
si m-am dus la cocador, m0-am tuns nitel, m-am aranjat si...deja sunt mai bine cu psihicu' si cu fizicu'
va pup, sa aveti o zi usoara MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
buna racusori,
Mirela,ma bucur ca esti mai bine si se pare ca mersul la coafor face bine la orice femeie, ca eu cand sint "daramata", asa fac.Adica....fac ceva ptr. mine si automat ma simt altfel. Daca asta e remediul, de ce sa nu profitam de el nu?
Fetele de acord?
Acum am intrat in casa, am fost in vizita la o colega si in drum spre casa mi-am cumparat un cosulet plin de scoici superbe si o ..........baba cloanta, pe care o ochisem eu mai demult.ha, ha, ma bucur ca un copil, atunci cand cumpar "prostioare" d-astea.
VB. later, ca merg sa fac ceva de mancare.
cookie spune:
Monagan, daneza nu poti s-o amesteci cu nimic , e foarte dura si...nepermisiva, spre deosebire de Monti...De ala ma re-apuc dupa ce ma mai mobilizez si eu, adica dupa ce mai scap de kilele muuuuulte
Mirela, sa-ti fie de bine noua coafura!
MirelaV spune:
buna seara!
am ajuns si eu acasa. sunt f obosita, ma dor picioarele..
am fost si la o prietena la spital care a nascut ieri...un bebelin momos tare...offfffff
m-am delectat acum cu o inghetata de la m'c
si cam astea sunt noutatile
maine..la munca iar..
va pupik
nite nite all MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
'Na seara, racusori! Is rupta de oboseala! Acu am ajuns de la munca, ma dor picioarele de nu mai pot, am fumat ca turcu, am bagat cafea cu litri si nici nu pot sa ma duc la nani. Imi astept cumnatu' sa-l cazez si habar n-am cand ajunge.
Mirela si eu am fost ieri in pasa proasta. Am bocit din senin, m-am luat de consort de-aiurea si asa mai departe! Azi chiar daca mai aveam dracusori au trecut la cata munca am bagat!
Va pup!
monagan spune:
BUNA DIMINEATA!!!!!!! Haideti la o mica inviorare,.
Si va astept la si
, pe care eu le savurez acum.
July_g si Mirela,, sper ca sinteti mai bine azi, a trecut oboseala si durerea de picioare ?
sa aveti o zi buna, fara stres si oboseala.
Menna, am inteles ca inveti, da mai fa si tu o pauza.
Cookie, eu tre sa ma pregatesc psihic si apoi o sa ma hotarasc. La mine mai degraba trebuie rezolvata problema cu celulita, dar poate ca daca slabesc vreo 10 kg, o sa o elimin si p-aia cumva, ca mi-am cumparat tot felul de creme anti pe care le folosesc cand imi aduc aminte.
la toate si ....spor la treaba.
MirelaV spune:
neata si eu. tare adormita sunt. trezit, spalat, imbracat, aranjat pat, perlele si acum cu juma de pahar de ness si fara tigare k nu am reusit sa mananc inca. ajung la sv si mananc, beau ceaiu'...si cam atat.
aseara m-am bagat in pat si a sunat telefonul dar am fost foarte expeditiva..cu toate k era abia 10 si putin
si cu astea fiind spuse...va pup k acum plec
va doresc o zi usoara. MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
Neata si la toate ...chiar daca n-am mai intrat sa scriu, am intrat sa citesc
Nu raman eu in urma
Maine dimineata am examen la o materie de tot kkt si azi tb sa ma mobilizez si sa bag cu palnia
Luni tb sa predau o lucrare pe care tb s-o sustin in 13,iar marti AGAIN exameeeeen ... fac cu nervii
Va pupik pe toate, ne revedem cand am terminat cu astea 3 examene
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
cookie spune:
Monagan, celulita se mai duce...da' cu masaj...daca ai avea pe cineva sa-ti faca, ar fi super! Ce creme anticelulitice ti-ai cumparat? Eu folosesc una de la Gerovital, bunuta si nu scumpa.
Menna, spor la invatat si sa vii cu note bune! la racusoare!