Racusori, la apel! (8)
Raspunsuri - Pagina 11
Georox spune:
Neata racusori !
Azi au inceput greturile ! Si ce greturi ! Am reusit sa mananc doar niste grefe si niste portocale.
In schimb am avut un interviu reusit cu noul sef, cauia i-am spus ca voi avea un copil la sfarstitul lui septembrie. M-a felicitat si mi-a zis ca atunci cand am vizita la doctor sa nu imi mai iau zi de concediu, pentru ca imi da voie sa ma duc oricand am nevoie. Ceea ce pentru mine e super OK! Asa sef le doresc tuturor!
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
cookie spune:
Geo, lasa ca trec toate astea curand...nici n-o sa-ti mai amintesti de greturi si alte-alea....doar emotiile de la eco(oau, ce minunat!), loviturile din burtica...dar o sa vezi tu!
E super sa ai asa un sef intelegator!
Sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos!
Georox spune:
Cookiee o scumpete Sabina ! Sa-ti traiasca !
Mi-au mai trecut greturile, am mancat numai fructe azi si vreau acasa ca sa mananc si mancarica de ciuperci cu copanele Imi ploua in gura, sper sa o pot digera ! Iar de sef am ramas si eu impresionata ! Dar probabil ca asta se datoreaza si faptului ca are un bebe de 3 luni. Am noroc ce pot sa zic ?
tuturor !
MirelaV spune:
buna seara la fetele frumoase.
ma pregatesc sa plec de la sv. ne auzim mai tarziu..
va doresc o seara minunata
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
Seara buna ... adik e 00:40 noaptea si eu ma ocup cu copywrite-ul fituicilor ...sssssssssssssssst!!!! nu spune-ti ninik,please!
E istorie si e plin de date si nu-mi placeeeeee noooo ...
Uite, mi-am pus si eu albumul la vedere in caz ca vreti sa ma videti
cookie sa fie! ...merci
Va tzuc pe toate
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
july_g spune:
Neata!
Is adormita rau! Am gatat tigarile, da nu-i nimic, ajung la servici si cumpar altele!
Mona, merci, sunt bine!Consortul lipseste de la domiciliu, din cauze obiective ( a murit bunicul lui, Dumnezeu sa-l odihneasca), asa ca am dormit bine merci ( am loc in tot patul, hi,hi,hi ). Numa ca am dormit repede!!! Am avut atat de mult de munca incat mi-am uitat nervisorii. Daca ajung azi mai devreme moama ce somn bag!!!!!!!!!!
Vine w.e.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie, ce fetita dulce!!!!!!!!!
Menna, tu mananci numa miercurea si vinerea si atunci de post? Cum de asti asa slaba, sora mea?
Mirela, maine muncesti?
Fetele am auzit la stiri de un virus informatic! Atentie la documentele pe care le aveti!!!!!!!!!!!!
Pupi!
cookie spune:
'Neata!
Va ca mai este cineva mai matinala decat mine...July, la ce ora te-ai trezit?!?
Copila mea a papat pe la 6 si eu n-am mai putut adormi...deci mi-am inceput ziua devreme...
July, pe unde stai in Galati? Parca vad ca om fi vecine...
Nu vii si pe la noi? http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67556&whichpage=6
Georox, July
Menna...ce fata frumoasa am vazut...
O zi buna va doresc! la racusoare!
monagan spune:
Neata, ca se scoala rata!!!!!!!!
Mai, da cat ati scris!!!, nu am reusit sa va citesc in intregime.
Ce virus???? unde ai auzit?? No ca ma sperii.
Menna, BAFTA, BAFTA. Ce faci mama draga la ora aia??? ha, ha.
Da slaba esti!!! Mananci ceva?
in una din poze e cumva tipul ala de la 3 SE??? Il cunosti? Cred ca lui Ponny, iar placea tare mult sa o smotoceasca pe Viky a mea.
Cookie, am creme anticelulitice de la Avon (2 buc), d-alea mari si una e facuta de Farmec Cluj, ceva professional,dar ce folos, daca le folosesc numai cand imi aduc aminte. La masaj am fost, la un nene orb si mi-a facut fff bine, dar tarifele au crescut destul de mult si acum nu-mi permit.
la toate
MirelaV spune:
neata fete frumoase.
io azi sunt acasa k necesitam dupa dereglarea mea de 60 si un pic de zile...
july, iote k azi sunt acasa si maine muncesc.
sa vad ce fac cu musafirii k nu am starea necesara sa pregatesc nimik. si ei cica vin dupa miros
va doresc o zi buna la toate. mananac si ma bag inapoi in pat. la 8 am coborit de acolo...sa imi fac sa mananc sa pot lua pastile..si acum..iote-ma pe unde bananai
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Hello, fetele! In sfarsit am terminat cu saptamana asta! Ufffffffffffffff, grea a mai fost!
Cookie, la Masnita, in IC Frimu. Si se vede treaba ca tu te-ai trezit inaintea mea. Eu la 6,30. Am scot catelusa la plimbare si la 7 scriam pe forum!
Mirela, pt. tine nu s-a terminat saptamana. Da lasa ca trece. Pup eu!
Fetele, cucuietele, ma duc sa pap ceva si drink-uiesc o bere.
Va pupi!