Racusori, la apel! (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Menna spune:
Helau !
July_g, cookie , monagan
am 1.72 si 53 kg. Mananc orice, la orice ora din zii si noapte,cand ma apuca si cat imi vine. ORICE!
Cioco' pap cate 1-2 tablete pe saptamana si supik cat cuprinde.
Nu mananc multa paine, ba chiar deloc ...caz extrem se numeste daca-mi fac un sandwich si atunci da, am nevoie de paine
Nu mananc multi cartofi ,pt ca mi-e lene sa-i curat
In schimb papi fructe si iaurturi de fructe k mic dejun dimineata
Fumez cam 1 pachet de 10 fire in 2-3 zile,cafea beau o data pe zi,iar de 3-4 ori pe sapt fac miscare in casa cu greutati de'un kg pt picioare si maini.
In rest cam asta e viata mea si nu ma intrebati cum de arat asa, pt ca si eu vreau sa mai pun pe mine macar vreo 3 kg (la bust nu m'ar deranja chiar deloc ) !
Cookie - multumesc pentru compliment
De fapt ideea de a-mi scoate albumul la vedere a venit in urma vizionarii albumului tau ...
Ps: te-am recunoscut din prima din poze, pt ca esti finutza ,dulcica si ai o fetita scumpa foc
Monagan - Multu' pt urari ,am sa-ti rasp de fiecare data "Sa fie!" ... iar cand o sa te plictisesti de urarea cu Bafta, o sa ajungi sa-mi spui si tu k mama (un alt racusor veritabil-eu fiind nascuta de ziua ei) "daca nu e stiinta,atunci noroc sa fie cand te inspiri"
In legatura cu Po' da,alearga pisicile prin curte de mama focului,nu le-a agreat de mic si nu stiu de ce,pt ca n-au avut treaba cu el
Tipul din poza, e Viorel (cred) de la 3SE. E preferatul meu,iar poza a fost facuta la o conferinta de presa la care am participat si eu ...pe vremea aceea lucram in domeniu,organizand conferinte cu solistii la magazinul de muzica&video a carui grija am purtat-o vreo 3 anisori. E un tip super de treaba,fara ifose.
Georox ai grija de tine mamico si de puisor
Ma bucur ca ai parte de un sef intelegator si cooperant ...si cand ma gandesc ce agitata erai pana sa-l cunosti ...hehe ...vazt? tot raul inspre bine
MirelaV mami dormi linistita si revino cu forte proaspete si cu buna dipozitie .Un si tie,asa de somn usor.
Azi am fo' la examen,am scris un subiect din 2,insa idiotenzii de prof ne cere sa-i mai facem inca o lucrare pana in 17 ,altfel nu primim nota ...ce faaaaaaain,nu?!
Marti examen, vineri inca unul -azi am aflat - siiii.... aaaaaaaa vreau sa se termine odata!!!
Gata ,ma intorc la ale mele
la toate
Hi Hi Hi ...si iar am scris o pg de telenovelas
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
MirelaV spune:
Buna seara!
io...cu ale mele. ba chiar am iesit putin din casa la cumparaturi k nu aveam nimik pt maine.
am reusit sa si dorm putin. acum mi-e mai bine...dar se putea si mai si..
ma mai invart putin si poate pregatesc ceva din seara asta sa nu stau maine sa ma aglomerez. o fi vreo sarbatoare? vroiam sa pun ceva la spalat.
va pupacesc
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
cookie spune:
quote:
Originally posted by Menna
am 1.72 si 53 kg. Mananc orice, la orice ora din zii si noapte,cand ma apuca si cat imi vine. ORICE!
Cioco' pap cate 1-2 tablete pe saptamana si supik cat cuprinde.
Mai Menna, mai, tu chiar ai curaj sa spui chestia asta la niste fete obsedate de kilele muuuulte in plus!(asta-s eu, v-ati prins?) Si io-s tare mancacioasa, da' se vede!
Mai, si aia "finutza" nu prea mi se potriveste...eu am un metru juma' si kile...ohoho!
Da' fiica-mea-i frumusica, recunosc acuma-s si modesta...
July, ti-am zis eu ca stam pe-aproape...eu tot in ICFrimu, da' mai la vale
la fete cucuiete si un weekend minunat sa aveti!
Menna spune:
arinna Multu'
july_g cand am zis finutz m-am referit per ansamblu, ca se vede clar ca esti o fire finutza ,dragutza si ... ai fost usor de remarcat,pt ca nu ai o fata comuna ,esti mai deosebita (na,ca o sa zici ca te cocolosesc acu' )
Ce mai ... noi toate suntem niste persoane delicate si sublime, fiecare in felul ei
de noapte buna la toate
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
monagan spune:
prezenta!!!
m-am trezit pe la 6, ca n-am avut somn, am baut cafeaua si am fumat o tigare, dar n-am avut net. pana acum. Ieri n-am intrat ca mi-a fost frica de virusul ala de care se tot vorbeste si in plus am avut si musafiri pana seara.
De luni merg la job, unde n-am internet,asa ca am sa-mi beau cafeluta si putin capuccino, cu voi "in gand".
quote:
Menna Posted -
Ce mai ... noi toate suntem niste persoane delicate si sublime, fiecare in felul
DA, DA, corect.
Mirela, lucrezi si azi?
july_g spune:
Neata fetele! Yeeeeeeeeeeeeeeeee. Eu am dormit pana la 8 si daca nu chitaia catelusa mea s-o scot afara, mai dormeam vreo 3 ore! De data asta Mona, mi-ai luat-o inainte!
Deci, prezent la cafea ca tigari n-am si mi-e o lene sa ies sa mi le cumparrrrrrrrrrrrrrrrr!
Menna, as zice mami, ca-mi gadili orgolilul, da imi place si cocolosita! . Oricum, Cookie era cu "finutza", da n-are a face ca suntem galatence amandoua!
Un week-end frumos sa aveti!
Menna spune:
quote:
Originally posted by Menna
arinna Multu'
COOKIE cand am zis finutz m-am referit per ansamblu, ca se vede clar ca esti o fire finutza ,dragutza si ... ai fost usor de remarcat,pt ca nu ai o fata comuna ,esti mai deosebita (na,ca o sa zici ca te cocolosesc acu' )
Ce mai ... noi toate suntem niste persoane delicate si sublime, fiecare in felul ei
Mesajul era pentru COOKIE !!
Menna
Menna
MirelaV spune:
aualeu..ce-i aici? v-ati pus pe scris?
monagan, da iubita, am lucrat pana la 13
am ajuns acasa..mi-am facut una alta repede...acum ma delectez cu o inghetata si sa termin ce am de facut k la 5 am musafiri
va pup, vb later
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.