Racusori, la apel! (8)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
MirelaV spune:
si io prin zona. am amanat vizita la prajituri pt maine.
mi-a fost si putin rau azi. si acum mi-e greata. of
menna... la gelos'
va pupik pe toate fetele..io ma duc sa imi trantesc o masca pe fata si sa ma mai ocup nitel de mine:d
ne auzim la cafea MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
arinna spune:
Fetelor,
...im legatura cu masca, cu tenul si astea, mi-am amintit ca trebuie sa-mi dau si eu cu una alta,sa ma ingrijesc - m-am dus cu gandul aiurea ma gandeam ca pe mine o sa ma prinda batranetele pe forum, o sa trebuisca mai incolo sa deschid un subiect cu premenopauza si menopauza , ca anul asta fac 39 - ce daca nu mi se dau "decat" 29, situatia e aceeasi...Dupa aia o sa vorbesc despre reumatisme si osteoporoza si despre faptul ca fiecare varsta are farmecul ei...
la "nepotei" nu stiu daca voi fi, doar daca se intampla un miracol acum...
Ah, ce-mi veni?
july_g spune:
Arinna, fruntea sus! Hai ca abia acu incepe viata frumoasa!
Fetelor apropo de masca! Am dat peste una super faina! De la Gerovital. Super misto! Imi face tenul asa de finut ca-mi vine sa ma mangai singurica!
Bineinteles, daca e week-end, e Iulia dimineata in picioare! Si m-am culcat la 2,30. Mor de ciuda!
Mirela, cum iti mai e, iubita? N-o fi de la niste ochisori?
Menna. Stai sa vezi ce rad bucurestenii de mine cand ajung prin zona lor : "moldoveanca cu limba lata" si altele!
Mona si pt. tine!
monagan spune:
hello,
iar ma plang, ca nu ma lasa maseaua in pace off si sint umflata pe o parte.
Arat asa caraghios si tot iau amoxicilina forte ...si degeaba.
Cred ca nu scap de stoma.Brrrrr
Arrina, 39 de ani e o varsta frumoasa, stai sa vezi cand ajungi la 40+. Ha, ha, asta ca sa te incurajez putin
July_g, ce face Iulia??? E cuminte? asteptam poze....
Mirela, prajituri??? Pai se poate?
Menna, esti figura. la toate. Vb. later
MirelaV spune:
neata la fetele frumoase.
io-s in picioare de la 7:30 din cauza de niste vecini disperati care sunau la usa la ora aia continuu k nush ce teava s-a spart pe sus si k opresc apa si iata-ma pe mine duminika fara apa chiuvetata si poate nu ii da dr pana maine de-oi pleca nespalata la sv
july, sarumana de intrebare. azi mi-e mai bine. mi-a scazut glicemia ieri, dar acu' sunt ok. de la regim mi se trage. cat despre ochisori..nu-s..dar nici nu mi-a venit inca. am vb cu dr si a zis k daca nu imi vine pana pe 5 ne vedem la ochi (adika eu si el)
monagan, n-am fost la prajituri inca. azi ma duc ca-mi sare-n cap k cica ea pt cine le-a facut?
si tot tie monagan...du-te mama la dentist k nu e de stat cu durerea de dinti. e jale. io de cand ma stiu am prb cu dintii. nush cu cine seman asa proasta-n gura dar zau k m-am saturat.
va pupik pe toate de la A la Z cum spune o prietena a mea si ne auzim later.
sa aveti o duminica placuta.
ma opresc k iote cat am scris MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
No, ca am gresit.!!! Iulia. Am citit aiurea. Normal ca doar la ora aia nu eram chiar treaza.
Eu m-am pus pe gatit, adica am facut branzoici, ca n-am mai facut nici de 5 ani.
Asa ca, fetelor va invit .
Mirela, tu n-ai voie. Sorry.
cookie spune:
Salutare, fetelor!
Mai vin si eu pe-aici...ca nu prea mai avui timp...si nici de citit nu prea...
Mirela, ce dieta tii?
Eu vreau sa ma apuc de daneza , tineti-mi pumnii sa reusesc s-o duc pana la capat! Nu va zic si cate kile am
Va pe toate racusoarele!
MirelaV spune:
buna seara, am ajuns si eu p'acasa. m-am retras la depou
monagan......dar las k am nimerit azi prin 3 papanasi mici si una bucatica praji si acum mi-e foame de mor si mananc un mar
asta e..
va urez somnic usor fetelor k io nici dus nu mai fac
tare obositoare ziua asta pt mine...in sensul k eu duminika o foloseam pt relax..
dar nu imi pare rau
va pupacesc si ne auzim la cafea MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
Ciao bambinelor
Monagan mama, dute iute la dentist,caci nu-i de glumit...si eu am avut aceiasi probl nu de mult cu o masea pe care am zis ca o ametesc cu agocalmin si alte cele,dar s-a dovedit a-mi fii afectat nervul si a trebuit sa-l scoatem (de la masea ),altfel de-l lasam asa riscam sa-mi scoata dintele cu totul
auch!
Eu tb sa invat,dar n-am cheeeeeeeeeeeeef ...nu stiu ce sa fac sa-mi vina cheful,caci de iau cursurile in mana si ma fac ca le citesc nu se prinde nimik
va las ...poate poate ...cine stie
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."