Racusori, la apel! (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna dimineata..la amiaz
m-am culcat tarziu azi noapte, asa ca am baut cafeluta de dim. abia acum. Vreau sa profit ca mai am 2 zile si iar merg la job.
Ptiu, ce bine e sa stai acasa cand afara e ger.
Menna, n-am uitat ca esti in sesiune, dar mai fa si tu o pauza din cand in cand. Cum a mers intalnirea cu avocatul?
Ok. atat. va ajunge.!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

e vineriiiiiii ! ce bine

Monagan ...ce sa fac cu avocatelu' !? ninik,i-am predat actele,am mai tras o juma de ora chiulu' inainte de a ajunge la birou si iaca'ma,sunt aici prezenta !

Mamaaaa ce ma irita reclamele astea si reportajele facute cu ardeleni!!!
Reclama la nu stiu ce palink de Rieni si apare unu' care cica vb la celula mobila si vb CICA tipic ardeleneste ...pi dreaq ,ca noi nu vorbim ashe! cu accentul ala ?! fac cu nervii! S'apoi ne miram de ce rad unii de noi?!
Apoi mai sunt reportaje la tembelizor de prin partile Oradiei,Cluj,Satu mare etc si nimereste peste unu care e ungur si nu stie vorbeste bine romaneste ...in pana mea! cum naiba ii gasesc mah ?! eu vb elocvent ,fara accent si stiu perfect romana ,chiar daca bunik e unguroaica ... Nu sunt sovina,dar ma scoate din sarite cand vad cate'o reclama sau reportaj si desii e adevarat faptul ca sunt in fiecare oras un anumit % de minoritati,naiba stie cum numa peste d'astia dau ...numa lor li se intampla una alta, alor nostrii romani care stam ,nu ni se intampla ninik ...
Poate am exagerat, dar pe mine una ma deranjeaza ...pt ca ma vad pusa in situatie in care ajunsa prin alte colturi ale tarii sa fiu luata peste picior cu schemele astea!

...in rest sunt ok!

Vb deseara

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna racusori !

Monogan noul sef e destul de acceptabil ! Insa vrea sa faca o gramada de schimbari in baraca lui, ceea ce cred ca ma afecta direct pe mine. Sper sa nu fie chiar asa. Eu lucrez in Organizare de santier, iar spatiul de lucru este foarte mic. Asa ca am depozitat diferite lucruri la sef in birou. Dar celui nou nu i-a convenit si uite asa gandeste-te Roxana, unde le pui pe toate. Am gasit loc, evident! Merit un premiu! Dar mi l-a dat pentru luni, cand mi-a oferit patru ore de program ca sa ma duc la doctor, fara sa mai fie nevoie sa imi iau concediu.

Menna mult succes in sesiune ! Eu am scapat, asa ca stiu ce inseamna serviciu si facultate. In schimb e sotul in examene. Azi are predare la clasa a X a.

MirelaV

tuturor! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

hello .. hello
io pap o porto. azi mi-a fost toata ziua foame. si o sa imi fac o salata inainte sa plec de aici k mai am ceva de bananait prin oras si ajung tarziu acasa.
cam atatica. va pupik si va doresc week end placut.
maine mi-s libera..dar am un week end plin.

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetili! Eu cu cafeaua de dimi. V-am mai spus ca-s ca neoamenii. Sambata top in picioare de pe la 6-7!
Menna esti mortala! Sunt suta la suta de acord cu tine in ce priveste reportajele din Ardeal. Ma apuca nervii cand in tara mea tre sa ascult traducere din maghiara!Da asta e!
Iar cu reclama ce ai soro? Ca pe mine ma amuza moldoveanul care se transforma in ardelean dupa ce bea palinca!
Monagan ai fost o fericita ca ai putut sta acasa la caldurica! Eu am facut turturi la birou! Bine ca s-a mai incalzit afara.
Georox bravo! Si nu-ti mai fa griji! O sa se dea pe brazda si seful cel nou. Nu stii ca orice om care devine sef vine cu 100 de idei noi, se gandeste la 50 si pune in practica 2-3? Dupa care devine sef prin definitie( adica uita ca a fost un om normal si crede ca va fi sef toata viata) si se da pe brazda!
Mirela uite inca un ca esti tu draguta foc!
Fetelor sunt uimita! Nu-s cum functioneaza corpul meu, da aveam 70-71 de kg cand am terminat cura de slabire. Asta acu vreo luna si ceva. Buuuuuuun!Apoi baga Iulio ca au fost sarbatori, doar! Si incepusem sa cresc precum cozonacul Grania. Da de la o vreme, de cand m-am infuriat rau pe mancarea pt. iepuri (vezi salatele) si am inceput sa balotez destul de mult, sa bag si cate o berica, doua ma sui pe cantar si constat uimita ca se opreste la 68 kg. Voi intelegeti ceva? Ca eu am ajuns la concluzia ca berea slabeste!
Hai va pup si week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna dimineata racoaicelor,
Sint la o , dar fara tigara, ca mi-e cam lene sa cobor pana jos sa-mi cumpar.Si m-a apucat o durere de masea.....eu care n-am fost la stoma de 10 ani.
georox, oare sintem colege de breasla.???? Stiu cum e sa lucrezi intr-o organizare de santier.
Dar daca ai primit 4 ore, inseamna ca nu e totusi asa rau boss-ul ala al tau.
Menna,, trebuie sa fiu de acord cu tine ca si eu sint ardeleanca nu?
Si...bafta la examene.
Dupa , facem chef nu?
July_g, da tare matinala esti in wek-enduri.
Mirela,ieri am facut o praji si de dimineata tot rontai la ea. Nu ma pot abtine cand e vorba de dulciuri. Deci Montignac o sa mai astepte.
Fetelor, va doresc o zi buna in continuare, ca eu merg acu sa fac niste sarmale ca astea au "cererile" pe ziua de azi.

Mergi la inceput

neata. cu si eu. si cu tigarea. am mancat si mi-am aranjat putin parul k aseara ma culcasem cu el ud.
july... back la tine k si tu esti draguta.
monagan, azi ma vad cu o prietena REA care ma invita la prajituri si cafele de nush care. stii ca se duce draq cura mea. dar decat azi...
cam atatica. va pupacesc si ne auzim later
dupa cum observati..azi sunt acasa

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mirela,

N-am mai avut timp, sunt foarte prinsa,vin tarziu...

Weekend placut tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

hieeeeloooouuuu

july_g eu nici n-am sesizat ca de fapt ala s-a transformat in ardelean din moldovean dupa ce a beut palink ... i'm so dumb eu direct m-am ofticat cand am vazut asocierea limbajului de "shiiiiii..." tipic moldovenesc cu bautura pe care o stiu facuta in Rieni,adik aci la fro' ...aruncatura dah batz dah noi (pacat ca nu ma pot face auzita cand vb asa v-ati amuza bine)
Anyway ...ma irita restu' spuse in topic!

Monagan eu nu zic sa fii de acord cu mine ,ca na ... sunt stolurile mele de pasarele ...dar,macar asa din solidariteeee si fraterniteeee de zodie
Ps: harnicutza mai esti tu
Azi m-am pus sa-mi fac si eu curatenie si mancarica, k sa te ajung olecutza din urma
Bafta ? Sa fie! ...caci ma asteapta luni alt examen

Georox merci de intelegere si mult succes sotului tau ...spune-i sa nu se lase intimidat de coptii de prin a-X-a ,caci noi ii supuneam la teste pe profii tineri care veneau sa ne predea

Mirela pt tine ...poate te imbunezi si cu mine sa-mi dai un pupic ...devin geloasa na!

Ma duc sa-mi fac un ca tb sa ma pregatesc de iesit in oras ...mergem sa ne cinsteasca prietenuta care a avut aniversarea saptamana asta ... vedeti ?! mai fac si pauza

Yupiii ...voi apoi voi apoi iar voi dinnou voi cu + ...hehee s'apoi acasa sa ca dimi ma pun cu burta pe cursuri ajutata de

O seara buna dragelor

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput