Mamici casnice (5)
Raspunsuri - Pagina 6
ange spune:
mihaela,felicitari
promit ca am sa-ti citesc astazi povestea.
sentimentul pe care-l ai tu acum l-am avut si eu acum 3 ani cand am vazut povestea lu'Robertzelu pe prima pagina.O s-o caut si am sa o pun aici sa ne cunoasteti mai bine
Daca aveti povesti scrise despre copilasii vostrii postatile aici.
Nico,fi atenta:
descarci pozele in calculator,apoi intri pe situl asta http://community.webshots.com ,iti creezi un cont si apoi pui pozele.E simplu.Te ghideaza el ce trebuie sa faci.
Daca nu reusesti strigi si-ti fac eu cont si tu pui doar foto.
ange,mamica de 2 ori
foto
ange spune:
nico,stai ca mi-a venit alta idee.
cel mai simplu e pe yahoo pt. ca ai deja cont la ei.sau nu ai?! ai adresa de mail pe yahoo.?
daca da,intra la www.yahoo.com si vezi ca in stanga sus ai un icon mareee "photos".Intra acolo si fat«zi album.Succes.E cel mai simplu pe yahoo.
ange,mamica de 2 ori
foto
ange spune:
am gasit povestea lui Robert.Era undeva pe DC pe un raft prafuit
http://www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=556
ange,mamica de 2 ori
foto
impreuna spune:
Uraaaaa Mihaela, felicitari. Merita sa fie povestea pe 1 pagina, ti-am zis ca mi-a placut tare mult. Bine ca s-a rezolvat si cu poza si acum esti pe deplin fericita.
Cami multumim de poveste, impresionanta Ma distrezi cu "colegul de viatza":) Si acum tot asa ii spui?:)))
Nico si eu zic ca tot pe yahoo e mai simplu sa pui poze, eu tot acolo le am.
Uitati-va putin la poza asta :)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Uitati-va putin la poza asta :)
suuuuuuuuper
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
alexa si mami spune:
seara buna!
mirelaaa, vrem si noi la sanius!distractie placuta!
mihaela, felicitari!
flavia, super poza! si da, marti e ziua mea.fac 17 ani
o sa sarbatorim duminica, tot fara socrela. miine tre' sa fac pregatiri. vine mama sa stea cu alexa sa nu se bage in oalele mele.
acu' iar n-are somn si se joaca.
o noapte linistita, pupici pt mamici si pitici.
ALEXA
diadaniela spune:
Mai, poza aia e tragi-comica.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Flavia,da si acum tot asa-i spun "colegu" ori de cate ori trebuie sa-l pomenesc
sapt. viitoare va parasesc.Merg la munca 4 zile.De luni pana joi.Nu sunt pe post,doar ramplasanta dar mor de bucurie ca de data asta e o gradi de guvern si nu una privata
O sa ma cheme ori de cate ori vor avea nevoie de mine.Sper sa nu fie prea des In nici un caz nu merg la timp plin.I-am promis Maiei ca stau cu ea pana la toamna acasa sa o ajut sa treaca de clasa 1 ca e tareeee grea apoi vrem sa venim la vara in Ro. si daca merg la munca nu-mi da nimeni concediu 2 luni.Sau cine stie,doar daca ma aleg astia prim ministru acum la alegeri
wekend placut
ange,mamica de 2 ori
foto
impreuna spune:
Cami felicitari pt angajare, da chiar pleci de tot de la noi? Sau doar de luni pana joi? Daca zici ca no sa fi angajata full-time... o sa ramai jumi-juma.
Alina mai putin si ajungi majora:)
Va doresc un wk fain, eu sper sa bag somn din plin ca am dormit 4 ore azi noapte...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
andora spune:
Hehehe nu scapati asa usor de mine... am tastatura ergonomica insa si asa ergonomica e ca abia pot scrie....
Mda, tare greu cu iconitele si cu copy-paste, eu de citi v-am tot citit si va pup pe toatem dar am pierdut sirul si nu mai stiu ce vroiam sa spun, ma striga si Gogo de dincolo desi e cu tati....
Mihaela, super, felicitari pt poveste, tare frumos cand plangeati amandoua, tu cu Amalia in brate... ce vremuri.... parc-a fost ieri
Multumesc tuturor in numele socrellei pt grija ... hehe, Flavia, daca "mai pot"? Asa ma intreba sotul cand am fost prima oara la munte, viscol mare, urcus si alunecus, el "mai poti?"..hihi, de parca aveam incotro, moarta-coapta tot trebuia sa merg inainte... asa si acum, mergem zilnic la spital, e acolo acum in salon o babutica cu piciorul amputat taaare haioasa si plina de poante, e dulce foc si ii face pe toti sa rada, deci si socrella e mult mai bine... deja merge singura, dar tb sa mai stea pana cam miercuri, cand vine la noi pana-i scoate firele.. si atunci sa te tii Asta e, sanatosi sa fim
Mai fetelor, felicitari pt dintisori!!!!! Si noua ne-a mai dat ultima maseluta, e un colt dar pana iese complet ne face sa plangem noptile si chiar ziua
Tina scuze , cand am vb pe Mess ai asistat in direct la moartea tastaturii si n-am mai avut cum sa-ti zic... te-am lasat balta dar acum te pup mult de tot si pe tine si peuyrtica.. cum merge aranjatul camerei?
Nico da, pe yahoo e cel mai bine ca e nelimitat, eu am si pe Webshots dar apoi am ramas cu Yahoo. Asteptam pozicile!
Cami promit sa citesc si eu! Bafta la munca, sa treaca repede!
Alina, Mariana, super, se apropie
Frumoaselor, de greutate in sarcina.. eu luasem vreo 3-4 kg pana-n luna a cincea si apoi m=am dezlantuit de ciuda ca nu mis e vedea nimic din burta si am pus inca vreo 18... Nu faceti ca mine ca nu le-am mai dat jos, am acum 13 in plus
hai ca va pup ca fii-mea vorbeste de dincolo la telefon cu mine, o aud si e prea dulce sa nu merg la ea
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii