Mamici casnice (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata!
iar a venit weekend-ul! ce bine!
cami, ce poveste frumoasa!
andreea, felicitari pt tastatura! acum ne intelegem si noi.
va pup, fug la pregatiri, ca a venit mama.

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Impreuna,slava cerului ce-a fost mai greu am terminat.Acum a mai ramas curatenia generala si termin si eu!Bebe vad ca n-are nici o problema pana acum.Sta la caldurica si nu se supara pe mami lui ca mai face eforturi din cand in cand!
Ange, multumesc mult.Nu stiu ce duc!Pentru ca in Uk fiind foarte multe cupluri asiatice care fac discriminari in privinta sexului copilului,Serviciul medical a decis sa numai spuna sexul bebelusului.Acum vom vedea.Ce-o fi sanatos sa fie!
Fetele,in legatura cu Kg,eu am luat pana acum (luna 7) 23 kg! Si inca mai am de luat!
Pinguleasa,ca sa ne arati poze cu tine te duci pe www.webshots.com ,iti faci un cont acolo,te duci la create new album,uploadezi pozele,dupca care copiezi adresa care ti-o da deasupra albumului cand l-ai salvat.Pe forum,te duci la Profil personal,la semnatura si atasezi linkul cu pozicile,si va aparea de fiecare data cand postezi ceva!Daca ai nelamuriri spune-mi si iti explic!
Andora nici o problema.Cu aranjatul merge bine.Mai am o mana de dat la zugraveala,lucru pe care il face cumnata,baietii pun astazi parchetul si eu ma apuc de curatenie generala de luni si gata am terminat cu toata casa.Pot sa stau sa ma relaxez dupa asta!

Fetele va urez un week-end placut. la toate!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna mamicutelor!
Eu am avut probleme cu netul 2 zile,mamaaaaaaaa,da ce viteza aveti la scris....m-am speriat cand am vazut capitol nou si pag 5,wauuuuuuu,
ANDREEA,FLAVIA, si multumim de primire!

Am vazut ca avem mamici gravidute, si multa sanatate...parca la TINA,am citit,ca ai pus 24 de kg,,hmmmm,putin cam multe pt ca in ultimele doua luni se mai aduna ceva,dar nu iti fa probleme,ca le dai jos...iti zic din proprie experienta,eu am laut 20 kg si acum sunt mai slaba ca inainte... si numai bine!

Vreau sa felicit si pe mamica cu doi copilasi,ANGE, eroina noastra...plus ca ma gandesc ca e tare nasol si fara sotul,unde e in USA,si cat sta la lucru acolo?

Noi nimic nou fetele...azi mergem in vizite sa nu stam acasa,ca ne plictisim si e nasol ca,cu frigul asta,nu mai putem iesii afara.

si un weekend cat mai placut!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua fetelor!!!
Hai sa ma laud cu kg luate in timpul sarcini:peste25 ...mai am si acuma de dat jos, vre-o 5 ca sa ajung la greutatea de dinaintea sarcinii

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHAELA SI ALINA(cred,Alexa si mami)va si va multumesc si voua de primire....acum am citit din urma mai mult,
MIHAELA, fetitei si felicitari pt dintisor...eu sunt trista ca gandacelului meu nu i-au mai iesit de la 9 luni nici unul,de atunci avem doar 4...oare cand ne ies sa putem papa si noi orice?!..are umflata gingia dar nimic
FLAVIA,poza care ti-a placut tie nu se vede...mai incearca o data..

Fetelor poza aia cu puisorul e mortala

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Da...Crismir stiu ca sunt multe!! Dulciurile astea.Acum am mai renuntat la ele.Sper totusi sa numai iau asa de multe acum si sper dupa aia sa am norocul tau si sa scap si eu de ele repede.Foarte frumoase pozici si un baietel de milioane!SA-ti traiasca si sa fiti bucurosi si frumosi si destepti!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

este sambata la pranz cand va scriu. sunt intre 2 cursuri de alea Maiei.Am terminat patinajul,acum mergem la balet.
O sa va raspund deseara la mesajele voastre.
Flavia,nici vorba sa-mi fac bagajele sa plec de la voi.aici raman ca ma simt tare bine chiar daca voi face full time si voi adormi seara pe calculator citindu-va

aseara am gasit povestea Maiei.este trista.daca aveti rabdare sa o cititi pregatiti-va sufleteste.
Vreau povestile voastre.
fug la balet...

www.reclama/Un_crampei_din_viatza_mea-contentpid-1891.html" target="_blank">povestea Maiei

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mda,nu merge sa o cititi...
este pusa pe un sit concurent Dc-ului.poate din cauza asta.
e tarziu acum.trebuie sa plec dar am sa revin si promit ca o voi rescrie aici.

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ce mai faceti fetelor!!!!!
Cam bate vantul azi pe aici, sau e sambata si aveti de trebaluit sau e sambata seara si ati plecat pe la petreceri fara noiiiiiii
Ange asteptam povestioara Maiei!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mey, petrecaretelor mai veniti acasa! astazi sunteti absente nemotivate.
ange, asteptam cu nerabdare povestea.
tina, gata zugraveala si parchetul? vrem poze cu camera lui bb.
noapte linistita

ALEXA

Mergi la inceput