Mamici casnice (5)
Raspunsuri - Pagina 5
alexa si mami spune:
uraaa! a aparut si cel din urma incisiv. avem 8 dintisori si un colt de maseluta.
mariana, ioana este nascuta in aceeasi zi cu alexa.
andora, te compatimesc!
geani, sunt un pic ametita, si n-am "auzit" cind ne-ai intrebat de papica. la care masa te referi? sau la toate in general?
fug la joaca, mai vorbim
ALEXA
andora spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
uraaa! a aparut si cel din urma incisiv. avem 8 dintisori si un colt de maseluta.
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
symaco spune:
nu stiu cat de bine e cu messengerul....ca ne intalnim pe acolo,io cel putzin chiar ca nu mai apuc sa scriu pe aici!
sa nu faceti conferinta fara mine....lasati-o pe saptamana viitoare?!
mirela alina spune:
Neata mamici si viitoare mamici .
Alina felicitari pentru reusita Alexei.La mai multi.(dintisori si maselute}..
Andreea si mie mi-a varsat Matei apa in tastatura si mai stie el pe unde......si de atunci nu mai are voie sa bea apa decat in bucatarie.Ce mai face soacra?Ar cam trebui sa-i dea drumul din spital, nu?
Flavia distractie placuta la ultima intalnire.
Fetelor noi astazi plecam la sanius, la botez ce sa mai la distractie,intr-un wk prelungit(4 zile).
Va pe toate si sa aveti un wk cel putin la fel de placut ca al nostru.
mamica lui Mateut 11.09.2003
impreuna spune:
Andreea esti tare cu tastatura ta:) Ce inseamna sa te exprimi doar prin emotii:))) Ce-ti face soacra? Mai rezisti?
Alina felicitari pt dantura aproape completa, fetita curajoasa Alexa.
Apropo, am vazut ca se apropie ziua ta de nastere, la fel ca si a Marianei, acuma ca tot am umblat la listutza:)
symaco las ca nici eu nu prea apuc sa stau pe mess, da ma bucur cand am vreme sa schimb cateva cuvinte cu voi
Dana las ca voi ii bine c ati ajuns la faza de citit povesti inainte de nani, ca noi suntem tot acolo cand stam cu mana pe ea sa nu se ridice in picioare, chiar si dupa ce inchide ochii. Felicitari
Geani las ca dai tu jos kg, pana la vara mai e mult. Cand o fi vreme faina iesi toata ziua la plimbare si nici no sa stii cand se duc.
Despre papa n-am decat putine idei, da vezi ca la topicul despre bucatarie, erau niste subiecte cu papa pt bebei. Daca ii place mamaliga, poti sa o combini in multe feluri, la Sara ii place mamaliga cu galbenus de ou, branza si putina smantana, sau mamaliga cu peste, ori cu tocanita de pui. Sau cartofi combinati cu carne de pui, vita, plus legume (eu folosesc din astea congelate), pilaf de orez cu ciuperci, sau ca si gustari paine cu unt si dulceata, sau Almette...
Mihaela ai zis ca revii acuma dimineata:)
Si eu merg sa o culc pe Sara, ca de 2 ore ma tot chinui, am mai lasat-o putin sa se joace.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Mirela se pare ca am scris in acelasi timp:) Mersi de urari, distractie placuta si voua la botez si azi la sanius, bine ca aveti unde, ca la noi nu etse zapada, in schimb un ger de crapa pietrele. Pe Sara n-am mai dus-o afara de vre-o 3 zile:(
Nico intrebai de poze. Le ai deja puse undeva pe net? Ca atunci ii simplu, copiezi link-ul aici. Daca nu spune ca o scoatem noi la capat cumva.
Tina tu ce mai spui?
Gargaritza n-a trecut demult pe aici, sper ca e totul ok.
Mona_B mai fa o pauza de la cursuri si hai pe aici:)
Acum a adormit Sara, dupa ce a tras o tura de plans, n-a durat 1 minut si deja dormea dusa...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
pinquleasa spune:
nu nu am in internet nici un fel de poaze....si habar nu am cum sa le pun...asa ca Ajutor!!!!!!!!!!
mihaela amalia spune:
Gata am revenit si cu temele facute si cu un dintisor in plusssssssssssssssssss, yupyyyyyyyyyy ...a reusit sa sparga gingia intr-un final ieri, dar tot nervoasa sau e alintatura ca de'...a fost bagata in seama mai mult zilele astea...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mihaela amalia spune:
Fetelor plang de bucurie si de emotii, tocmai am vazut ca ieri adminul mi-a pus "mica mea poveste" pe prima pagina
Dar m-am desumflat putin cand am vazut ca poza e cu Amalia si........ o verisoara de-a mea, nu euuuuuuuuuuu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mihaela amalia spune:
Gata se rezolva si cu poza...sunt fericita pe deplin