Endometru,ovulatie,temperaturi -100
Raspunsuri - Pagina 9

danotino spune:
buna fetelor
tabitha, la ce sa te programezi? la laparo sa la IA? cum te simti?
amely poate nu mai ajungi la laparo, nu ca ar fi grea, dar sa nu mai pierzi timpul. si eu cred in superstitii din astea. am ramas si eu anul trecut in februarie la sfarsitul lunii si sper ca si anul asta sa se intample la fel. stie cineva un tratament homeopat pt fibrom uterin? deocamdata as vrea sa incerc doar asta.
de martha a aflat cineva ceva?
tia, eu ma intreb acelasi lucru. am facut joi laparo si ma gandeam daca am sanse sa raman imediat.am mai citit ca unele fete au ramas imediat dupa laparo. eu am un fibrom care imi obtureaza trompa stg., dar am snse cu cealalta deocamdata.
va pup,
danotino

Adriana mica spune:
Amely, daca va fi nevoie voi face si laparoscopie. Ramane la latitudinea lui T. Oricum, pana acolo mai este cale lunga; adica, daca vad ca luna asta si luna viitoare se intampla nimic, voi incepe probabil cu o repriza de monitorizare, si apoi mai vedem (de asta te-am intrebat de cand faci monitorizari, sa vad cam dupa ce perioada de timp recomanda medicii sa se inceapa investigatiile de acest gen). Ce mi se pare ciudat, este ca prima oara am ramas foarte usor insarcinata, deci imi vine destul de greu sa cred ca acum nu mai am ovulatie in mod natural. Stiu ca de regula in urma unui chiuretaj urmarile pot fi mai degraba functionale, si atunci doar prin laparoscopie le poti identifica.
Adriana

andicu spune:
Pai, ce sa fac, mai Amely, mai bine vad partea plina a paharului, decat s-o iau razna !
Andreea.Pozele mele

Tabitha spune:
danotino:
M-am programat pt. 24-25 ian. pt. laparoscopie la Giulesti. O sa fie totul bine, o sa vedeti. Va promit.

M Oana spune:
Amely cand tu intrebai cum e cu inseminarea, eu prestam de zor la Giulesti........
Si de data asta la mine valorile au fost bune, ca de obicei, iar la el au fost 32 milioane , adica un scor bun pentru situatia lui.
Maine seara mai fac o inseminare, ca sa incep anul in forta...
La recoltarea de azi a avut 5 zile de abstinenta, sunt curioasa pana maine ce scor mai putem obtine.......
Acum trebuie sa fug de acasa, dar ma intorc spre seara.......
Tabi nici nu poate fi decat bine..........
Cat despre capitolul aniversar, am si eu multe sentimente de scos la iveala, dar stau asa prost cu timpul..........

Amely spune:
Merci Danotino, si eu sper, dar daca trebuie, o fac fara ezitare. Cu fibromul, eu in locul tau as intreba-o pe Livia... Sanatate maxima si sa vii cu o veste buna!
Adriana mica, totusi nu inteleg de ce amani tu atata monitorizarea, este cel mai sigur mod de a sti cu exactitate daca si cum ovulezi... Bine, poate nici ca mine, ca zice T. ca am devenit fan ecografii dar eu zic sa incepi cat mai repede monitorizarea, ca sa stii cum stai si ce plan de bataie aplici. Oricum, eu iti doresc sa apari cat mai repede cu testul ++ la orizont!
Andicu, ai perfecta dreptate, trebuie sa tinem carma dreapta fiindca nimeni nu poate prelua in locul nostru, numai prin noi si datorita noua vom reusi!
Tabi, sa fie cu noroc! Fii atenta, ca ne-ai promis!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

andicu spune:
Danotino, uite,intra aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56513#1264940
Si poti sa mai citesti pe la "Naturiste si homeopate", sigur gasesti ceva sa-ti foloseasca.
Andreea.Pozele mele

Amely spune:
Super, Oana! Bravo! hai ca poate prima inseminare pe 2006 e si ultima si o punem de II! Te asteptam sa intri mai tarziu, cand te eliberezi, sa ne povestesti mai multe...
mai fetelor, eu am atata treaba pe ziua de zi, dar n-am nici un chef! Parca am intrat in epoca lenei!
Sunt visatoare si nu ma pot concentra decat la "anumite" probleme...ce-o fi? vi s-a intamplat si voua? ca io sunt cam ingrijorata...nu de alta, dar nici bine nu ma simt cu mine
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Danotino, Asi, MOana, Amely: va multumesc din suflet. abia astept sa se termine si sa aflu ca trompa dreapta e desfundata si ca am sanse mai mari sa raman
.
MOana: iti tin pumnii si la ISA de maine. Ce bine ar fi sa fie ultima ...
Amely: banc: "Ce faci cand te prinde cheful de munca?" "Te pitesti intr-un colt, poate nu te vede si pleaca". toate fetele si va doresc o saptamana super