Endometru,ovulatie,temperaturi -100
Raspunsuri - Pagina 8

Amely spune:
Scumpelor, ma bucur ca sunteti pe baricade, si vad si cateva fete noi! PamElla, Aventura, va doresc bun venit si...pe listuta cu voi, cat mai curand!
Eu am ovulat z 13-14, acum sunt ziua 18, ma dor sanii de mor, se pare ca e de la Gynex, care cica ar creste un pic prolactina. Ma inteapa foarte des zona abdominala si ma simt ca un balon. Am hotarat daca nu e sa fie luna asta, sa mai incerc si luna viitoare, dupa care, daca tot nik, in martie laparo. Am zis, si nu ma mai razgandesc, doar sa poata si T. El ar fi vrut s-o facem chiar luna viitoare (in februarie), dar vreau sa imi mai dau o sansa, caci luna viitoare ovulez pe dreapta, si asa am ovulat si cand am ramas anul trecut (deh, superstitie!)
Kitta, iti dau perfecta dreptate cu laparo, stiu si eu cum e cu amanatul: boala lunga, moarte sigura... daca pana in prezent nu as mai fi ramas niciodata, o faceam de mult... In februarie se face un an de cand am pierdut prima sarcina... Cred ca este momentul sa intervin cu laparoscopie. Tie iti doresc din suflet multa bafta, caci se pare ca ai TOATE premisele sa ne bucuri luna asta cu II liniute!
Sorceress, imi pare rau ca sunt dura, dar dr-ii din Canada mi se par niste idioti, nu inteleg cum poti sa faci unei paciente stimulare fara monitorizare... Tocmai imi povestea dr. Tutunaru ca l-a sunat un prieten de la Montreal, a carui sotie e gravida, a sangerat un picut si medicii nici n-au vrut sa o mai consulte - nici ecografie, nici tratament de sustinere, nimic! motivand ca daca a sangerat, sigur pierde sarcina! De-a dreptul horror!
Tu sa nu descurajezi nici o clipa, sansele sunt foarte mari, dar poate ar trebui sa schimbi cumva medicul/clinica, nu se poate sa fie toti dusi cu pluta...
Simonettule, mi-a fost dor de tine! da-i te rog un lui Picca si din partea mea si toate cele bune, sper sa rezolve cu afurisita aia de prolactina!
dulci si tie!
Catty, multa bafta cu controlul! al meu sot tocmai a trecut printr-un audit, asa ca stiu ce stres este!
Florinini, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si cumintel!
MOana, inca nu ai vesti despre inseminarea cu nr. 3? ce valori ai, cand te cheama...? Eu astept o veste buna!
Mishulina, Carmencita si eu tot asa ca voi eram in primele luni de incercari, bateam din picior si chiar ma ambitionam sa facem asa incat sa iasa baiat! Moama, ce nerv aveam!
Dar acum, asa m-am linistit...sunt ca o mielusica
Pupici cu lipici la toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Am uitat: Asi, sa stii ca si eu m-am emotionat complet cand am citit primul tau mesaj, si tare mi-ar placea sa-l citesc pe bune, undeva intr-un viitor ffff apropiat
Si pentru ca este capitol aniversar, va cu drag pe toate si sper sa ne poarte noroc!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

andicu spune:
Salut si eu dragutzele endometroase la inceput de saptamana.
Va urez o saptamana frumoasa si prospera!
Mishule,dragutzule, mai tii minte cand vorbeam ca speram sa nu prindem cap.nr.100? si iata-ne! atunci mi se parea atat de departe, acum parca nu ma mai sperie! m-am obisnuit cu ideea: cand o fi, o fi, important e sa se intample!dupa cum vezi, sunt optimista, asa ca te rog frumusel sa fii si tu la fel! aceleasi vorbe si ptr celelalte veterane!
Florinini, FELICITARI! sa-ti traiasca flacaul voinic si multa sanatate pentur amandoi!
Bun venit noilor aspirante la titlul de si sper sa reusiti sa va-ndreptati cat mai repede catre " Odiseea sarcinii.."!
si mult noroc in
si la
si la
!
Andreea.Pozele mele

Amely spune:
Pai la cat de vorbarete suntem, nici nu a fost greu Andicu sa atingem asa o cifra rotunda! Ar trebui sa ne speriem daca am avea un capitol la 2-3 saptamani, dar asa...la 2-3 zile nu e de speriat! Asa ca, inima sus, veteranelor si "prospaturilor"
Pasagera prin lumea aspirantelor
Pozici cu noi

Adriana mica spune:
Buna zuia, viitoare gravidutze,
Amely, iti doresc bafta, poate scapi de laparo asa pe ultima suta de metri. Eu chiar ma intrebam cam cat sa mai astept fara sa fac nimic? (sau aproape nimic caci si cu teste de ovulatie si fara tot aia e) In iunie se implineste un an de cand am ramas insarcinata, iar in august un an de cand am pierdut sarcina. Tie cam la cat timp ti-a recomandat T.sa incepi monitorizarile?
Catty, iti tin pumnii, poate ne dai vestea mult asteptata.
Urez si eu bun venit noilor aspirante, si bineinteles, traditionalul de acum, sedere cat mai scurta. Iar celorlalte fete, pupici si urari de bine.
Eu sunt in ziua 17 si tot mai sper ca se pozitiveaza vreun test de ovulatie, ca sa mai imi dea cat de cat o speranta.
In plus, sambata seara am fost foarte deprimata: o tineam in brate pe nepotica mea de 10 luni, si, la o miscare mai brusca s-a lovit cu fruntea de canita si a facut o vanataie de toata frumusetea; oricat a incercat sotul meu sa ma convinga de faptul ca este firesc ca un copil sa se mai si loveasca, nu am reusit sa ma linistesc pana nu am tras o portie buna de plans. Parca de asta aveam eu nevoie acum, sa simt ca nu sunt in stare sa ma descurc cu un copil! Noroc cu sotul meu care m-a inteles si mi-a fost alaturi, ca de fiecare data pana acum.
Sper ca macar unele dintre voi sa vina cu vesti mai bune
Adriana

Amely spune:
Adriana, eu am facut chiuretajul pe 4 februarie 2005, iar in mai deja ma monitorizam. Mie Moisa mi-a recomandat atunci cam 4 luni de pauza. Depinde si cand simti tu ca esti pregatita...eu n-am mai avut rabdare si nu am vrut sa pierd nici o luna. Dar uite ca n-a mai fost sa fie... Iti doresc si tie multa bafta si eu cred ca vei ramane din nou foarte curand
Tu te gandesti sa faci laparoscopie?
Pozici cu noi

andicu spune:
Amely, nu-ti fie teama de laparo, ca nu e grea deloc operatia!
Eu am facut de nevoie, la a2a extrauterina, dar, crede-ma,ca daca n-ar fi fost spitalizarea mai lunga ptr ca am avut sarcina aia, scapam acasa a2a zi! Te anesteziaza,iti revii foarte repede, si taieturile sunt asa de mici, ca dupa 2 saptamani abia daca se mai vedeau. Comparativ cu prima operatie clasica, ca la cezariana, am fost de-a dreptul fericita sa constat ca nu e greu deloc de suportat. Unde mai pui ca te faci si cu cateva zile de concediu !
Andreea.Pozele mele

Amely spune:
Andicu, fata scumpa! ce-mi place de tine ca privesti mereu partea pozitiva a oricarui lucru! si asa si trebuie!
Pozici cu noi

Tia spune:
Lulya
nou venit
Romania
2 Posts
--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetelor,as vrea sa ma sfatuiti daca se poate in legatura cu problema mea.Acum 3 ani de zile am pierdut o sarcina de 10 saptamani,dupa care am tot incercat sa raman insarcinata fara rezultatin urma cu 7 luni am reusit sa ajung la Doamna Dr Cezara Bucur de la Giulesti.Am facut toate analizele posibile,am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice,am facut operatia de decorticare ovariana(laparoscopie)in urma cu o luna jumatate.Dupa aceasta interventie chirurgicala Dr a spus ca totul e spre bne,deja pe OD erau 2 foliculi gasiti la monitorizare in ziua a11a CM dar rezultatele nu sunt cele asteptateDoctora mi-a spus ca ar mai fi o problema,endometru fiind prea subtire 7.1iar progesteronul il am un pic scazut ,la fel si estradiolul mi s-a dat spre administrare unguent OESTROGEL,dar pt progesteronul scazut nu mi s-a dat nimicastept acum CM voi lua din nou OVA-MIT pentru stimulare ovariana. Este posibil sa raman insarcinata in urmatoarele 4 luni dela aceasta interventie?????????se poate administra cva pt endometrul meu subtire?????????????dar cu progesteronul scazut ce fac??????va multumesc anticipat pt raspuns
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

aventura spune:
Fetelor!!!
Sunt f. fericita! Am fost la Dr. Tutunaru la monitorizare dupa ce ne-a recomandat sa prestam aseara si se pare ca s-au spart foliculii (mai multi!!!!!!!) chiar aseara.
Doamne-ajuta, sper din tot sufletul ca am ramas!
Acu' mai am de asteptat inca 2 saptamani....e nasol sa astepti...
Stie cineva cum pot sa aflu mai devreme, adica se poate?