Endometru,ovulatie,temperaturi -100
Raspunsuri - Pagina 10

andicu spune:
Amely, o fi deja astenia de primavara... si eu ma simt la fel!
Moana, succes !!
Andreea.Pozele mele

Amely spune:
Tabi, asa te vreau!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

catty spune:
Fetelor multumesc de sustinere.
Florinini sa iti traiasca baietelul. Sa fie sanatos si mancacios si sa te bucuri de el.
Eu ce sa zic sunt un pachet de draci. Dupa ce idiotii de la finante mi-0au cerut o caruta de acte pe care nu ei ar trebui sa le controleze, au terminat anul 2004 si pt ca din 2005 devine din ce in ce mai greu mi-au spus ca ei vin maine si sa le fac eu o statistica pe anul 2005 (tot) ca o verifica ei maine si apoi vad daca e bine sau nu. Asa ca ma asteapta o noapte alba. Imi vine sa urlu de nervi. Si ca sa fie treaba treaba nici la dentist nu am ajuns astazi si nu stiu daca maine pot, asa ca trebuie sa o las pe poimaine.
Va pup si vorbim maine.
catalina

felicia_ spune:
Buna, fetelor!
Tabitha, iti tin pumnii la laparo, stai linistita ca nu e grea operatia ( si eu am facut)
Catty, spor la lucru si iti tin pumnii sa scapi cu bine!
E raportez : z 23, testul de ovulatie s-a pozitivat in z 14, de atunci temp a tot crescut cu o zecime de grad, pana la 37,4! Ma mir, ca la mine era de obicei 36,8- 36,9. De asemenea sanii parca sunt mai plini si mai durerosi ( desi ar putea fi de la Balul Bobocilor de vineri noaptea). Oricum, pe mine nu ma dor deloc, de obicei, nici inainte de venirea rushilor...Ce ziceti de asta?
Pupici!

Adriana mica spune:
Amely, si eu am exact aceeasi stare ca si tine: imi 'zburda' gandurile in cu totul alta parte decat la problemele de serviciu. Singurul motiv pentru care am amanat sa merg la monitorizare a fost ca am avut o perioada foarte aglomerata la serviciu, plus ceva examene de dat. Si apoi, am tot sperat ca poate-poate 'pacalesc soarta'. Daca nu merge asa, cat de curand ma prezint la T.
OanaM, bafta la inseminare. Speram alaturi de tine ca incercarea aceasta va fi cu noroc.
Felicia, ce promitator suna semnele tale! Poate ne dai o veste buna in cateva zile.
Adriana

Adriana mica spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Amely, si eu am exact aceeasi stare ca si tine: imi 'zburda' gandurile in cu totul alta parte decat la problemele de serviciu. Singurul motiv pentru care am amanat sa merg la monitorizare a fost ca am avut o perioada foarte aglomerata la serviciu, plus ceva examene de dat. Si apoi, am tot sperat ca poate-poate 'pacalesc soarta'. Daca nu merge asa, cat de curand ma prezint la T.
Felicia, ce promitator suna semnele tale! Poate ne dai o veste buna in cateva zile.
Adriana
Adriana

KITTA spune:
Tabithaai vazut ca ti-ai luat inima in dinti? La ce dr. te-ai programat?
MOanaHai ca suntem aproape. Eu am facut ISA ieri dimineata la Giulesti - prima si cine stie, poate ultima. La tine inteleg ca nu e prima. Unde o faci? Mai revin cu intrebari...

KITTA spune:
Tabithahai ca m-am documentat la laparo si am vazut ca esti tot la dr. Cezara care m-a operat si pe mine si la care merg in continuare. Daca ai ceva intrebari scrie-mi pe PM (sau nu am, nu sunt sigura) sau iti scriu eu. Bafta. Nu mai e cazul sa te incurajez sa nu iti fie frica. Nu prea am vazut nici eu fete cu complicatii, doar din cauza fricii. E normal sa ai o stare de disconfort dar trece in max. 5 zile.

Tabitha spune:
Kitta: Bafta multa peste 2 saptamani
MOana: tinem pumnii in continuare
felicia_: iti multumesc mult
amely:

stuart spune:
,
Aflandu-ne la inceput de an si la un capitol aniversar va doresc un 2006 cu sanatate, bucurii si implinirea celei mai arzatoare dorinte:.
LA MULTI ANI !
Stuart
P.S.: despre mine nu va spun decat ca sunt cea mai batrana dintre voi (si ca varsta si la asteptat). De sperat nu voi inceta sa sper decat la menopauza si...poate nici atunci ... Vreau sa depasesc recordul actual!!!!!
Va rog sa nu va luati la intrecere cu mine ca veti fi penalizate!!!!!!!