Endometru,ovulatie,temperaturi -100

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Oana bafta maine la inseminare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely, Andicutza, Adriana, Kitta, Tabi si Danutza nu am cuvinte sa va multumesc, adica as avea eu, dar parca vorbele ce-mi trec prin minte nu exprima tot ceea ce simt........
Sunt coplesita de ziua de azi, ca tare multe s-au desfacut in viata mea intr-o singura zi: am primit masinuta dupa cateva luni bune de asteptari (de altfel am visat la masinuta primita azi cativa ani, dar acum a venit momentul sa intru in posesia ei), am semnat azi primele acte pentru casa pe care de 5 ani incerc sa o cumpar, iar pretul negociat este sub pretul pietei, ceea ce este excelent si am facut si o inseminare, ale carei sanse vor creste maine, cand voi mai face o inseminare...........
Sunt coplesita..............
Casa, masina si copil in aceeasi zi de luni, cred ca e prea mult..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Felicitari,Moana! si sa dea Dumnezeu ca ziua asta sa fie cu noroc pana la capat! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ele !!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Moana: zice o vorba: fii atenta ce iti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca. M-as bucura ca ziua de azi sa fie pentru tine implinirea celor mai mari dorinte. Ne bucuram pentru masina si pentru casa, dar si mai mult ne vom bucura peste 2 saptamani, cand o sa ne dai o veste buna. Pupici si numai bine. Sa dormi bine la noapte cu gandul la cele 3 dorinte pe cale sa se implineasca sau deja implinite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

MOana si Kitta sa dea Dumnezeu ca peste 2 saptamani sa aveti testul pozitiv;va tin pumnii si ma rog sa fie bine!!!
Eu raportez:ziua 25,am niste dureri groaznice de spate,dar sper ca poate,poate...
Va

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am venit!!!
asi iubita m'ai pacalit
onutzaaabafta multa..mi'a fost dor de tine..
danutza io..
KITTA multa bafta..
va pupacesc pe toate..toate

sa stiti ca ma ofticam rau da'tot daca incheiati cap 100 fara mine...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

buna tuturor...
eu n-am mai intrat de cam multicel...pentru ca suntem in toi cu pregatirile pentru mutarea in noua casa..unde sper sa avem net cat mai repede...
dar ma bucur c-am venit aici tocmai la un capitol aniversar
eu deocamdata am lasat-o mai moale...pentru ca n-am mai avut timp de analize investigatii si nici bani..toti ducandu-se pe casa...dar cum termin revin cu forte proaspete...
va pup cu drag pe toate...fara execeptie...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

MOana, Nu se stie niciodata... Succes!
PamElla, vitel nu stiu ce inseamna...insa vaca visez intotdeuna inainte de venirea rusilor
Catty, Felicia si toate fetele care sunteti pe ultima suta de metrii, multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

stuart: bine ai venit ! Poate ca totusi nu va mai trece mult timp si vei ramane insarcinata. Speranta moare ultima, nu-i asa? Povesteste-ne despre tine cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
MOana bafta multa si la a 2-a ISA, sa dea Domnul sa fie si ultima,mai ales ca azi e si Sf.Anton
Feliciasemnele tale sunt f promitatoare.Tinem pumnii sa fie cu ochisori
adela_achim never say never, poate e semn bun
Stuartbun venit. Nu conteaza varsta ci optimismul si speranta
Tabi, Amely,Adriana_mica,motzunica,diciu, liana30,andicu, danutza,Mishulina,Iepurila,bubulina, marrina, kitta,lachione,asicate unmare pt fiecare.
Eu, ziua 5 a cm,ziua 4 de closty, sunt in asteptare pana vineri cand ma duc la monitorizare.

Cristinna

Mergi la inceput