Endometru,ovulatie,temperaturi -100

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Multumesc mult Cristinna!
Sa dea Dumnezeu sa fie asa!!!Durerile de spate au mai trecut dar astept sa vad ce se mai intimpla!
Te
ADELA
SA te intreb ceva:la voi se fac fertilizari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Oana, de fapt daca stai sa te gandesti, e foarte firesc sa vina bebe dupa casa si masina, doar stie si el ce-i bun, in schimb cresc sansele de fetita, fiindca ele vin in general (nu obligatoriu!) in vreme de pace, bunastare si liniste sufleteasca, iar asta aveti acum din belsug. Tin pumnii sus la inseminarea secunda si peste 2 saptamani la test!

Bine ai venit Olteancooo! Ne-ai lipsit, sa stii! Cum te distrasi?

Diciule, felicitari pentru casuta cea noua, s-o stapaniti sanatosi si mai ales, s-o umpleti de copii! Pentru inceput, e bine si unul!

Adela, cu durerile de spate nu stiu ce sa zic... mi se intampla si mie sa ma doara, cand dorm stramb sau stau mai mult timp intr-o pozitie incorecta, dar durerea e mai degraba sus, in dreptul omoplatilor... Ai grija sa nu fie cumva de la rinichi!

Stuart (Little?), bine ai venit! Ma intristezi cand spui ca esti "veterana", stiu cata dezamagire si amaraciune poate ascunde uneori acest cuvant printre fetele aspirante... Eu iti doresc sa "pierzi" cat de curand pensia de veteran si sa treci pe alocatia de mamica! Niciodata nu e tarziu. T. imi povestea ca a avut de curand o nastere cu o mamica de 42 de ani. Nu cred ca ai atata, orice ai spune tu!

Tabi, abia astept sa aud cat de eficienta a fost operatia de laparo la tine si ca s-au rezolvat toate micile imperfectiuni, dar mai ales ca ai ramas dupa. Ceea ce cred ca se va si intampla. Cand te vad asa optimista, imi dai si mai mult curaj s-o fac si eu in martie. Olteancoo, ma tii de manuta? ori tu te razgandisi?

Motzule, cum o-ti fi visand voi manca-v-ar mama toate dihaniile astia, vaca, vitel, cal si mai ales cum de le tineti minte, ca io odata ce casc ochii dimineata, am uitat tot ce-am visat...doar asa, cate un cosmar mai "bengos" mi-l mai amintesc Dar vreau sa va zic si eu una, si singura de altfel care s-a adeverit intr-un fel... Acum un an am visat soareci albi... mama mi-a zis ca inseamna . Am ramas in luna urmatoare. Dupa 1 an de incercari. Eeei, ce ziceti de asta?

Catty, nu te mai necaji, ca mai rau iti faci, incearca sa rezolvi cum poti si cat poti, fara sa-ti dai viata peste cap, ca altfel nu mai esti nici tu eficienta... Hai ca o sa treaca si asta, da?

Danutza, un special de la mine ca tare as vrea sa aud mai repede ca esti .

Poate asa ne e noua dat, sa obtinem mai greu lucrul asta in viata. La mine as avea o eplicatie: probabil ca prea le-am obtinut usor pe celelalte...cel putin cateodata asa gandesc, cand ma compar cu cei din jurul meu...

Dar o sa fim si noi toate mamici intr-o zi, ca-i natural, prin ISA, IAD, FIV, ICSI, dupa laparo sau in ultima instanta adoptie, intr-un fel sau altul, o s-o facem si pe asta!

PS Ce mai fac gravidutele noastre? mai treceti pe aici sa ne incurajati, ca face tare bine la moral!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Asa e Cristinna, astazi e Sf. Anton, ocrotitorul familiilor si cel care ne vindeca de lipsurile pamantesti. Sper sa nu va suparati pe mine, nu sunt habotnica, nici pe departe, dar vreau sa impartasesc cu voi aceasta mica dar frumoasa rugaciune (multe din voi o stiti), pe care imi place sa o citesc uneori, avandu-va si pe voi toate in gand...
Rugăciune pentru a avea copii
Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum trăiesc în întristare, pentru că Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mamă, sau dacă devin, îmi curmă bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sânt legătura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El să ne mângâie cu un copil si să ni-l tină în viată.
Eu făgăduiesc că îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fată de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar dacă Dumnezeu a hotărât altfel, usurează-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca să fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si să ne folosim de starea noastră pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Amely: iti multumim din suflet pentru rugaciune si sa te ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata fetelor.M-am gandit sa va deranjez si eu putin daca se poate.De 8 luni ne-am hotarat cu sotul sa facem si noi un bebe,dupa ce prima sarcina din viata mea am pierdut-o in urma cu 2 ani fara o cauza anume(cel putin asa sustineau medicii).Prima oara am ramas super usor gravi(fara macar sa vreau!).Iar acum de cand ne-am pus pe treaba nu se mai arata.Am fost pe la medici,am facut controale,tot ce era posibil si totul este perfect.Iar cu toate acestea,nu raman insarcinata.Doctorita mea zice ca e din cauza stresului,dar eu nici stresata nu sunt!Doar un pic frustrata ca ma gandesc ca e totul in regula si nu se produce minunea.Singura problema care am remarcat-o este ca ciclul nu imi mai este asa de regulat de cand nu ne mai protejam(dar se inscrie in limite normale(22-28).De ovulat ovulez lunar ,temp. bazala creste,de merge treaba ca pe roate si totul e super bine pana la...Va pupaces pe toate si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Amely multumesc ptr. sfat;de la rinichi sigur nu e,cred ca vin uratii sau...
M-am bucurat mult pentru acasta frumoasa rugaciune si pentru faptul ca trebuie sa AVEM INCREDERE IN DUMNEZEU!!
Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica: vrei bataie? Cum adica ne deranjezi? Pai noi de asta suntem aici, sa ne spunem fiecare problemele si sa dam sfaturi, atunci cand putem. Daca prima oara ai ramas foarte usor insarcinata si dupa aceea nu s-au depistat alte probleme, eu as zice sa incercati cu monitorizare, sa vedeti exact cand trebuie prestat. Daca nici atunci nu se prinde, investigati mai adand. Si nu te stresa. Stiu, e greu sa nu te gandesti si sa nu-ti faci tot felul de probleme, dar zau ca la tine nu ai motive. Relaxare, dragoste si vei vedea ca vine bebele. Si orice problema sau nelamurire ai, nu ezita sa ne scrii. Noi vom incerca, atat cat ne pricepem, sa te ajutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor.
M OANA succes la ISA. Sa dea Dumnezeu sa fie ultima.
AMELY multumesc de rugaciune. Sper sa am timp sa o citesc azi.Stiu ca trebuie sa o las mai moale si sa fac ce pot in legatura cu astia de la Finante, dar imi este fffffffff frica. Pt ca daca iese ceva gresit eu sunt de vina. Seful meu nu stie cand si ce trebuie platit, si treaba este ca in 2 luni m-am incurcat in plati si am platit cand mai putin cu 30 lei cand mai mult cu 30 lei. Sper sa nu se ia de asta. Una peste alta ies taxele datorate cu ce am virat noi. Acum om vedea. Sper sa iasa bine, mai ales ca azi noapte ne-am culcat in jur de ora 2 pt ca am stat sa facem statisticile pe care ni le-au cerut, si pe care ei trebuiau sa le faca.
Sunt ziua 28 si astept. Aseara am avut usoare dureri de ovare, dar cred ca era si din cauza ca eram f stresata si ca s-a schimbat vreremea si eu sunt meteosensibila.
Sper sa reusesc azi sa mai intru sa vad ce ati mai faut.
Va pup si sa aveti grija de voi.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabitha,esti o persoana deosebita sa stii.De mult timp citesc acest forum si mi-ati intrat la suflet.Sufar alaturi de voi cand vin uratii astia,si ma bucur deopotriva cand se mai anunta careva ca va deveni mamica.Voi imi sunteti cei mai buni prieteni,mai ales ca aici sunt destul de singurica.
Amely rugaciunea este deosebita,multumesc frumos pt ea.Sa va dea Dumnezeu la toate sanatet si tot binele din lumea asta ca tare dragute sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Buna dimineata! Parca m-am trezit intr-o alta viata, asa ma simt........
Adica m-am trezit in viata la care am visat in ultimii 5 ani.....
Se pare ca atunci cand nu fortezi soarta, atunci cand stai rabdator la coada si mergi pe principiul binelui comun, vine o zi in care lucrurile se aseaza de la sine, totul este sa fii suficient de atent sa observi cat de frumos si simplu iti este cladita viata de catre soarta.
Iar daca soarta este ceva dat, harazit dinainte, tot ceea ce avem de facut este sa ne traim soarta frumos. Ma gandesc......
Prin ploi si ingheturi sa trecem cu liniste si rabdare, fara a uita sa ajutam si sa fim buni, iar prin vremuri calde si senine sa nu uitam iarasi sa dam din plinul primit.
Andicutza, Tabi, Adela, Lianoo, Motzunica, Cristinnica, Amely sa va vada Dumnezeu bunatatea si frumusetea si sa va intoarca gandurile voastre bune, atunci cand va sosi sorocul.
Cat despre inseminare, a avut Moisica presimtirea ca de data asta voi ovula in ziua 13 si nu in ziua 12 si vad ca a avut dreptate. Ideea a fost sa prindem luna aceasta ovulatia din 2 inseminari, adica una inainte si alta imediat dupa ovulatie, ceea ce vad ca se si intampla, deoarece taman acum simt vestitele intepaturi.
De data asta am combinat primele 2 inseminari din 2005, macar statistic sa evoluam putin. Daca la inseminarea din octombrie au fost 10 milioane , iar la cea din noiembrie au fost 36 milioane , acum la inseminarea de ieri au fost 32 milioane , iar azi sper sa fie tot vreo 10 milioane (in octombrie la abstinenta de o zi a avut 10 milioane , dar atunci nu a apucat sa doarma, a consumat si ceva bauturici .......).
Mai mult decat atat nu am imbunatatit a treia oara, dar daca nu iese nici acum, mai am niste posibile combinatii, ca doar anul de-abia a inceput........
Eu una sunt pe front si lupt, cand voi castiga batalia, asta nu am de unde sa stiu si nici nu tine de mine..............

Mergi la inceput