Endometru,ovulatie,temperaturi -100
Raspunsuri - Pagina 13

Amely spune:
Melutica, 8 luni nu e asa de mult...se zice ca pana nu trece un an nu e cazul sa ne speriem. Si eu sustin ideea Tabithei cu monitorizarea, este cea mai sigura pentru inceput. Eu de ex. am incercat inutil aproape 1 an fara monitorizare, iar cand in sfarsit m-am decis sa fac eco, am ramas din prima luna de monitorizare. Si eu am pierdut sarcina, tot inexplicabil, la 7 saptamani. De atunci (a trecut 1 an) ma tot monitorizez, dar se pare ca norocul ma cam ocoleste si nu am mai reusit sa raman. Am toate analizele bune, ceea ce e bine, dar ma si sperie, pt. ca nu stiu de unde s-o mai apuc, asa ca am decis sa fac laparo.
Ca o gluma, ultima oara chiar discutam de analize, spermograma etc si l-am intrebat disperata pe T. "ok, aia am facut, aia am facut, ce credeti ca ar mai trebui sa fac si n-am facut pana acum?" la care el "nu stiu...plaja la Monte Carlo ai facut?"
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

M Oana spune:
Melutzica cu sufletul deschis iti urez si eu bun venit in aceasta sala de asteptare, iar clipele dinaintea victoriei sper sa ti le putem indulci cu gandurile noastre.
Amely cat despre Sfantul Anton, sageata mai la fix in inima mea, nici ca puteai sa arunci. Rugaciunea a fost un balsam minunat, pentru care iti multumesc cu plecaciune.
".....si sa ne folosim de starea noastra, pentru a spori faptele bune in folosul aproapelui nostru", este principiul nr. 1 in viata mea, principiu dupa care mi-am cladit viata, dupa care mi-am ales o meserie si de la care nu as renunta, indiferent cate piedici as intampina.

Amely spune:
Oana, tu ai stofa de invingatoare, si asa cum calatorului ii sade bine cu drumul, asa iti sade tie in prima linie din front, insetata de victoria ce va veni curand, caci nici ei nu-i place sa se lase asteptata de catre cei ce o merita
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

M Oana spune:
Magnifica e victoria, ravisant e sa stai pe varful muntelui si sa privesti detasat urcusul, dar fiecare zi de lupta poarta in ea o bucatica din gloria finalului, ceea ce o face nespus de pretioasa........
Fiecare calatorie are o tinta precisa, dar ceea ce conteaza, nu este atat faptul ca ai atins tinta, ci calatoria in sine.

andicu spune:
'Neata viitoare gravidutze!
Fetelor, ce frumos scrieti voi!!! Amely,MOana, aveti stofa de scriitoare...uite asa imi mai destind si eu zilele plictisitoare si mohorate, citindu-va pe voi! multumesc fetelor, ca imi mai reduceti din stres! si sper din toata inima sa va dea Dumnezeu pe cat de mult meritati, caci meritati TOATE absolut tot ce va doriti!
Melutzica, bun venit!
Cat despre Sf. Anton, si eu ma rugam la el pana acum ceva ani, chiar daca nu sunt catolica, dar imi facea bine atmosfera din biserica catolica.Intre timp, odata cu maturizarea, au aparut grijile, problemele, alte preocupari si spre rusinea mea n-am prea mai ajuns pe la biserica. Acum ma linistesc cand am nevoie, la mormantul bunicilor mei.
Eu am o stare vecina cu plictiseala,n-am chef de nimic. Azi ma duc si la "defrisat" si cand ma gandesc imi vine sa inchid ochii si sa dispar! Abia astept sa vina we !!!
Andreea.Pozele mele

melutzica spune:
Amely,ma bucur sa povestesc din nou cu tine.Treaba cu plaja la Monte Carlo nu e rea deloc.Sotul meu m-a dus saptamana trecuta intr-o statiune cu bai termale,sauna,etc..,cica sa ne relaxam si noi ca tot omul doara doara,mi-a cumparat 5 cd cu muzica ambientala,de relaxare interna (si externa)
,si mi-a promis ca ma duce la vara si pe o insula ceva,numai sa fiu eu cat ma linistita si sa fac bebic.Tare dulce sotul asta al meu.

Cristinna spune:
Fetele am si eu o intrebare.Am auzit ca inainte de contact e bine sa faci spalaturi ca sa oferi gigeilor conditiile cele mai optime.Intrebarea mea este cu ce se fac astfel de spalaturi si cum
Cristinna

Tabitha spune:
MOana: ne vom ruga pentru tine, ca aceasta ISA dubla sa fie ultima. Vei vedea ca Dumnezeu iti va rasplati bunatatea.

Tabitha spune:
Cristinna: eu, din cate stiu, nu este bine sa te speli inainte deoarece corpul tau secreta anumite substante care ii ajuta pe sa inainteze.

M Oana spune:
Tabi iar eu voi sta de veghe si ma voi ruga in zilele in care te vei razboi tu cu soarta........
Cristinna eu prefer sa merg cat mai pe natural si sa nu intervin decat atunci cand e cazul, dovedit pe argumente serioase, deoarece asa cum spune si Tabi s-ar putea sa deranjam in loc sa ajutam. Dar poate sunt fete care au mai multa experienta si care iti pot spune cum le-au ajutat spalaturile.........