Endometru,ovulatie,temperaturi -100
Raspunsuri - Pagina 14

rami 73 spune:
Oana, eu cred ca tu ti-ai pus 3 dorinte, iar pestisorul de aure pe cale sa ti le indeplineasca, tare mai meriti lucrul asta ! Primele 2 (casuta+masina) ti s-au indelinit, mai urmeaza una
peste 2 saptamani !
Asa cum spuneai si tu, uneori nu avem timp (sau nu vrem) sa observam ca soarta e totusi buna cu noi. Sunt convinsa ca Dumnezeu te iubeste, chiar daca tu uneori te mai suparai pe "soarta", cand veneau uratzii exact cu ocazia vreunei aniversari sau sarbatori... De obicei Dumnezeu ii pune la incercare pe cei puternici, dar cu atat mai mare va fi rasplata dupa aeea !
Amely, frumoasa rugaciune, o sa o consider de acum incolo principalul "aliat" in "razboiul" pe care il am de dus. Pana acum am pierdut 13 batalii, ma apropii cu pasi repezi de a 14-a...
Catty, intrebarea cu butoiul a fost retorica; stiu ce e, dar mai prefac ca nu, tocmai ca sa nu cad in el... asa ca... ziceai ceva de un butoi ?? N-am auzit de el !
Liana, bine ai venit! Acum ca esti cu creierul oxigenat
, esti gata de lupta !
Stuart, o sa vezi ca atunci cand ti se va realiza visul, asteptarea ti se va fi parut floare la ureche ! Si niciodata nu va fi prea tarziu sa-ti realizezi acest vis, trebuie doar sa crezi in el !
Tabitha, Diciu, Adela, Melutzica,
rami

M Oana spune:
Rami ultimele 3 esecuri au fost fix in zilele in care imi pusesem hainutele de sarbatoare: aniversarea celor 11 ani de casatorie (8 octombrie), sfintii Mihail si Gavril (8 noiembrie) si Mos Nicolae (6 decembrie).
Dar comedia de situatie a fost salvatoare si iata-ma la un nou atac, cu o noua strategie.............

Tabitha spune:
Fetelor, ajutati-ma!
Am sunat la spital la Giulesti si am intrebat cate zile voi sta internata (am nevoie de informatia asta ca de aer...). Mi s-a spus ca daca totul este bine 3-4 zile. Eu totusi intelesesem de la alte fete de pe site ca pt. laparo se sta 2 zile. Voi ce stiti?
Pe mine ma interneaza marti 24 ian. pt. analize si miercuri 25 ian. imi face operatia. Cand am sanse sa-mi dea drumul?
Va multumesc mult.

Amely spune:
Oana, iti doresc ca de 14 februarie sa fii deja in 5 saptamani...si sa incepi sa iti cumperi hainute de sarbatoare cu
Rami, ce bine ar fi ca cea de-a 14-a sa fie lozul cel mare ++...ar fi o rasplata binemeritata, dupa atata tenacitate si rabdare!
Cristinna, desi in principiu sunt de acord cu Oana si in prezent merg tot pe natural, atunci cand am ramas prima data, facusem spalaturi cu ceai caldut de galbenele + bicarbonat cu 30 min inainte de sex (asa cum faceam de altfel in fiecare seara fertila de vreo luna jumate). De obicei in perioada aceea introduceam si granula de argila DUPA, conform tratamentului Liviei, culmea insa ca in seara aceea nu am mai avut chef sa mai introduc argila, m-am rezumat doar la irigarea intravag. Si a mers! de atunci n-am mai incercat spalaturile respective, desi ma tot gandesc la asta, poate totusi au ajutat cumva... Mentionez ca in perioada aceea candida inca nu renuntase sa-si arate din cand in cand coltii, iar tratamentul respectiv cu spalaturi m-a scapat DEFINITIV de ea. Dupa cum stiti, candida da aciditate, fapt care contribuie mult la exterminarea bietilor sensibili...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Bineinteles ca poti pleca dupa 2 zile Tabi, daca totul e ok, mai ales la Giulesti unde lucreaza pe banda, nu vad ce motive ar avea sa te tina acolo daca totul e bine...nu-ti mai face griji!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Amely: crezi ca se poate intampla sa-mi dea drumul miercuri, in ziua operatiei, sau sigur trebuie sa stau cel putin pana joi, adica sa petrec o noapte dupa operatie in spital, ca sa se asigure ca nu se intampla nimic?

Amely spune:
Puiule, eu zic sa fii pregatita sa ramai pana joi, pentru siguranta ta, fiindca anestezia poate da cele mai nesuferite reactii, si decat sa-ti fie rau pe drum, mai bine sa pleci de acolo sanatosica si fara greturi si dureri de stomac. Hai ca 2 zile nu-i chiar asa de mult...important e sa fii tu bine!
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Amely:
Hai, ca de acum dau in panica. Acum 7 ani am facut o operatie din cauza unui chist hematic ovarian drepata. M-au taiat mai ceva ca la o cezariana, dintr-o parte pana in cealalta, pe orizontala, ca nu stiau exact de unde a aparut hemoragia interna. Nu-i asa ca faptul ca am avut o operatie clasica nu impiedica operatia de laparo?

asi spune:
Tabi dar tu ti-ai informat doctorul ca ai avut o operatie clasica?
Eu stiu ca nu e recomandata laparo daca ai avut deschis abdomenul.
Familia mea
Razvan

Amely spune:
Asi, eu stiam ca nu se recomanda laparo daca ai 2 sau mai multe operatii clasice... Asa, foarte multe din noi am facut operatia de apendicita de ex. si nu-i nici o problema. Chiar daca la Tabi a fost ceva mai complicata operatia aia, au trecut deja 7 ani de atunci... Nu cred sa fie probleme. Dar oricum, nu te lua doar dupa mine Tabi, tu informeaza preventiv!
Pozici cu noi