Endometru,ovulatie,temperaturi -100

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

asi: doctorita mea, Laura Dracea, care mi-a recomandat laparoscopie, a vazut ca am fost operata, doar am fact ecografii la ea si chiar m-a intrebat de ce anume am fost operata. Ma gandesc ca daca ea a decis sa fac laparo si stia ca am fost operata, nu ar fi nici o problema ca dr. Bucur sa gandeasca la fel, nu? Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Buna !
Cu toate ca nu sunt un membru activ al acestei sectiuni,va rog sa imi dati si mie un sfat.Am un ciclu regulat de 27-29 de zile ,dar luna asta mi-a venit din z.15 si nu mai scap de el de 9 zile.Mi-am sunat medicul de la Bucuresti si mi-a spus ca e o dereglare hormonala,mai ales ca nu am avut nici o durere de burta si cantitatile sunt normale.Ati mai patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Fetele dragele, va mai deranjez cu o intrebare: a mai avut cineva balonari mari in timpul ciclului? eu am de obicei inainte sa vina, si inca o data sau de doua ori pe parcursul lui. si luna asta m-am balonat si totusi nu am ovulat :(((

Mai pateste cineva ca mine?

Multzumesc!
L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Tabitha, eu cand am facut laparo la Giulesti anul trecut, m-am internat luni dimineata, am intrat in operatie luni pe la 8 seara si am plecat din spital marti la ora 12.00. Deci o noapte am dormit totusi in spital, mai ales ca am avut si ceva greturi de la anestezie. Noroc ca pe mine m-au operat repede, n-am mai stat o noapte in spital degeaba.
Cand am fost eu in spital (decembrie 2004) era extrem de aglomerat; eu am avut noroc, dar erau fete care stateau 2-3 in acelasi pat !!! Deci cred ca te vor "expedia" repede, ca nu prea sunt locuri...
Te si tinem pumnii !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

rami 73: mi-as dori tare mult sa fie si la mine asa cum a fost la tine, adica sa plec repede acasa, dar nu cred, deoarece asistenta mi-a zis ca sunt programata pt. operatie pe 25, a doua zi, deci, si din cauza asta e posibil sa mai stau inca o noapte dupa operatie in spital. Asta e. O sa fie bine, numai sa treaca o data, ca sa stiu ce e pe acolo prin burtica mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Tabi nu am facut laparoscopie si nu pot sa te ajut.......
Libelutzule s-ar putea sa deslusesc eu astazi cum e cu intepaturile si ovulatia, ca si eu ma chinui cu intrebarea asta de ceva ani buni.
Am peste 40 de ore de la pregnyl si de la 9 dimineata ma tin cu ambele maini de ovarul drept , care din minut in minut da semne de implozie generala.
Sunt curioasa ce va spune ecograful peste o ora, adica daca coincide senzatia mea de implozie a ovarului functional luna aceasta, cu ceea ce se intampla in interior.
Oricum, cat de curand, cred ca Moisa va refuza sa mai uzeze ecograful pe mine. Saptamana trecuta i-am spus Moisei inainte sa ma urc pe masa ca ovulez pe partea dreapta si ca am endometrul de 4 mm si folicul de 16 mm, iar Moisica a ramas muta cand a vazut imaginea de pe ecran. Nimerisem valorile la fix, de unde rezulta ca organismul functioneaza ca uns, dupa aceleasi valori lunar.
Inseminarile vad ca au devenit o pasiune pentru mine..... Sunt asa curioasa ce scoruri urmeaza...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Amely, Cristina, Rami73-multumesc pt. primire!
Amely sa zicem Stuart Little 3, al mai din coada.

Zicala mea favorita este "mai bine mai tarziu decat niciodata". Cea cu "cel din urma va fi cel dintai" nu mi se potriveste deloc (cel putin pana acum nu s-a adeverit).

Amely asa este, nu am 42 numai ca ...peste cateva luni ii depasesc . Dar nu conteaza, eu ma simt tinerica ...si "nelinistita"!

Nu vreau sa va intristez dar noi facem parte dintre cuplurile fara hibe dar fara copii. Avem la activ tot ce se numeste stimulare, ISA, FIV nereusite si doua sarcini spontane pierdute, una de 4-5 saptamani inainte de tratamente si una de 10 saptamani la un an dupa FIV.

Am avut o perioada in care am abandonat lupta dar mi-am zis ca trebuie s-o rencep si sa lupt pana la capat, mai ales ca pt.tot ce am am muncit din greu!

Asa ca fetelor fiti tari si nu renuntati nici o clipa la !
Va pe toate,

Stuart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Tabitha

asi: doctorita mea, Laura Dracea, care mi-a recomandat laparoscopie, a vazut ca am fost operata, doar am fact ecografii la ea si chiar m-a intrebat de ce anume am fost operata. Ma gandesc ca daca ea a decis sa fac laparo si stia ca am fost operata, nu ar fi nici o problema ca dr. Bucur sa gandeasca la fel, nu? Multumesc mult

Tabitha

Si maine e o zi

In situatia asta nu cred ca e vre-o problema.
Sper sa scapi repede si sa vina bebe.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am deschis capitol nou:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66751

Va rog sa poftiti

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Asa e, Stu. Daca renunti la speranta, e ca si cum ti-ai fi abandonat sufletul. In plus, nu aduc anii ce aduce clipa!

Libelula, cu balonarea asta si cu intepaturile nici la mine nu-i de joaca, luna asta au continuat (si continua se pare) si dupa ovulatie. Aseara ma simteam ca matusa lui Harry Potter 3, doar ca mie nu-mi facuse nimeni nici o vraja...

Oana, sigur senzatia de implozie coincide cu spargerea foliculului. De fapt o sa vezi la eco. Aaa, tu inca n-ai facut stimulare, asa-i? BAFTA totala diseara, la ISA!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput