inseminare cu banca de sperma?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

danyalo: bine ai venit in mijlocul nostru, desi ar fi fost de preferat sa nu ai problemele cu care ne confruntam noi. Si eu am "gandit" mult inainte de a decide la ce dr. sa merg. Pentru ca am incredere in Dracea iar ea m-a indreptat spre Cezara Bucur, am hotarat: merg la Cezara Bucur. Stiu ca la Giulesti nu sunt cine stie ce conditii, dar deocamdata nu-mi permit sa ma duc pentru IAD la vreo clinica privata gen Medsana unde IA costa 500 euro. La dr. Matei vom ajunge si noi pentru a repeta spermograma, dar nu stim excat cand. De Mihalache incerc sa ma feresc, la Moisa erau multe lucruri pro dar si contra, asa ca eu zic ca PENTRU MINE Cezara Bucur e ok. Te pup si mai vorbim, nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Danyalo,si eu am hotarat sa ma duc tot la d-na Cezara Bucur.Am vb cu dansa la tel si mi-a zis ca,daca vreau sa fac IAD nu este nevoie de sotul meu decat sa-si dea acordul si gata.Imi era frica ca-l va lua si pe sot la investigatii si el nu are timp sa stea in ro decat doua sapt.Sa sti ca nu ma astept sa prinda din prima oara,dar sunt sigura ca ma voi intoarece in ro .Eu,eram indecisa dar sotul meu ma incurajeaza asa de mult incat abia astept sa treaca timpul sa ajung in ro.Si mie imi va fi greu cand voi ajunge la spitalul giulesti,dar d-na doctora mi-a spus ca IAD se face la giulesti,asa ca va trebui sa inchid ochii si sa ma duc la giulesti.Pupici si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput