inseminare cu banca de sperma?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

tabitha,nu prea am incredere in doctorii de aici.vroiam sa vin in ro,sotul sa-si dea acordul iar eu sa raman,indiferent de cat va dura.si 10 luni pt mine este ok.Eu as putea sa-mi fac toate analizele aici si sa ma duc cu ele la ei sau sa mi le faca acolo pe toate.Aici iti trebuie o groaza de acte si nu stiu daca vor accepta.oricum am sa ma informez si aici.iti multumesc mult de tot.Pupici si mai vb.

Mergi la inceput

dar nu as putea sa vb direct cu doctorul la tel?ar fi mai bine daca as avea un nr de tel direct,asa el imi va spune daca imi face sau nu.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Lucia: din pacate nu am nici un tel. mobil al dnei. dr. Dracea, daca vrei am de la dna. Moisa si de la dna. Cezara Bucur. Le am de la fetele de pe forum, dar inca nu le-am folosit, asa ca nu pot sa-ti garantez ca sunt bune. Poti suna la spital, sau la clinica dnei. Moisa, sau la centrul medical Unirea, unde mai merge dna. Bucur. Sa-mi zici ce anume te intereseaza si-ti trimit pe PM. In ceea ce priveste analizele, nu stiu exact ce se cere. Eu aveam analizele facute deoarece asta vara am facut ICSI si am avut nevoie de ele in acest scop. Stiu ca in general se cere HSG de anumiti dr, ca sa fie siguri ca trompele sunt bune. Altii cer laparo dupa 2-3 IA nereusite. Trebuie sa discuti cu medicul ca sa vezi ce doreste.

Mergi la inceput

as dori telefoanele doctorilor pe care le ai tu.Vreau sa vb direct cu un doctor sa vedem ce se poate face.putem vb si pe mess,daca ai mess.Id meu pe mess este:condlucia.Te pupic si poate ne vedem la bucuresti.pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Tabitha - ce a nume te-a determinat sa optezi pana la urma la IAD cu donati? Chiar nu aveti nici o sansa?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Lucia1, am tot cautat si rasfoit , subiecte care sa se apropie de intrebarea pe care-ai pus-o pe "superpacientele superoptimiste ale dr Moisa"...pana am dat de acesta , deschis de tine insati , te felicit ptr curajul de care dai dovada si in acelasi timp ma bucur enorm de mult ca ai dat de o persoana ca si Tabitha pe care o felicit in acelasi timp deasemenea ptr curajul ei si ptr informatiile pretioase pe care ti le da ! Eu iti doresc sa gasesti cat de repede cea mai buna solutie si D-zeu sa te ajute in tot ceea ce intreprinzi spre a da viata unui copilas drag , caruia sa-i dai toata dragostea ta de mama !
Tabitha esti tare ! Ma aplec in fata ta , si-ti doresc si tie implinirea dorintei tale , acea pe care o ti pe sufletel , cea mai de presus , iar comoara ta sa nu se lase asteptat prea mult

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Alieene,iti multumesc mult pt toate cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat.Eu stiu ca sunt f multe fete de pe forum in situatia mea si a tabithei dar poate nu au curajul sa intre la acest subiec.eu sincera sa fiu ma asteptam la mai multe raspunsuri de la fete,dar asta este.imi ajung 4 ani de incercari,inseminari,fiv,stimulari etc,asa ca nu vrem sa mai pierdem timpul.daca d-zeu vrea si nu ma va uita imi va da un bebe si cine stie poate inca unul chiar cu sotul meu.sotul meu este deacord,chiar el a fost cu ideea.Mie mi-a fost cam teama sa-i spun de aceasta posibilitate cu donator,nu stiam ce reactie va avea,asa ca l-am lasat pe el sa fie pregatit de asa ceva.Imi iubesc sotul mai mult decat orice pe lume asa ca nu cred ca este o crima facand lucrul asta.Ne iubim enorm si ne dorim un bebe cu orice chip si nu voi renunta la asta niciodata.Vreau sa vin in ro la inceputul lui martie,dar pt inceput vreau sa gasesc o doctora capabila care imi va indeplini dorinta.pt asta stau zile intregi pe forum dar vad ca nu imi sar f multe fete in ajutor.vreau sa vin cu sotul,el sa-si dea acordul si el sa vina inapoi in germania iar eu sa raman pana voi deveni.Nu ma astept sa raman din prima ,dar cu 3-4 inseminari tot trebuie sa se intample.Sunt decisa sa stau in ro pana la indeplinirea dorintei.am ales calea romainia,deoarece la noi sunt doctori care poti fi draguti cu ei si iti acorda mai mult aatentie decat aici.Sper ca nu te-am plictisit cu povestea mea.iti doresc multa sanatate tie si fam tale si sa dea d-zeu sa auzim numai de bine.PUPICI!

Mergi la inceput

Iuli: cu sotul meu nu am sanse sa raman insarcinata decat prin ICSI, deoarece el are azoospermie. Am facut anul trecut in august un ICSI care insa nu a reusit. Deocamdata nu ne permitem un al doilea ICSI (din punct de vedere financiar), de aceea am decis sa incercam IAD.

aileene: iti multumesc pentru cuvintele tale. Nu as zice ca sunt tare, ci ca doar sunt sincera fata de toti cei care scriu pe forum si ca eu spun deschis care este problema la noi si ce rezolvare vrem sa adoptam. Cu siguranta mai sunt multe fete in situatia mea si a Luciei, dar nu au curajul sa scrie. Eu am decis sa scriu pentru ca cele care citesc sa stie ca nu sunt singure si sa le dezvalui din experienta mea, cu speranta ca le pot fi de ajutor. Eu ma inclin in fata sotului meu care a fost de acord cu aceasta varianta, inainte de a trece la adoptie. Ii multumesc ca imi este alaturi si ma intelege. El este cel care trebuie sa fie apreciat. Eu pur si simplu imi urmez un instinct. Am decis amandoi ca este de preferat IAD fata de adoptie. Daca intereseaza pe cineva, voi expune si argumentatia.

Lucia: iti sunt alaturi si ne sprijinim pana la victoria finala. Orice intrebari mai ai, nu ezita sa le pui. Poate ca impreuna cu celelalte fete vom gasi raspunsuri si mai ales o rezolvare mult dorita.

Mergi la inceput

Tabitha,esti o dulce si sa sti ca mi-a facut cea mai mare placere sa stau de vb cu tine,dar sa nu te gandesti ca vei scapa asa usor de mine.Cu siguranta o sa ne vedem in martie si cu siguranta o sa reusim.Cred ca am sa imi fac o programare la medsana ca se pare ca m-ai convins.Vb maine si sa fi cuminte.Pupici!

Mergi la inceput

lucia: nu stiu cum de te-am convins sa mergi la Medsana, ca eu nu am avut nici o clipa aceasta intentie. Sper ca stii ca la Medsana IAS este 500 de euro si nu stiu daca fac IAD, nu stiu daca au banca de sperma. Eu merg deocamdata pe mana Giulestiului, ca acolo stiu sigur ca au banca de sperma. Astazi o sa sun sa imi fac programare pentru laparo, si poate ca voi reusi sa fac IAD tot luna asta. si ne mai auzim. Sa ne spui daca ai sunat vreun dr. si ce ti-au zis. Ce analize trebuie sa faci si cand poti sa vii in Romania.

Mergi la inceput