Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

O, multumesc din suflet ca v=ati facut timp si marti... tocmai i-am dat o veste buna sotului ca va scapa de mine, se pare ca nu=i prea place sa fie singurel dar isi gaseste el de lucru!

Am fost sambata la "Veronica se hotaraste sa moara" si chiar mi=a placut, desi e cam dificil de pus in scena trairile interioare...
De cand sunt in Bucuresti am impresia ca ma umflu ca o balena ... la serv. stau f mult jos si citesc, ma ridic doar cand intepenesc, nu mai am delegatii si alergatura ca la Bacau, apoi acasa mananc parca putin dar nu stiu cum se pune si se puneee......
Trebuie sa caut o sala de gimnastica buna si nu cu bani multi... cred ca apelez la cunostintele voastre.
Imi e dor de Flaviu si ma uit dupa orice copilas pe strada...
vad ca vorbiti iar de gradinite: practic pe Flaviu l-am inscris la Bacau de anul trecut din vara si cum aici nu stiu nici unde voi sta la vara, nu pot sa ma interesez pentru el de nimic;
Cam asta e tot! va doresc un inceput lejer si sa fiti atente la frig si in mod special mamicilor gravidute atentie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
gio - tinem pumnii...haioasa taisia!
noi am fost azi la patinoar la unirea...inutil sa va spun ca stef a incercat...saracutul...a depus eforturi mari sa se tina pe picioare.. oricum, i-a placut asa ca mai incercam la anul..speram cu mai mult spor!
abia astept sa ne vedem....tot nu mi-a zis nimeni cum se ajunge la carciuma!!!
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna dimineata si o saptamana usoara!
Noi ne-am hotarat sa-l mai tinem un an acasa pe Alex , asa ca nu mai cautam gradinita. Mi se pare prea mic, totusi.
Fetelor, ne vedem maine? Vad ca s-au mai strans persoane care vor sa vina. Si pana la urma in ce loc ramane? Andra, Madishor!!!!!!!

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna dimineata!

Romana, Bibi, Gio, Doinna, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi.

Gio, cred ca e trist sa ajungi sa alegi un doctor doar pentru ca e "cel mai uman" dintre toti . Sunt din ce in ce mai dezamagita de sistemul medical din Romania dar asta e, nu avem incotro. Eu nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme cu analizele, este foarte posibil ca problema sa nu fi fost de la tine, ci de la bebe. Oricum te imbratisam cu drag si te asteptam cu vesti bune .

Bibi, nasa mea (care e pretentioasa) a nascut cu Puia de doua ori si a fost supermultumita. Eu nu am fost niciodata in Giulesti, dar am inteles ca au si niste rezerve cu plata. Mai ales daca facei cezariana, este o optiune care merita luata in considerare.

Madic, ma sperii cu gradinitele, noi nu avem timp sa cautam si eu chiar vreau sa imi iau si barbatul la cautat. Eu cochetez cu una particulara cu program redus care este langa Herastrau, cu predare intensiv in engleza. Dar e destul de scumpa.

Magda, dar stiu ca voi gasiseti o gradi de care erati foarte incantati, si chiar vorbiseti cu directoarea. Daca lui ii place la copii, nu este atat de mic... O sa aiba totusi 3 ani!

Noi am fost in w/end la munte cu prietenii nostri cu baietelul de varsta lui Stefi. Se iubesc astia doi ceva de groaza . Tot drumul Stefi zicea numai "mergem la Alex", iar pe partea cealalta Alex zicea "la munte, la Tefi"... Se pupa, se joaca, se calaresc. Sambata dimineata le pusesem amandurora in fata cate o farfurie cu crenvusti taiati bucati si erau cu doua furculite cat ei de mari si mancau foarte seriosi in paralel... erau nemaipomenit de scumpi. Am facut om de zapada, ne-am dat cu saniuta - bine, mai mult parintii, copiii se mai si speriau . A fost minunat de relaxant si am avut soare si frumos pana ieri pe drumul de intoarcere cand a inceput o ninsoare cumplita pe Paraul Rece, iar de la Predeal la Azuga am facut 30 de minute, cred ca am nimerit in spatele plugului .

Stefi este indragostita de Baloo si aseara plangea la film cand se desparte Mowgli de Baloo .

Va pup si saptamana usoara. Nu cred ca ajung la intalnire...

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Dana: ba da vorbisem , dar ramane valabil si la anul.Il primeste oricand.

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Vin si eu la intalnire. Ati hotarat restaurantul si ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Pana la urma ramane Picadilly, am vorbit si cu Andra si cu Madishor si e ok. Cu rezervarea sa mai vedem, la 6 ca de obicei nu?

Am inghetat azi de la masina pana la firma, sper sa nu tina frigul asta prea mult, brrr.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

vin si eu miine musai, o sa fac rezervare miine pe numele meu la 18:00.

Am fost si noi in w-e la Breaza, cu niste amici care abia s-au casatorit si am facut misto de ei ca daca mai merg de 2 ori cu noi se apuca de facut copii cind vad ce usor este sa-i ai...(adica, ptr Bibi si ptr posteritate: da, Luca e in continuare cuminte!)

Am fost si am mincat la Taverna sirbului si dupa ce a mincat Luca isi gasise un baietel mai maricel, de vreo 5 ani si se tot ducea la masa lui, chiar s-a cocotat la un moment dat pe bancuta linga el la masa, nu stiu ce-i tot spunea, ca ala nu prea parea sa-l bage in seama Singura problema e ca mai mult de 9 nu sta in pat, asta dupa ce de la 8 incepe sa se frece de pe o parte pe alta, sa dea din picioare, sa ma traga de par si tot asa pina cedez psihic si-l imbrac. Acasa e ok ca-si da singur drumul la televizor si sa uita la desene, dar la Breaza e mai complicat. Si in continuare e fr. incintat sa stea cu bunicii, aseara am oprit la ai mei si imediat m-a intrebat daca il iau acasa, iar cind a auzit ca nu, a luat-o pe mama de mina si a zis "hai sus", pe noi ne-a lasat de izbeliste fara nici un regret... O fi bine, o fi rau ?!...

Cam atit, restul miine la intilnire

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Vin si eu, chiar daca undeva dupa 19 30 ca tre' sa vina sotu' acasa.
Multumesc ca mi-ati tinut pumnii la analize. In general sunt ok dar mi-a iesit prost ceva pe la tiroida, sa vedem ce naibii mai e si asta.

In rest vreau si eu la muuuuunteeeeeeee....mai ales ca in Buc e groaznic de frig. Azi de la tramvai pana la serviciu mi-a inghetat efectiv nasulllllllllllll. BRRRR!!!!!!

Vb maine,

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

FETELOR, PE UNDE E RESTAURANTUL ASTA? e acelasi lucru cu Trafalgar Pub?? Ca asta e linkul dat de Magda.

Scuze pt ignoranta.....

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput