Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Mi se facuse dor de voi
.
Va doresc intalneala placuta!
Pupici copilasilor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
bobi spune:
gio
uite
www.afterhours.ro/restaurant_Picadilly.html" target="_blank">aici
acu' am facut si poanta cu linku' sa vad daca imi iese
va pup
am editat ca nu mi-a iesit din prima... sa vedem din a doua
edit a treia
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
Doinna spune:
fETELE DISTRACTIE PLACUTA si nu uitati sa beti ceva si ptr noi,astea care nu ne putem intilni.
Pupici si numai bine
madic spune:
Buna fetele,
Vin si eu diseara (daca nu intervine nimic), dar lamuriti-ma si pe mine unde e localul, ca din linkul pus de Bobi eu tot n-am priceput.
Magdone, tu ziceai ca stii - lumineaza-ne si pe noi, altfel o sa bantuim pe strazi si pe frigul asta numai asta ne mai trebuie.
Multam.
Madi si Mariuca
alexandrueduard spune:
Madic: restaurantul este langa discoteca "WHY NOT".Cu 104 se ajunge, sau cu 123.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
cgaby spune:
neata! deci pana la urma a ramas Picadilly?????
oki.
abia astept sa ne vedem!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
crisotexa spune:
Dragele mele,
Dor mi-a mai fost de voi. Noroc ca m-a sunat Magda si mi-a zis de intalneala, ca mi-am aranjat si eu ploile acasa.
Eu am foarte mult de lucru (de fapt mult de citit) si m-am mai inscris si la un curs de engleza. Ce sa va zic, alergarura multa...
Tudor e un pic racit. Am scapat cu bine (doar un pic de temperatura) de ultimul vaccin. Vreau sa-i fac, in februarie si rapel in august, vaccinul pentru hepatita A.
Ce sa va spun, vorbeste intr-una. E fan "Colt alb". De fapt, mi-e cam teama sa ii mai iau alte desene animate, ca nu stea non-stop la TV. Aseara, inainte sa se bage in pat zice: "Femeile. Parca am fi noi cand eram tineri...". Credeam ca nu am inteles bine. Petru zice: "e din Colt Alb".
Suntem in continuare cu pampersi. Astept in continuare primavara sa-l las fara pampersi.
Adi, vreau si eu sa trag caseta cu Veronica. Trec eu pe la tine, sa il iau.
Cornelia, mi-era dor de vorbele Mariei.
Bychi, mai ce schior e Tibi. As vrea si eu sa incerc.
Ne vedem diseara. Neaparat vreau sa o vad pe Magdone, inainte sa plece in Canada.
Pupa Crisa
crisotexa spune:
Uitam ce era mai important.
MARTA, iti doresc o sarcina usoara si, peste 9 luni, sa iti tii al doilea pui in brate!!!! Doamne ajuta!!!
Pupa Crisa
Magdone spune:
Fetelor la restaurant se ajunge astfel:
de la pta Unirii: cu 123, 124 sau 104, mergeti 3 statii si coborati in fata la Zepter, acolo traversati mergeti pe langa Finansbank treceti si de o spalatorie de masini si ati ajuns la rest.
dinspre Muncii: cu 104, vreo 4 sau 5 statii si coborati la a 2-a statie dupa rondul de la Pta Alba Iulia si ati ajuns in fata la Finansbank.
mai este o varianta cu 133 si coborati la blocul Connex, acolo traversati si mergeti o statie pe jos in directia Pta Alba Iulia pana la Finansbank.
Finansbank este vis - a - vis de Zepter.
Si eu ajung dupa 7.
Va pup si de-abia astept sa ne vedem.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
cgaby spune:
stef e fan shrek! m-a capiat cu desenele astea!
de cum face ochi, trebuie sa-i pun shrek.
pupici si ne vedem deseara!![]()
cgaby (mama lui stefan nazdravan)