Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Mi se facuse dor de voi .

Va doresc intalneala placuta!

Pupici copilasilor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

gio
uite
www.afterhours.ro/restaurant_Picadilly.html" target="_blank">aici
acu' am facut si poanta cu linku' sa vad daca imi iese

va pup

am editat ca nu mi-a iesit din prima... sa vedem din a doua
edit a treia

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

fETELE DISTRACTIE PLACUTA si nu uitati sa beti ceva si ptr noi,astea care nu ne putem intilni.
Pupici si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Vin si eu diseara (daca nu intervine nimic), dar lamuriti-ma si pe mine unde e localul, ca din linkul pus de Bobi eu tot n-am priceput.

Magdone, tu ziceai ca stii - lumineaza-ne si pe noi, altfel o sa bantuim pe strazi si pe frigul asta numai asta ne mai trebuie.
Multam.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Madic: restaurantul este langa discoteca "WHY NOT".Cu 104 se ajunge, sau cu 123.

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neata! deci pana la urma a ramas Picadilly?????
oki.
abia astept sa ne vedem!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

Dor mi-a mai fost de voi. Noroc ca m-a sunat Magda si mi-a zis de intalneala, ca mi-am aranjat si eu ploile acasa.

Eu am foarte mult de lucru (de fapt mult de citit) si m-am mai inscris si la un curs de engleza. Ce sa va zic, alergarura multa...

Tudor e un pic racit. Am scapat cu bine (doar un pic de temperatura) de ultimul vaccin. Vreau sa-i fac, in februarie si rapel in august, vaccinul pentru hepatita A.
Ce sa va spun, vorbeste intr-una. E fan "Colt alb". De fapt, mi-e cam teama sa ii mai iau alte desene animate, ca nu stea non-stop la TV. Aseara, inainte sa se bage in pat zice: "Femeile. Parca am fi noi cand eram tineri...". Credeam ca nu am inteles bine. Petru zice: "e din Colt Alb".
Suntem in continuare cu pampersi. Astept in continuare primavara sa-l las fara pampersi.

Adi, vreau si eu sa trag caseta cu Veronica. Trec eu pe la tine, sa il iau.

Cornelia, mi-era dor de vorbele Mariei.

Bychi, mai ce schior e Tibi. As vrea si eu sa incerc.

Ne vedem diseara. Neaparat vreau sa o vad pe Magdone, inainte sa plece in Canada.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Uitam ce era mai important.

MARTA, iti doresc o sarcina usoara si, peste 9 luni, sa iti tii al doilea pui in brate!!!! Doamne ajuta!!!

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor la restaurant se ajunge astfel:

de la pta Unirii: cu 123, 124 sau 104, mergeti 3 statii si coborati in fata la Zepter, acolo traversati mergeti pe langa Finansbank treceti si de o spalatorie de masini si ati ajuns la rest.

dinspre Muncii: cu 104, vreo 4 sau 5 statii si coborati la a 2-a statie dupa rondul de la Pta Alba Iulia si ati ajuns in fata la Finansbank.

mai este o varianta cu 133 si coborati la blocul Connex, acolo traversati si mergeti o statie pe jos in directia Pta Alba Iulia pana la Finansbank.

Finansbank este vis - a - vis de Zepter.

Si eu ajung dupa 7.
Va pup si de-abia astept sa ne vedem.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stef e fan shrek! m-a capiat cu desenele astea! de cum face ochi, trebuie sa-i pun shrek.
pupici si ne vedem deseara!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput