Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetele,

rezervarea e facuta pentru 10-12 persoane la ora 18-18.30 pe numele meu Magda Udrea. Care ajunge prima ocupa masa

ne vedem deseara

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Vin si eu cum am mai spus!!

Taisia e fan Mica Sirena si zice niste chestii in eng;eza cand se uita la ea...de te prapadesti de ras. Evident ca nu intelege ce zice, dar ce sa-i faci daca nu e dublat...

Si am gasit Veronica pe DC ++ si ii place tare mult. Ce sa mai..imi place si mie!!!

Va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Crisa, am "Veronicile" pe Cd si Dumbrava minunata idem.
Cand vrei sa ne vizitezi esti binevenita. Ca tot veni vorba, ai pe cineva la curatenie sa ma introduci si pe mine ? Esti multumita de persoana? Vorbim pe pm ca nu ma tin cu forumul la citit.

Carmen, am copiat CD-urile. Cand vrei putem artanja o intalinire.

Imi pare rau de intalinirea de azi dar... :( numai treaba.

Va pup si "DISTRACTIE PLACUTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!

Ca sa nu credeti ca am fost otravite aseara la intalnire, fac un rezumat al rezumatului. Local frumusel, mancare ok dar un frig cumplit, mai ales ca aveam masa in fata usii. Fetele vesele si vorbarete ca intotdeauna, dar recunosc ca ne lipseste Elena ca sa speriem clientii crashmelor cu hohotele noastre. Elenaaaaaaa, daca ne citeste fie-ti mila si mai da cate un semn. Eu am baut bere Silva si ma doare capul, asa ca las povestirea detaliata in mainile fetelor mai putin obosite.

pe curand,
madishor

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna dimineata,

Inteleg ca pe aici nu s-a trezit inca nimeni in afara de madishor . Vroiam numai sa va spun ca mi-au iesit OK rezultatele la triplu test asa ca acum m-am mai linistit si imi reiau cu succes viata .

Cornelia, la voi e marea inghetata?

Claudya, alinuta, anamaria, nu mai ziceti nimic?

Fi-mea mai nou plange dupa noi in fiecare dimineata cand plecam la serviciu. Ma cam sperie ca nu a mai facut niciodata asa. Si ne tot spune "vine repede mami si tati"... Sambata cred ca o plasez la bunici sa o mai duca la teatru de "papusi mari" si poate imi scot sotzul la un local .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna! si eu m-am trezit...desi tare n-as fi vrut!
a fost fain, am vorbit diverse....d-ale copiilor!
vreau sa vina vara!!!!!!!!!!!!
pusi....

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

vreau sa vina vara si sa ne vedem la terasa, ca m-am saturat de frig, de fum si de iarna ca de...

Circiuma, desi eu am recomandat-o, ne-a facut numai figuri: intii nu puteam suna ptr rezervare ca cica "nr. nealocat", ca sa aflam acolo ca nu si-au platit facturile si l-au sistat de la Romtelecom. Apoi, ne-au asezat linga usa (am uitat sa va intreb pe harnicele care ajunseserati deja: de ce nu v-ati asezat in alta parte de la inceput?), si normal ca ne-au aerisit toti clientii care s-au flendurat pe usa... macar nu ma pot plinge de fum de tigara, ca nu a apucat sa ma invadeze. Mincarea ok, dar nu le mergea gratarul si nu aveau frigaruile de legume care sint preferatele mele Asta despre local, noi insa sintem la fel de simpatice, frumoase, destepte si amuzante ca intotdeauna, asa ca a meritat fiecare moment!

Marea absenta a serii a fost of course doamna Bibi, eu am avut impresia ca a zis ca vine ca-s cam ametita cum ati observat in ultima vreme, cind colo ea habar n-avea de intilneala si era ingropata in munca la ora 7 cind am sunat eu dupa ea. Sa stii ca ne-ai lipsit si te asteptam sa ne povestesti cum e draga cu sarcina c-am cam uitat

Ca de obicei am avut ce toca, care copil ce mai spune si mai face, si concluzia generala e ca musai ne vedem duminica viitoare, adica pe 5 februarie dimineata la unul din locurile de joaca cu copiii, ramine sa alegem unde.

Astea fiind zise, fug si eu acum sa-mi vad copilul care e cazat de cind cu gerul la bunici in Colentina... oare ne mai tine minte ?!

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, ce suparata sunt....
Aseara a venit un prieten pe la noi si cand a plecat a vazut ca i-au taiat cauciurile de la masina, cele doua din spate, dar taiate frate cu cutitu, sa nu mai ai ce face cu ele, si tipu avea si masina straina, VW si-l costa vreo 10 mil. Ce oameni de C...T!!!!. Bai si dobitocul a lasat si bilet cica: Bo...le, blochezi locul sau ceva de genul asta si si-a lasat si nr de la masina. Prietenul nostru a chemat politia si astia dupa ce au facut poze pe acolo, observa ca masina cu nr ala era parcata chiar langa. Nu stiu ce o sa sa rezolve din treaba asta, dar eu ma simt asa nu stiu cum ca s-a intamplat tocmai la noi, pana acum n-am patit asa ceva si nici n-am auzit.

Nu stiu, in ultima vreme ni se intampla atatea chestii nasoale, parca anume sa nu ne para rau ca plecam...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
magdone - nasol...astia suntem..nu trebuie sa te mire! de kkt!
stef parca zilele astea a fost mai cuminte si mai receptiv la ce-i spun...sa nu-l deochi!
sper sa ne vedem sapt viitoare cu toti piticii...
pupici si multa caldura...sufleteasca...ca altfel...nu prea este!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Magdone, esti sigura ca amicul tau nu parcase pe un loc platit sau in fata unui garaj? fara suparare, dar eu care am semn pe usa garajului mare de tot cu "nu parcati", si vad cate un nesimtit care cu toate astea isi lasa acolo masina, de eu nu mai pot sa intru sau sa ies, zau daca nu imi vine sa iau cutitul sau cheia si sa-i fac masina praf...

Mergi la inceput