Copilasi de iunie-iulie 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 12
alexandrueduard spune:
Dana: cred ca nu se face asa unui om, indiferent unde parcheaza. Ca iti vine sa-l strangi de gat e una, dar sa si recurgi la fapte....mi se pare ca am trai in epoca de piatra.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
Magdone spune:
Dana, nu era nici un garaj nimic, nici un semn, a parcat la marginea trotuarului, singura chestie sa fi fost unul pe trotuar si sa nu fi putut sa iasa, dar orisicat nu se face asa ceva, cel mult ii dezumfla rotile, dar nu baga cutitul in ele :(( nici nu poti sa categorisesti oameni de astia...
sa speram ca ii plateste asigurarea, el cel putin incearca.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
bibi spune:
duminica pe 5 feb venim si noi ca suntem in bucuresti.
in legatura cu cauciucurile lu` domnu` chiar daca presupusul faptuitor a lasat u bilet in parbriz si sia- dat si nr. de la masina asata nu inseamna ca tot el a si taiat cauciucurile. Ar fi cu adevarat retardat...
madic da te rog mai multe detalii cu gradinitele la are ai fost deja si daca poti individualizeaza-le exact, unde a mers atentia si unde nu.
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Dana, eu nu am avut curiozitatea sa vad marea inghetata
, dar a fost frig tare.
Maria e ca mai mare obraznicatura!!! Le invidiez pe Andra si Crisa! Au trecut vremurile cand ne inscriam la copii cuminti.
Scuzati-mi naivitatea
, da rce atentii le duceti directoarelor de gradinite? Ca am "vizitat" si eu doua de stat. Vizitat e un fel de a spune, ca nu au prea fost interesate doamnele de prezenta mea si am ramas cu o impresie f. f. proasta. M-au chemat prin aprilie, sa imi spuna cand se fac inscrierile
. E adevarat, eu nu am nici un pic de tact si le-am spus verde in fata ca vreau sa o incriu acolo pe Maria, ca as vrea sa vin cu ea sa vada gradinita (lucru care le-a mirat tare
). Concluzie: pe acolo nu mai calc, dar macar trebuie sa imi fac un plan de bataie pt. alte "vizite". Cred ca tot la particulara ajungem, ca mie imi e greata de mers cu sacosica la gradinita/scoala!!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
amik spune:
chiar buna intrebarea cu atentiile pentru directoarea gradinitei.cum stiu ca nu e prea putin, dar sa nu fie nici prea mult si pe urma sa nu mai scap fara "atentii" dese?
sunt fercita sa va spun ca de vreo doua saptamani am terminat facultatea.acum sunt consemnata la domiciliu-vorba vine-ca sa imi scriu lucrarea si sa invat cate ceva.licenta o dau in iunie.
fata mea e la socrii.e o scumpa si o frumoasa si o cuminte!!!
vesnica noastra problema cu sclifoseala la mancare s-a mai atenuat.dar acum am dat in altele:e cam constipata.bea foarte putine lichide, nu pot cu nici un chip sa o fortez/amagesc/pacalesc cu ceva.fructe mananca iarasi foarte putine,extrem de putin, adica un dumicat de kiwi si o gura de banana cu greu inghitite si alea...si sunt convinsa ca astea sunt motivele faptului ca face kkita rar si cu dop.i-am luat siropel LassBaby care o ajuta in sensul ca nu o mai doare...dar asta nu e solutie de durata!!!
cornelia, ce face stefan?ce a avut pana la urma?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
madic spune:
Buna fetele,
Cum eu am starnit discutia cu "atentiile" la gradi, sa va spun si in ce au constat: pentru inceput - un pachet de cafea + o cutie bomboane. Asta a fost doar pt obtinerea de informatii, gen perioada de inscriere, daca fac sau nu grupa mica, eventual o vizita prin gradinita. Pentru inscrierea propriu-zisa am auzit de "scoruri" de 100 euro sau similar. Nu stiu daca peste tot e asa, dar oricum ceva cred ca trebuie dat.
Cornelia, si mie imi e greata sa dau "atentii", dar cand n-am incotro, o fac si pe asta, mai ales ca e vorba de copilul meu. Am luat si eu in calcul varianta gradi particulara, dar, cum le spuneam si fetelor, daca adun cotizatia la gradi cu salariul bonei, ma duce destul de mult si nu sint convinsa ca merita. Eu am zis sa incercam cu Mariuca intai la gradi de stat, dar daca nu i-o fi bine, vom face un efort si o mutam la una particulara.
Bibi - gradi pe la care ne-am plimbat noi au fost:
- 191 - vis-a-vis de Megaimage Titan (pe langa Nufarul) - asta am inteles ca are faima de cea mai cautata gradi din sector, sau cel putin asa era cu ceva timp in urma, mi-a facut o impresie buna. Directoarea a luat "atentia" si a fost destul de cooperanta. Curtea maricica, dar cam mult beton.
- 216 - in spatele pietei Minis, langa un liceu (nu stiu cum se cheama) - este cea mai mare cred din cele pe care le-am vazut, in interior arata destul de bine, directoarea a fost cea mai OK (m-a intrebat si unde lucram
), i-a dat ceva atentie si copilului si cred ca la asta vom ramane. Curtea mare, cu iarba, tobogane, leagane, etc (de metal, of course) Am oarece referinte de la un coleg al lui Dan care a avut fetita acolo si a fost multumit.
- a 3-a - nu-i stiu numarul (daca-l aflu iti zic)- tot in spatele pietei Minis (spre fosta betoniera) - e tot mare, cu o curte mare cu iarba, loc de joaca (cu fiare). Curata, n-am intrat in clase. Aici directoarea n-a primit nimic, dar probabil prin cunostinte poate fi abordata. O tinem ca rezerva, pt ca ar fi cel mai aproape de casa.
Cam asta ar fi experienta noastra cu gradinitele, nu pot spune ca sint incantata, dar nici complet dezumflata nu pot spune ca as fi.
Si tot legat de gradinite, Madishor, daca afli numele educatoarei de la 216, zi-mi si mie, poate vorbesc si cu ea daca ia grupa mica.
Venim si noi duminica pe 5 feb la intalnirea cu copiii, daca ramane asa.
Va pup si poate am timp maine sa va mai povestesc si de noi.
Madi si Mariuca
Kehleyr spune:
Neatza,
Mai fetelor, pai cum adica plocon numai pentru obtinerea de informatii?
Inteleg sa ii duc plocon daca inscriu copilul acolo (bine, nu ca asta ar fi normal, dar mai treaca-mearga), dar numai ca sa imi spuna una-alta mi se pare inadmisibil. In fine, eu nu am fost pana acum decat la o singura gradinita de stat unde am intrat cu cineva si nici nu am vorbit cu directoarea, asa ca nu am experienta. Adevarul este ca cele particulare sunt si tare scumpe, eu ma gandesc ca de prin octombrie mai am si venit mic ca trec la indemnizatia de stat, la bona nu renunt pentru ca nu vreau sa o pierd, si uite asa se duc banii... Poate pana la urma fac si eu ca Magda si mai aman un an gradinita... si asa nu eram eu convinsa sa o dau, ma cam tem de ce boli ar putea aduce acasa la cea mica.
Ieri am fost la un concert la Ateneu
, prima oara dupa multa vreme (ani buni, adica...) si a fost tare frumos, mai ales una dintre piese, un concert pentru pian. Ca sa compensez atata cultura, maine ma duce sotzu' la Helloween
. Ce oi fi cautand eu cu burta mare la concert la Polivalenta, nu stiu...
Am fost si la control pentru sarcina, e totul OK - mi se pare foarte diferit la doctorita de acum fata de cel din prima sarcina ca nu imi face deloc control "local", mi-a facut numai prima oara. Adica numai discutam rezultate de analize si alte asemenea. Are si ea dreptate, ca nu e asa placut sa te tot verifice, si daca tu te simti bine nu are nici de ce.
Daca suntem in Bucuresti venim si noi pe 5, dar putin probabil.
Va pupam si sfarsit de saptamana placut.
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
Magdone spune:
Amik, si Razvan e mai mereu constipaat, cu toate ca bea lichide la greu si mananca si fructe, asa ca ce sa zic poate sa nu fie de la asta neaparat...eu de exemplu ii fac dimineata o oala
de ceai de musetel, fructe diferite, tei, etc si-i pun miere de albine si pana seara il bea, cateodata nu-i ajunge si mai fac spre seara si tot degeaba...ciorba in fiecare zi aproape, etc...
acum dimineata i-am dat pe stomacul gol o lingurita de miere de albine si peste 10 minute il vad ca face kk...incearca si tu cine stie poate merge...daca bineinteles n-ai incercat deja ![]()
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
amik spune:
am incercat cu miere in suc de portocale.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
aditzu spune:
Buna Fetele,
Eu din pacate n-am ajuns la intalnire ca n-am avut cu cine sa las copilu' Cristi a avut sedinta si soacra-mea era la tara, asta e, poate data viitoare. Daca e pe 5 poate venim si noi , dar sa fie la un loc de joaca mare gen : Balonul Copiilor sau acolo unde zicea Magda (am uitat cum ii zice) pe cheiul garlei.
Irina e bine, saptamana trecuta a fost putin racita, pe fond de iesit masea - temperatura 39-39.5 2 zile si rosu in gat, dupa care nimic, nu tu tuse , nu tu muci . Si observ ca de fiecare data cand ii iese masea e rosie in gat si face tremperatura foarte mare, mai avem 2 masele si scapam.
Am masurat-o - are 93 de cm si 12 kg, asa ca ne incadram la categoria usoara.
Eu vreau sa o dau din toamna la o gradi particulara asa ca nu prea ma agit cu vizite si plocoane la directoare, o sa vizitez vre-o 2 -3 gradinite particulare din zona mea si o sa aleg una.
Madic - pai de ce mai trebuie sa tii bona daca o dai la gradi ? parca am vazut gardinite particulare pana la 19.
Dana - bine ca ai scapat de stres cu testul , ca de obicei te rasfeti cu tot felu de activitati culturale.
Magdone - nasoala faza cu cauciucurile.
Pa Adi
Pa Adi