Copilasi din 2002 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ne-am intors de la doctor. Ne-a spus ca e bine, si ca daca o sa o tinem asa prin mai va incepe sa scada doza de Flixotide. La Ketof deja am renuntat treptat iar despre singulair am aflat ca nu era absolut necesar in cazul nostru, adica se putea si doar cu pufurile dar daca s-a inceput tratamentul cu el trebuie sa dureze 6 luni insa daca va fi bine e posibil sa ni-l scoata mai devreme. Si cum a spus si data trecuta, unii nu vor pufurile ca se bazeaza pe Singulair. La unii merge dar la altii nu se poate fara pufuri. Cam asta, deci io cred ca la tine Sinzi e cam clara treaba asa cum banuiesti si tu.Sunt tare bucuroasa ca mi-a spus ca e bine, am intrebat de Govora si Praid si mi-a spus ca e chiar recomandat cam toate variantele: salina, mare, munte, si chiar munte acum iarna.Io si muntele iarna! Mie mi-e frica sa ma duc pana la mama colea la celalalt capat al Bucurestiul daramite sa merg la munte iarna!Sunt o fricoasa, puteti sa dati cu rosii da asta e. ORicum vom merge anul asta cam peste tot pe unde vom putea merge sper eu, daca ne ajuta Dumnezeu.Sinzi bafta mare si vesti bune asteptam si de la voi.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Lucia ma bucur pentru voi ca situatia e mai buna.Si eu sunt o fricoasa dar daca as fi avut cum si cu ce as fi plecat de ieri la muntecu mariuca si tati.Pana una alta ne calim aici la malul marii.Mariuca s-a simtit foarte bine cu clima de aici.daca nu bate vantul e totul ok.Ce ne facem ca bate cam des
o seara buna!

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Ma bucur ca am reusit sa va provoc, poate la un moment dat vom face o galerie cu toti la aceeasi varsta cum erau... pacat ca nu ne putem intalni sa le facem chiar la toti impreuna! Sa vedem care dintre noi are mai mult timp si sa facem galeria noastra, a piticilor din grupa mica!
Pai m-am uitat la fiecare si m-a pocnit rasul-plansul... ce copii frumosi avem si grasuuuutiiii! Si a trecut timpul asta atat de repede! Mie oricum nu mi-a trecut cheful de un al doilea bebe, insa... cand stiu ca voi putea, voi retrai cu drag toata perioada aceea!
Carmen, eu acum ii dau lui George ca mai tuseste productiv rhinathiol si fluimucil (nu mai mult de 5 zile), la el isi face efectul. Ambroxolul parca il dau degeaba, dupa ce in primii 2 ani ne-a ajutat foarte mult.
Va pup pe fiecare in parte si sa aveti o seara faina si calda! Mie mi-a ajuns de gerul asta crunt!
Elena si George

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi am rezistat pana acum, dar ne-a lovit...David are febra...in noaptea asta ardea...e nasol ca nu am nici termomentru, Radu acum a plecat dupa CAlpol...nici dr...
Sper sa fie ok, are un pic de muci si tuseste, dar nu asa incat sa aiba febra...o fi luat ceva zilele astea de pe la locurile de joaca ...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Cel mai rau este ca nu stiu cat are, nu avem termometru si nu vreau sa cumpar unul simplu cu mercur ca nu sta sa ii iau temp cu el, si ca noi avem drumuri de facut si nu am cu cine sa il las...trebuie sa il iau asa cu febra cu noi...
Acum transpira...cred ca ii scade febra. Dar a fost febra maricica ca traspira bine....
I-am dat calpol...la cate ore pot sa ii dau??? si cat 5 ml????

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Sinzi Ana eu am CALPOL "sase plus" si pe cutie scrie pentru copii 1-6 ani 1-2 lingurite 2.5 ml/zi. Daca e CALPOL "trei plus" cred ca poti sa ii dai 5 ml si daca nu ii scade alternezi la 4 ore si cu ibuprofen (nurofen). Mie asa mi-a zis dr sa fac cand avea Ana febra si nu prea scadea.

Sanatate multa.

Lucia Ma bucur ca Liviu se simte mai bine. Noua abia ni s-a confirmat diagnosticul de astm pentru fetita mica de 1 an. Deocamdata facem analize si tratam raceala de acum dupa care dr hotaraste ce tratament vom urma. Sper din toata inima sa fie bine cat mai curand. Tu cum ai reactionat cand ai aflat ca eu cred ca exagerez cu ingrijorarile mele si asta ma face sa nu am rabdare cu fetele si nu imi place deloc deloc.
Sa aveti o zi buna.
V-am pupat

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi daca dupa aprecierea ta, temperatura este peste 38.2 trebuie neaparat sa alternezi antitermicele la interval de 4 ore adica ii dai acum Panadol, peste 4 ore Nurofen, apoi peste 4 ore Panadol si iar Nurofen peste 4 ore si o tii asa. Acum nu stiu, dar cred ca poti inlocui Panadolul cu Calpol, citeste si tu ambele prospecte si continutul.Carmen imi pare rau ce aud, ca orice mamica am plans aproape o zi intreaga, noroc ca am dat de Sinzi pe aici care m-a mai calmat. Nu stiu daca ai citit discutiile acealea, dar iti promit eu ca le caut si iti dau sa citesti poate te linisteste si pe tine.Uite aici pagina cu discutiile cu Sinzi unde o intrebam tot soiul de chestii legate de astm:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62702&whichpage=6

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

am fost dimineata la dr Cernatescu pediatru alergolog pneumolog, si mi s-a parut un dr extraordinar...
m-a pus sa ii povestesc tot istoricul lui david si i-a facut mai multe teste, cateva de respiratie dupa ce ii dadea anumite substante (sa vada cum reacioneaza) am facut si testele alergice dar din sange nu cutanat cum ni s-a recomandat in C-ta (rezultatele sunt gata insa peste o sapt) si ne=a spus ca el crede ca David este un copil sanatos si ii se pare ciudat ca dupa o simpla bronsiolita a fost diagnosticat...si in functie de rezultatele de sange vom vedea daca este alergic la ceva si trebuie sa il intarim sau nu (dar nu tratament indelungat spre mereu cu "faimosul" singulair...dat asa pe "orbeste")
Oricum mi-a placut tare mult de dansul...e tare meticulos si rabdator cu copiii...
Mai rau a fost ca a trebuit sa ii luam sange din nou...
Deci sunt si eu usurata ca din pc de vedere al respiratiei si plamanilor nu are pb, si nu trebuie sa ma "astept" la crize de astm, cum mi-a spus alergologul si pediatru pneumolog din C-ta...
DAca e alergic se face o imunizare simpla si de scurta durata...
sunt asa bucuroasa...

Ne-a spus sa ii dam doar calpol caci nu are decat putin rosu in gat...daca febra persista mai mult de 3-4 zile si apare si tuse iritativa sa ii dam si un sirop de tuse...nicidecum antibiotic

Asa ca, Lucia, si Carmen, faceti-le teste...un diagnostic nu se pune doar pe ascultat la plamani...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Multumesc Sanziana si Lucia. Chiar acum (re)citesc postarile voastre din decembrie despre astm. Incerc sa ma incurajez eu pe mine.
La Daria nu prea exista umbra de indoiala ca nu ar fi vorba de astm pentru ca ea in nov si dec a facut 2 pneumonii, 1 bronsiolita si o bronsita astmatiforma. In plus acum cand a racit iar se vedea clar ca respira greu, dupa cum spuneai tu in dec respira si pe gura si pe nas de parca nu ii ajunge aerul. Eu sunt in faza de inceput, nici nu am inceput nici un tratament. Dr la care merg acum e f buna si stiu eu 2 cazuri (prieteni) pe care ea i-a tratat de astm in plus mai e si verisoara Elenei (HeleneC) pe care a tratat-o la doi ani. Mai vedem pe parcurs ce hotarari trebuie sa luam. Ma bucur ca am cu cine vorbi despre asta.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Lucia, ma bucur ca Liviu este bine, totusi ! Sper sa scape de Singulair, cat mai curand posibil !
Poate ar trebui sa mergeti la dr. Cernatescu si voi.
Sinzi, nu-mi vine sa cred cum l-au diagnosticat pe David, asa, dupa ureche ! Pana la urma, el nici nu are astm ? Ca eu asa inteleg.
Carmen, sanatate micutei voastre, sa se refaca cat mai usor !
Elena, la cat este de incarcata lista noastra, am mai putea pune si un link cu bb-ii. nostri ?
Eu sunt gata sa fac link-ul asta !
Un weekend cat mai frumos, tuturor !
La noi persista gerul, chiar se inteteste. Brrrr...

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput