Copilasi din 2002 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi ma bucur ca sunteti bine.Ce sa zic, poate vom ajunge si noi la dr Cernatescu dar nu pentru ca nu suntem siguri daca Liviu are sau nu astm, ci pentru o parere in plus.La noi oricum diagnosticul a fost pus si dupa rezultatul analizelor si dupa wheezingul auzit si dupa tusea respectiva care e cat se poate de evident ca apare la fum, clor, efort, polenuri, praf etc. Asa ca mai ales ca merge bine, eu nu prea imi fac dubii ca tratamentul nu e cel bun, mai ales ca doctorita ne-a spus ca o sa scotem Singulairul ca se poate si fara el.Carmen tot ce va doresc e sa o scoateti si voi la capat cumva sa aveti cat mai putine problemeAnina sper sa mergem si noi la dr acesta sa vedem ce ne spune.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David are o sensibilitate, sau a avut cel putin, dar se pare ca ori din cauza varstei ori din cauza singulair-ului a trecut peste. Diagnosticul la noi s-a pus doar pe seama unui singur episod de wheezing, care se pare ca nu e relevant.
El nu tuseste la efort sau la mirosuri, si aici tataie fumeaza mult (desi in bucatarie) este miros de tutun si nu pare sa il deranjeze...

Acum sa vedem si cu alergiile, daca e alergic la ceva anume...daca nu...hasta la vista!!!!

Noi am iesit azi un pic afara, caci pare frumos, si cred ca i-a facut bine si lui David, a mancat binisor si a cazut lat de somn...nici febra pana acum nu a mai facut...
Mai iesim un pic diseara.

Aseara am fost la Pizza Hut si s-a jucat acolo, a alergat cu inca 2 baietei de aceiasi varsta (ma mir ca nu au daramat un ospatar pe acolo1!!!) si a transpirat si masina era parcata destul de departe si era cam frig...cred ca asa s-a ales cu rosu in gat...

Oricum imi pare rau ca nu mai putem merge la Brasov...dar ne mai gandim pana maine, daca nu mai face febra mergem pentru 2 zile...

In rest, stam in casa, ne uitam la minimax, ne jucam cu un trenuletz pe care i l-am cumparat sa mai uite de necazul cu sangele din vena, si il coloram pe Cliford si pe trenul Thomas...am scos de pe net niste foi si e tare incantat!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

noi am lipsit trei zile de la gradi, ca tuseste un pic, ii curge nasul si acum 3 zil a facut si un pic de temperatura, in plus se comporta suspect (ex. doarme dupa masa, se culca seara la 9 si adoarme imediat) insa deocamdata suntem pe homeobilute si asteptam sa treaca gerul. De luni insa mergem la gradi.
De o saptamana am liniste in casa, a descoperit "Epoca de gheata" si sta nemiscata si se uita la film

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Sanzi, te rog sa imi zici de unde scoti imaginile, eu am mai scos de pe site-uri date de voi mai de mult, si parca tot as mai vrea! Eu acum caut masini si alte cele www.kinderzorg.tk/" target="_blank">de aici, doar ca e in germana si ma cam... ciufulesc, nu pricep, ma duc pe nimerite!
Va pup, seara faina si calda!
Elena si George

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Elena, am intrat pe google si am dat coloring pages si iti gaseste o gramada de site-uri:
http://www.coloring.ws/coloring.html
http://www.dltk-kids.com/books/clifford/mcliffordposter.htm
http://webpages.charter.net/mortickles/coloring.htm
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/printandplay/

si mai sunt o gramada!!!

David nu a mai facut febra in noaptea asta!!! Asa ca nu i-am mai dat Panadol si se pare ca vom pleca in sfarsit la Predeal!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
A trecut si weekendul, cu parere de rau o spun pentru ca ma asteapta o saptamana tare aiurea!
Sanzi, mersi mult pentru site-uri, am de scos pisici si catei pentru camin!
Cristina, pentru ca tu mi-ai facut pozele acelea atat de dragute, le-am pus pe site aici, sa vedeti ce frumoase sunt!
Nina, am zis si eu asa de link, pentru ca faza cu pozele copiilor de pe vremea "bebelushiei" mi-a placut teribil! Mai vedem noi...
Gabibarta, am descoperit si eu ca daca sunt anumite desene... e o liniste in casa! Sau daca e pe tv klumea, idem!
Lucia, sper ca intr-o zi Liviu sa fie ok, sa nu mai depinda de medicamente! Iti tinem pumnii, ca si lui Carmen!
Va pup pe toate, va doresc o saptamana superba si linistita, virusii sa emigreze si sa fim cu totii sanatosi!

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Elena cu mare drag si altadata.o saptamana buna iti doresc!
Sanzi tot la munte sunteti?Mariuca tot ne intreaba cand "vine zapada "sa se dea cu sania(nici nu avem sanie)
bye si o seara buna!

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Elena o saptamana usoara.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

am pus poze de la predeal
http://community.webshots.com/album/546911984OVNFei

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

SA va povestim cum a fost la Predeal...hihi...am plecat cu copilul care cu o seara inainte facuse temperatura...nu stiu de la ce a facut pana la urma temperatura...poate de la rosu in gat, poate de la maselute??? In fine...cert este ca de atunci e bine...

Am stat la casa verisorilor lui Radu (taaare misto vilutza) si am facut de toate. L-am pus pe David pe skiuri si a fost tare incantat, eu, Vrabia Mihai Viteazu, vroiam sa il dam si la un instructor, dar timpul a fost foarte scurt, si in 2 zile nu cred ca am fi facut mare lucuru, asa ca l-am instruit noi.
Nu a cazut deloc de pe skiuri (dar a cazut de pe sanie) si am observat ca piticii astia se tin asa bine!!!! Mai erau copilasii cam de aceiasi varsta pe skiuri...si toti erau tare inflacarati.
ASa ca toata ziua pe skiuri si pe sanie...cand am ajuns acasa a cazut lat si a dormit profund 13 ore!!! Nu prea a mancat in schimb si mie mi se pare ca a slabit...cred ca iar a ajuns pe la 14.500kg...

A fost atractia weekendului, toate matusile si verisorii erau la Predeal, si i-au crescut cornitele...Nici nu trebuia sa rosteasca ce vrea si i se oferea...a primit si un trenuletz...hihi...
Eu am ramas impresionata de ce bine se tinea pe skiuri si imi pare rau ca nu l-am pus mai devreme...hihi...(erau si skiuri mai mici)

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput