Copilasi din 2002 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Foarte frumoase pozele lui David si se vede ca se simtea bine pe schiuri. Ma bucur pentru voi ca v-ati simitit bine. SI noi ar trebui sa mergem peste 2 saptamani la Suceavita la o cabana dar dupa cum v-am spus mi-e o frica sa ma duc cu ele, am o nou fobie: racelile.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Elena multumim pentru gandurile bune. Si noi speram sa fie bine candva. Deocamdata sunt multumita ca vad ca ii e bine atata timp cat ne tinem de tratament si evitam factorii alergeni.Pe de alta parte iar ma lupt cu frustrarile, ca am fost azi afara, a fost foarte placut si cald iar Liviu a incercat sa alerge putin si a inceput sa tuseasca. Mai rau e ca nu il pot opri sa nu alerge, nu asculta si fuge ca disperatul.Sinzi, v-am vazut pozele, ce sa spun altceva decat ca va invidiem.Carmen nu esti singura cu fobia asta. Nici eu nu eram asa prapastioasa, ba chiar incercam sa il obisnuiesc pe Liviu in stil spartan, mai dezbracatel in timp ce alti copii erau infofoliti pana in gat, fara fes pe cap in timp ce altii aveau caciula bine indesata si tot asa... Insa acum nu mai indraznesc, am cam cazut in extrema cealalta.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Carmen, eu am o "fixatie"...copiii nu racesc de la frig, ci doar daca intra in contact cu virusul, alti copii sau adulti raciti!!!
Asa ca e o bucurie pt copii sa stea in zapada!!! hihi...noi cum anul asta nu am mai vazut...

Azi DAvid a baut niste apa mai rece ne-a spus "apa asta e rece ca....zapada"!!! PT ca in Predeal manca zapada!!!

Lucia, si noi am iesit afara, e foarte frumos...imi pare rau ca tuseste Liviu la efort, dar nu prea ai cum sa il impiedici sa alerge...
Oricum eu sper ca singulair-ul sa isi faca treaba si pana in primavara sa scapati de tuse...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Da Sinzi, de la frig nu racesc, dar in frig sunt atatia virusi, si daca bebelina are organismul mai slabit, gata l-a lovit virusul.Noi cel putin anul trecut cam tot anul, la cea mai mica adiere a vantului ne trezeam cu infectii in gat. Asta pt ca vantul imprastie virusii si pentru ca nici Liviu nu era prea rezistent.Dar vorba ta, vad ca in ultima vreme e bine, e adevarat cu exceptia tusei care incepe la efort sau fum, dar sper si eu, cum zici tu, sa ne intarim pana in vara.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Mai fetelor, ca imi veni acum ideea sa va intreb?Copiii vostri fac la fel?Al meu are un obicei in ultima vreme care ma scoate din pepeni. Se apuca si cu migala isi tot trage de pielitele de pe langa unghii sau de colturile de unghii pe care reuseste sa le desfaca, atat la maini cat si la picioare. Cand il vezi, toata ziua, el migaleste pe la unghiute.I le tai scurte si la maini si la picioare dar tot gaseste el un varfulet de unghiuta sau de pielita de care sa traga. Chiar acum ma duc sa vad ce mai gasesc de taiat ca ma enervai!

Mergi la inceput

Lucia, nu stiu daca e la fel, dar DAvid are alt obicei:
Cand prinde o hartie pe care nu are chef sa o foloseasca sau i se pune pata, o rupe in bucatele mici mici si o imprastie peste tot...

Acum mai nou e obsedat de bani...strange tot maruntisul si il baga in buzunar si cand merge ii zornaie prin buzunare...mereu il numara si il baga la loc...hihi...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Astazi a fost tare frumos la noi dar din pacate am avut ceva treburi si pe daria am lasat-o cu o prietena, poate mai prindem zile frumoase. Cat despre noua mea fobie, am o ciuda pe mine. Anul trecut cand Daria era f mica o plimbat pe afara si cand erau -5C fara nici un stres. Eu cred ca odata cu rezolvarea problemelor copiilor ne vom reveni si noi din fobiile noastre Lucia. Oricum eu de luni ma duc la servici asa ca musai o scot din casa dimineata si seara ca sa o duc la mama mea. Speram sa fie f bine de acum inainte. Maine mergem iar la dr sa vedem ce ne mai zice.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor!
Sa nu deochi copilul, adoarme seara pe la 10 acum si dimineata la 7 fara ceva ma trezeste ca gata, mergem la camin! Insa de bine ce i-a intrat ritmul in sange, saptamana viitoare va fi vacanta si mama cu siguranta il va lasa sa doarma si pana la 10 daca vrea bebeloi, asa ca o sa o "educ" eu pe mama ca la 7.30 sa il pupe de trezire! Altfel... inca o luna de chin!
Carmen, maine iti tin pumnii si abia astept sa scrii sa vad cum e Daria.
Lucia, ma mir ca Liviu alearga, eu am un copil care sta lipit de mama! In parc dupa ceva vreme incepe sa alerge cu alti copii, insa... vedem noi la vara! De cand merge, George numai de mana cu mine mereu, sau cu tata, are o teama de strada, de masini... poate sunt eu zombi, dar nu incerc sa "lucrez" pe ea sa dispara.
Sanzi, am vazut pozele, mare schior ai in familie... la cat mai multe partii atinse! Cabana aceea e superba! M-am uitat la poze de cateva ori cu colega sa ne minunam de bucuria voastra!
Cristina, tare rau imi pare ca nu aveti zapada ca si noi. Sambata George a avut parte de o cursa cu sania la tara, probabil saptamana viitoare are treaba bunicul nostru din nou! Daca veniti incoace... negociem cu sania si cu bunicul!
Nina, ce mai face Cristina?
Va pup pe toate toate toate si pe toti bebeii astia superbi ai nostri... si sa aveti o noapte faina si plina de vise colorate!
Elena si George

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Elena, casa-vila este a matusii lui Radu...era super draguta!!! hihi...
Si David a fost un artist pe skiuri...hihi...a mostenit ca toate familia lui Radu skiaza de la varste mici ff bine!!!!

Noi vroiam sa va anuntam ca de pe 19 feb DAvid va deveni american...hihi...
azi am luat viza de rezident in state si pe 19 feb plecam....

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Elena nici noi nu ne-am bucurat de zapada iarna asta. A nins o data mai bine inainte de sarbatori dar nu am iesit cu sania ca nu prea era de sanie, am crezut ca vom mai avea ocazii. Dar se pare ca aia a fost singura zapada.Sinzi felicitari si va doresc sa va fie cat se poate de bine. Dar pana ajungeti acolo mai e totusi putin...

Mergi la inceput