Copilasi din 2002 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
HelleneC spune:
Sanzi...
super pentru voi! Pai sa ne auzim cu bine si de acolo! Sunt convinsa ca nu ne vei uita! Porbabil acum va pregatiti pentru ziua de sambata, nu?
Lucia, daca va puneti pe tren, in 6 ore sunteti la noi si va dati cu saniuta!
Nici la noi in oras acum nu mai e zapada muuulta, azi a nins iar, dar putin, insa la tara e super fain.
Carmen, asteptam vesti, si sa fie si bune!
Va pup, sa aveti o dupa amiaza faina de tot!
Elena
POZE NOI 
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
crig72 spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Mai fetelor, ca imi veni acum ideea sa va intreb?
Copiii vostri fac la fel?
Al meu are un obicei in ultima vreme care ma scoate din pepeni. Se apuca si cu migala isi tot trage de pielitele de pe langa unghii sau de colturile de unghii pe care reuseste sa le desfaca, atat la maini cat si la picioare. Cand il vezi, toata ziua, el migaleste pe la unghiute.
I le tai scurte si la maini si la picioare dar tot gaseste el un varfulet de unghiuta sau de pielita de care sa traga. Chiar acum ma duc sa vad ce mai gasesc de taiat ca ma enervai!
si mariuca la fel face.si eu am grija mereu sa i le tai dar tot reuseste sa ma pacaleasca.

Mariuca si mamiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

carmen spune:
Elena, trebuie sa o sun imediat pe dr pentru astazi cand m-am dus la ea nu era, am inteles ca a avut o inmormantare si am zis ca sun mai pe dupa amiza sa nu o deranjez.
Sanzi nu ne uiti de acolo de departe, dar pana atunci mai avem timp sa vorbim din Ro.
Azi mi-am facut curaj si am iesit afara cu Daria. Nu era prea frig si am iesit fara carut, am pus-o pe umerii mei si am iesti jumatate de ora. Cu carutul imi era prea greu.
Maine daca va fi frumos iar iesim
.
Ana a fost cu sania o singura data cu toate ca aici ar avea pe unde dar tati vine tarziu de la servici iar sambata si duminica ori e ger ori aveam altceva de facut.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
sinzi_ana spune:
O sa va povestesc in continuare de evolutia lui DAvid...vom avea net si acolo bineinteles, probabil ca va fi o problema de timp cand ne vom pune...
Aseara am fost cu David la locul de joaca in Mall, si jos la Diverta era un "orasel" prin care circula un trenuletz, erau si strazi, telecabine, tuneluri, poduri, gara, lumini....David era fascinat...am plecat de acolo la 10 seara cand au inchis magazinul si ne-au dat afara...hihi...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
light spune:
Sinzi ce i-ai dat lui David in afara de antitermice cand a avut rosu in gat?LUi Liviu vad ca a inceput sa ii curga nasucul, dimineata zicea ca il doare gatul, dar in rest nu are altceva. Poate sa il apuce maine tusea ca asa ma astept. Offf!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
Gabbriela spune:
Salutare la toate,
In primul rand LMA lui David a lui sinzi , sa cresti mare si sanatos si voinic si frumos.
Nautai despr enoi, merge j la gradi de 3 ori de saptamana.
Pupici mai vb
Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole
mami lui JulianCine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
Nicole si Julian, pupici, scumpilor ! 
Va mai asteptam pe aici ! ![]()
Lucia, da-i si "Marcofen" sau "Nurofen", un antiinflamator care sa contina ibuprofen sau cum se numeste.
Refacere grabnica lui Liviu ! 
Elena, tare faine felicitari ti-a facut Cristina ! 
Sinzi, felicitari pt. plecarea in State ! 
Chiar, cum va pregatiti pt. ziua lui David ? Veti fi tot in Bucuresti ?
Cristina este bine, mai ales daca face miscare si dupa-masa, nu doar dimineata. Altfel ne trezim seara cu glicemii ridicate. ![]()
Dar nu prea ii place la plimbare pe jos, mai ales ca este urat afara, acum. Dar, parca da sa ninga, poate ne vom mai bucura de zapada.
In weekend vin nepotelele la noi, va fi casa plina pt. 1 sapt., cat tine vacanta. Bucuria Cristinei si a celor 2 nepotele ! ![]()
Aveti grija de voi, pe curand ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
light spune:
Nina multumesc mult de sfat. I-am dat doar oscilococcin si echinaceea si baie la picioare cu sare si e mult mai bine. Sper sa ne mentinem pe linia asta de plutire.Ce bucurie pe Cristina sa petreaca o saptamana cu verisoarele ei! Slava Domnului ca e bine! Pai atunci distractie placuta va doresc!!!!!!!!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
Ne pregatim de ziua lui DAvid...da...vrem sa fie ceva special...cine stie cand o sa se mai vada cu prietenii lui toti la un loc asa???
Am inchiriat un loc si vom serba acolo....cu clown si tot tacamul!!!!
Lucia eu ii dau mai mereu vitamine, si daca face febra antitermice...calpol (ca am incredere in el!!!)
Nina, chiar ca bucurie pe Cristina...tare as vrea si eu niste verisori pt David...dar ma bucur ca are prieteni!
Gabb, multumim mult de urari...
Poate in curand vom duce copiii amandoi la ski nu??? Cine stie???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
gabibarta spune:
la multi ani lui David!
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006