Copilasi din 2002 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

LA MULTI ANI, DAVID SI PETRECERE FRUMOASA!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

David, LA MULTI ANI! si din partea noastra! Sa fii sanatos, norocos, si fericit alaturi de parintii tai!
Vrem poze de la petrecere!

Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumim!!!
Bineinteles ca va vom delecta cu poze!!! De abia astept si eu si DAvid!!!
DAr suntem nedumeriti ce cadou sa ii facem...ca nu stiu cum sa scap de toate jucariile lui mai repede...ne=a sunat mai devreme tati si m-a intrebat "dar noi ce ii luam lui David de ziua lui???"...
Probabil un tren...hihi...cu care va trebui sa plecam in state sa isi aduca aminte putin de ro...

Azi dimineata l-am luat la mine la gradinita, a fost si ultima mea zi ca educatoare....si s-a bucurat asa mult printre copii!!!!
Au dansat, s-au jucat, au alergat...si mi-a spus ca i-a placut la mami la gradinita...
Apoi am fost si la gradi la el, si nu a fost prea incantat...ca a vrut sa ramana acolo...cand a inteles ca suntem doar in "vizita" s-a mai "inmuiat!!!"

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

David La Multi ANi!, sa fii sanatos, frumos esti, mancacios si iubit de fete ca sa se oftice mama . Sa te adaptezi repede in noua ta casa si sa nu ne uiti.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai spunem ca suntem tare fericiti!!!
Analizele la sange au iesit perfecte...nu are nici o alergie deci suntem sanatosi tun!!!!

dr din c-ta!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani David! Sinzi ma bucur ca sunteti bine, si ca aveti numai vesti bune. Doamne cum o fi sa te gandesti ca mai ai putin si decolezi in alta tara si tot ce faci acum, e poate pentru ultima data in Ro!?!Petrecere frumoasa va dorim!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

LA MULTI ANI, DAVID! Sanzi sa fitit fericiti mereu langa el si sa va fie sanatos! Drum bun spre

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Sanzi, ma bucur ca sunteti bine! va doresc o petrecere frumoasa! Cand plecati in State?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/547111274eKPFFl
pozele de la petrecere

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Super pozele Sanzi! Ce faina petrecere! Si daca tot ii place trenuletul, se pare ca a si "mers" cu el!!

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput