Copilasi din 2002 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Am vazut si noi pozele... Frumoasa petrecere si distractie pe cinste!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, David !
Sa cresti sanatos si voios, sa-ti bucuri parintii mereu, ca si pana acum !
Felicitari, Sinzi !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, minunea voastra !
Tare fain s-a mai distrat de ziua lui ! Era prezenta si Mariuca, nu ? Am vazut bine ?
Si ce tort i-a comandat mami cea mandra de feciorul ei !
Tare ma bucur ca este bine, sanatos tun ! Sa fie asa tot timpul !

Lucia, cum e Liviu, i-a trecut rosul din gat ?
Elena, ce face George, se bucura de sanius la bunici ?
Si noi am fost la sanius si Cristina tare mandra era cand cobora singura pe sanie, pe derdelus. Iar acasa am avut si noi petrecere in familie, caci i-am tinut ziua Medeei(verisoara mai mare a Cristinei), care in curand implineste 9 ani.
Si ne-am uitat de 3 ori(intr-o singura zi!) la "Regele leu", atat de mult ii place Cristinei.
Nu stiu ce am face daca am mai avea si alte filme pe dvd !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

LA MULTI ANI PENTRU DAVID! Multa sanatate si viata frumoasa oriunde va vor purta pasii!

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nina ma bucur ca v-ati distrat. Si Liviu din iarna asta a inceput sa fie innebunit dupa desene animate dar doar Tom si Jerry si Alba ca Zapada. Dalmatienii nu ii plac, nici Cartea Junglei, avem si Regele leu dar nici nu i l-am pus, in schimb a vazut Maria Mirabela de 3 ori (dar nu in aceeasi zi).Cu rosul in gat, nu cred ca a avut, doar mi-era teama sa nu faca, pentru ca incepuse cu curs de nas. I-a trecut in 2 zile dupa care a aparut tusea asmatica pe care o tratam cu aerosoli.Sanatate la toata lumea!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da, Nina, era si Mariuca...
DAvid si Mariuca sunt cei mai buni prieteni, desi mereu au cate ceva de impartit si se cam trag de par - hihi - sunt foarte apropiati...
O sa fie grea despartirea....

Tortul l=a facut soacra mea...hihi...de fapt au fost 2, unul pt copii, unul pt adulti...E tare buna bucatareasa...hihi...

Noi, desi am inceput sa fac triaje printre lucruri si mai ales sa scap de jucariile lui David, nu prea realizam asa ca vom pleca...Cel putin eu nu ma gandesc deloc la plecare ca la o schimbare majora...
Poate si din cauza ca noi ne-am mutat de multe ori si suntem in oarecare masura obisnuiti....hihi...

Vrem si noi zapada!!! LA noi e ger, soare cu dinti, dar fara nici un pic de zapada...si asa rau imi pare ca nu apucam deloc sa mai iesim in parc...ne bazam doar pe locurile de joaca din mall...
Cam atat deocamdata...

Voi ce mai faceti cu piticii prin casa inafara de desene animate???
Ca noi nu stim cum sa il tinem cat mai departe de tv!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sanzi, frumoase pozici de la petrecere si frumusel foc sarbatoritul!
Cand plecati in State? De tot?
Lucia, la fel ca si Liviu, Andrei se uita mult (prea mult) la Maria-Mirabela (stie tot, dialoguri, melodii etc.), la Scooby-Doo, Tom si Jerry, Yogi etc.
Azi cam tusea si daca nu-i cedeaza, maine cred ca nu-l mai duc la gradinita!

Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

cand nu stam la filme/desene, fata se joaca cu puzzle, deseneaza, se joaca cu masinute sau lego mai mare, sau pur si simplu imprastie jucariile. (sau se bate cu Robert
Asa de curiozitate: piticii vostri cam ce cantitati mananca?
Pe mine ma sperie fata cateodata. Ea in general mananca foarte bine, daca la gradi nu cere supliment, se sperie lumea ca e bolnava....

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
George e la tara, ca e vacanta si... a luat o pauza de oras. Insa plange dupa noi, rau de tot, ca niciodata! Acum sa vad daca o conving pe mama sa o luam joi cu el si sa stea impreuna vineri aici. Vestea buna e ca ne-am cumparat Logan, insa nu e adus acasa ca vrem risu... ca si George. Adica el ne bate la cap de o luna ca Loganul nostur trebuie sa fie rosu... pana la urma am ales pana am decis: rosu! Cred ca va fi super incantat! Acum ne suna intr-una si plangand ne intreaba daca l-am adus sau daca l-a terminat nenea de vopsit cu pensonul!
Gabibarta, sa stii ca la camin George e singurul care cere supliment si care nu e mofturos la mancare! Acasa mananca mai greu, insa ciorbele sunt preferatele lui. Felul 2 mai greu... Asa ca la pranz cand e acasa numai ciorba mananca, la gradi mananca tot-tot!
Va pup pe toate si saptamana buna va doresc si calda!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David e mai mofturos la mancare...si mereu se stramba!!!
Asa cantitate, la pranz mananca un polonic de ciorbica si apoi cam 4-5 linguri din felul 2....
dimineata 150 ml lapte si o felie de paine cu ceva (carnita, branza, rosii)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Uite ca, acum Cristinuca este cu nasucul infundat. Sper sa-i venim de hac, sa nu avanseze raceala !
Noi nu avem alte filme pe dvd, caci altfel poate ca greu am mai dezlipi-o de la tv. Dar de cand cu diabetul si statul prin spital, nu mai este atat de innebunita dupa desene animate.
Acum se joaca cu poneii, cu casutele si omuletii din ele, picteaza, coloreaza, danseaza, modeleaza plastilina, decupeaza si lipeste case, pomi, flori, nori si soare...jucam Pacalici, Sus-jos si sotron si chiar pedaleaza la bicicleta, caci trebuie sa fac miscare, altfel ii cresc glicemiile catre seara.
Cu mancarea, mananca mai bine ca inainte de diabet, dar nu se vede pe ea.
La ora 8, paine hipoglucidica prajita(2 feliute) cu margarina si un pic de fruct(mar sau banana).
La ora 10:30, un sandwich mic cu sunca si cascaval feliat.
La ora 13:30, un polonic de supa, vreo 3-4 linguri de piure(ori paste fainoase cu branza Almette sau orez fiert) cu carnita slaba si o mandarina sau aproape 1 portocala.
La ora 16:30, o feliuta de paine cu crema de ciocolata(ori un fruct sau o portie foarte mica de mamaliga cu branza)
La ora 19:30, 2 feliute de paine prajita, 1 crenvust si o sana.
La ora 22, 20 grame de fulgi de porumb sau 3,5 biscuiti.
Cam asa arata mesele Cristinei, de cand cu diabetul. Inainte nu manca atat. Totul este cantarit si inlocuit in caz ca refuza ceva. Este exact cat poate manca ea, caci nu se intampla sa ceara mai mult si rareori refuza cantitativ ceva. Bine-nteles, nu lipseste bucatica de ciocolata din cand in cand, inlocuind altceva.

Cred ca ar trebui sa incepem un nou capitol, nu ?
Merg sa-l pregatesc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput