Copilasi din 2002 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/photo/446489177/1446675845030175798XEQqen
Si David pe la 10 zile!!!..
Si David pana la 1 an a fost un grasan....imi aduc aminte ca la botez, la 3 luni avea 7.400kg!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

hihi ce de grasunei!

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Hi hi chiar, ce de grasunei!Liviu la botez la 3 luni avea 6 kg dar s-a nascut cu 2.650.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

M-am terminat de ras azi cu Liviu care face desene tot mai trasnite.Atentie: un animal cu un singru ochi "ca asa au unele animale" si inca unul mai mic care e puiul iar cel mare e tatal si are si putza si face si pipi.Aici e capodopera :):http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/detail?.dir=/dd50&.dnm=abe5.jpg&.src=ph

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Si Ana era grasunica in primul an numai ca acum cam stagnam pe la 13.5 kg.
http://community.webshots.com/photo/72444727/1072445196032754239YkbERU

Oricum am sa ii fac niste analize sa vad cum sta dar ea e si lenesa la mancat: se uita pe pereti, se joaca, nu mesteca mancarea. Efectiv tine mancarea in gura, le dau la amandoua odata sa manance si dariei in dau a treia lingurita si ana inca mai are in gura .
Astazi a mers la gradinita cu toate ca inca mai tuseste. Ea nu tuseste decat rar dar cand tuseste imi dau seama ca maiare secretii. Ii dau ambroxol, oare ce as putea sa ii mai dau altceva?

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

giulianne si Giulia, bine ati venit, alaturi de noi ! Asteptam povesti de la voi !

Lucia si Cristina, imi pare tare rau ca Liviu si Mariuca nu pot iesi afara, nici macar in locurile special amenajate pt. joaca.
Cred ca si de aici mai provin durerile de picioare, din statul prea mult in casa. Si Cristina daca alearga mai mult sau topaie mai mult prin casa, pat, spune ca o dor piciorusele. M-am gandit si eu ca ar fi de la crestere, dar cm nu arata asa ceva.
Cum este Mariuca, mai bine, azi ?
Liviu si David, Lucia si Sinzi, se vor intalni, ce frumos !
Va invidiez ! Cine are drum prin Ciuc, sa nu ne ocoleasca !
Astept sa ne pove cum a fost intalnirea dintre voi dar si cea cu medicul ! Bafta !
Elena, ce idee faina ai avut cu micutii nostri pe cand erau sugari !
Chiar ca erau niste grasunei. Si eu o stiam pe Cristinuca slabuta, dar ia uitati, la 5 luni cum arata !
Pe curand, va pup !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Nina noi iesim afara dar nu cand e frig.Pe la locuri de joaca mergem destul de des.Pacat ca sunt prea putine si nu cum mi-as dori eu sa fie.Putini investesc in domeniul acesta.Asteptam primavara ca sa iesim in parc(tare dor ne este).Cat despre intalnit cu siguranta va veni si ziua aceea!

bye!

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Si noi iesim cand sunt peste 0 grade dar nu stam foarte mult si stam prin zona, unde nu sunt locuri de joaca deloc. Acum de cand cu gerurile astea, sunt si multe viroze, nu e nici macar zapada si asa ca iesim doar in cazuri extreme. In schimb toata primavara vara si toamna l-am plimbat dupa mine prin parcuri si e super asa. Insa anul asta va fi altfel sau sper eu ca nu va fi, sper sa pot sa ies cu el la fel ca inainte la plimbari luuuuungi prin parc si sa se poata juca la tobogane si leagane fara sa fie afectat de praf. Cat despre polenuri, cu siguranta luna mai, culmea cea in care s-a nascut, va fi cu problema, pentru ca atunci il apuca tusea, in mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia noi nu putem ajunge azi...s-a ivit ceva si nu vom putea ajunge ...imi pare atat de rau...as fi vrut tare mult sa ne vedem...am sa sun sa contramandez programarea...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Intre timp, am descoperit de ce nu mai vrea Andrei la gradi. Prietenii lui, cu care sta si se joaca, sunt amandoi acasa si nu vrea sa se joace cu ceilalti copii. Aseara ne-a zis de unul din ei ca nu e la gradi, azi ne-a zis educatoarea ca ei sunt un trio, care se joaca impreuna, si ca lipsesc de cateva zile. Asa am descoperit cauza.

Catalina & Andrei (3ani)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput