Copilasi din 2002 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
David ne poarta cu vorba...daca nu vrea ceva incepe sa ne povesteasca sau sa inventeze orice sa ne distraga atentia. Sau spune ca il doare ceva, sau ca face pisu, sau ca vrea cate in luna si in stele...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Gabi
sunt totali copiii tai!
Cristina, si noi mergeam in sanadalute (in brate) cand ploua in toamna ca adidasii sunt prea frumosi
Cred ca mai au si fixuri, nu numai incapatanare!
Sanzi, pe noi ne umfla rasul cand vrea sa "mute" subiectul care nu ii convine, ne abtinem!
Nina, asteptam vesti de la tine si Cristinica!
Fug ca nu ma mai lasa Big George, vrea sa ne jucam!
Va pupam, weekend linistit!
Elena si George
POZE NOI 
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
sinzi_ana spune:
Noi am lasat aseara copilul la soacra-mea si ne-am facut de cap...acum Radu s-a dus sa il recupereze...
Am observat ca ii place acolo, soacra-mea sta la casa, are si catelul Cora, dupa care David e topit (desi mai mult cred ca ii plac pisicile), are si etaj cu scari si le urca si coboara toata ziua, sta aproape de port si acolo vede vapoare, macarale si trenuri...asa ca e locul lui preferat!!!! Nu prea il lasam des, ca daca nu suntem prin preajma nu prea ii convine...si de obicei noi il luam si pe el oriunde am merge...
Ce mai face DAvid?
Se ciondaneste cu prietenii lui si in continuare nu prea vera sa imparta jucariile lui sau ale altora, ii se pare ca ii se cuvin toate. Ba chiar intr-o zi am fost in vizita la un prieten de-al lui de-o seama care are si el un tren si David ii spunea " Andrei, du-te in bucatarie sa te joci acolo si eu ma joc aici cu trenul Thomas"...Andrei se ducea, cand vedea ca e singur venea inapoi...David iar "Andrei du-te tu in bucatarie"...pana cand Andrei nu a mai vrut sa plece din dormitor si David "Andrei hai sa alergam pe hol" si a luat-o inainte, Andrei l-a intrecut pana in bucatarie, DAvid i-a inchis usa acolo si s-a dus linistit sa se joace cu trenul!!!
Noi eram lesinati de ras!!!
Si ce nu pot sa il conving sa renunte este impinsul...impinge alti copii...nu stiu cum sa il fac sa renunte la obiceiul asta prost...
Cum va mai jucati voi cu copilasii??? SA nu se plictiseasca? Ca noi am cam devenit dependenti de minimax...si nu imi place...
Gabi dar nu iti e frica sa ii tii acolo??? Desi s-ar putea sa fie cel mai sigur loc din masina!!!! Io sunt cam fricoasa in masina, pt ca sunt patita de prea multe ori!!!
Ce program de masa mai aveti?? CA io mereu sunt depasita de subiect, caci DAid e atat de sclifosit!!!!
Sinzi, Radu
si David
David
sinzi_ana spune:
Elena, ce simpatic e si prietenul Florin...parca sunt frati!!!
Sinzi, Radu
si David
David
HelleneC spune:
Sanzi, faza e ca sunt si dependenti unul de altul, fara Florin nimic nu functioneaza in camin, iar daca este lovit George, Forin plange de numa, si invers. Iar surioara lui Florin este si surioara lui, ca mai mai credea doamna ca sunt gravida cand George spunea ferm ca pe surioara lui o cheama Daria ![]()
Dar David este de-a dreptul inventiv... in favoarea lui!
Noi ne apucam indata de pictat cu degetelele, mai ales ca ii place, si cand vad ca se plictiseste ne apucam sa dansam, abia asteapta. Este singurul copil din grupa care a vrut sa picteze cu manutele! Insa sa doarma de dupa masa, a avut musafiri si au plecatd e abia acum, cand trebuia sa se trezeasca deja.
va pupam, pacat ca e prea frig afara ca nu il scot azi!
O dupa-amiaza frumoasa, Elena si George
POZE NOI 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
light spune:
Nu stiu de ce am avut impresia ca nu s-a mai scris nimic p-aici si ia uite cat ati scris!!!!Gabibarta tare de tot faza cu portbagajul!Elena da tu chiar ai copil cuminte, v-ati acomodat voi mai greu cu gradi da acum vad ca in loc sa bata copiii cum ar fi facut Liviu daca l-ar fi lovit cineva, George e tare pasnic. Adevarul e ca Liviu e relativ pasnic dar daca il loveste cineva, da si el.Sinzi ce povestesti tu despre David se potriveste perfect lui Liviu. Sa faca ce vrea el, incapatanat, si stie sa isi atinga scopul. Si noi aveam o data pe cineva in vizita cu un baietel care casunase pe calutul lui Liviu. Acesta vazand ca nu se mai da jos, l-a luat cu:'Bogdane, hai sa desenam!" Si cand Bogdan a venit la caiet, Liviu a fugit pe cal.Cu temperatura cred ca mi-am facut probleme aiurea, cred si sper ca a fost din cauza unor sosetute mai groase pe care i le-am dat.Noi tocmai ne gandisem sa merg la Palatul Copiilor si sa il inscriu la un curs de desen daca se poate, asta pentru ca si asa nu merge la gradi si vreau sa fac ceva sa ii dau de lucru. Dar vazand ca vin gerurile am amanat-o pentru cand se va mai incalzi.Anina chiar asa, ce faceti? Cum va descurcati cu frigul? La voi va fi cel mai frig, cred. Ce face Cristina?Cu activitatile, pana una alta o sa ii mai cumpar niste tempera (nu a mai avut pana acum la tub) si un bloc de desen sa mai lucram. Altceva, ne jucam la tastatura calculatorului si scriem litere, ne jucam de-a vandutul masinilor (asta pentru ca jucariile lui sunt masini si trenuri si nimic altceva pentru ca altceva nu il intereseaza), desenam la greu... Chiar asa, i-a cumparat tati un caiet alaltaieri si ieri urla de mama focului ca el nu mai are pagini goale si sa se duca tati sa ii mai cumpere unul, ceea ce tati a si facut. Pe de o parte ma gandeam ca in ritmul asta cu un caiet pe zi unde o sa ajungem, dar pe de alta parte, aducandu-mi aminte ca tatal s-a lasat de fumat de 2 luni si fuma un pachet pe zi echivalent a 30.000, caietul copilului, unul pe zi e chiar ceva util si merita investit.Cu mancarea, papa dimineata pe la 10 ori un ousor cu sunca sau cascaval sau sadwich cu Almette sau clatita cu cascaval, apoi pe la 13.30-14 papa supa (ciorba) si uneori si felul 2, apoi pe la 16 cu greu mananca o banana sau un mar cu biscuite (e genul de copil care uraste fructele) si apoi pe la 18-9 o portie de paste cu lapte sau cu branza sau supa sau mamaliguta si mai papa si pe la vreo 9 ceva usor si cu toate astea e o slabatura de copil.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi
HelleneC spune:
'neatza dragele mele!
E frig rau de tot la noi, erau -25 de grade dimineata, de abia am ajuns la camin, noroc ca stam f aproape si era imbracat copilul precum un urs polar! [:] Ma intreb la Miercurea Ciuc la Nina cum e! Imi venea s anu ies din casa dar la servicuu trebuia sa ajung, asa ca... Oricum numai vreo 6 copii erau ajunsi si cred ca unii nu or sa vina, stau mai departe, asa ca George va fi in elementul lui ca vor face lectii mai altfel!
Va pup si o zi excelenta!
Elena si
George
POZE NOI 
sinzi_ana spune:
Lucia ce mai face Liviu??? Cu tusea???
PArca sunt frati ai nostrii...ca si DAvid eu zic ca mananca binisor, si e tot asa batz...intr-o seara il dezbracase Radu si alerga prin casa in pielea goala si i=am spus sa il imbrace ca ma enerveaza ca ii se vad coastele!!! hihi...glumeam of course!!! Decat umflat cu pompa...mai bine asa!!!!
David bea dimineata cam 150ml de lapte sau iaurt, pe la 10 un ou cu o felie de branza (sau 2 felii cu ceva - branza, sunca, vinete), la 14 ciorbica si putin felul 2, sau doar felul 2, cand se trezeste pe la 17-18 o fructa si o felie de paine cu branza, si seara tot asa ceva usor...
Daca sare peste fructe, ii dau seara mai devreme sa manance si inainte de culcare putin lapte sau iarut!!!
Sinzi, Radu
si David
David
light spune:
Sinzi ti-am scirs pe mail, a tusit rau de tot ieri dimineata de m-am speriat. Era ca tusea aia de la inceputul alergaturilor noastre pe la doctori, care tuse il tinea cam intre 1 si 3 ore bineinteles cu pauze scurte intre accese. Asa ca m-am cam panicat. I-am facut aerosoli, doctorita mi-a zis sa ii fac 3 zile, daca e rau sa il duc la ea azi la spital, dar nu mai are nimic, e f bine, asa ca ne vom duce tot joi la control ca atunci avem programarea. Singura explicatie logica pe care o gasesc e ca ar fi avut o viroza f usoara care i-a si trecut pe neobservate datorita tratamentului homeopat.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
sinzi_ana spune:
Lucia e vb si de schimbarea de temperatura la care astmatici sunt ff sensibili...David atunci mai avea crize de tuse...
Si Radu pt ca nu mai prinsese vreo 3 ierni prin tara (pe unde am umblat a fost fie iarna ff blanda, fie chiar cald) in prima iarna a avut si el pb, respira afara cu greutate, desi criza de astm nu a mai facut de pe la 9 ani...
si eu am iesit afara, bine ca a ajuns soacra-mea pe aici si a stat cu David ca altfel ieseam si cu el, si nu am putut sa respir din cauza gerului!!! Bate un vant rece de ingheti pe loc!!! bine ca macar nu este zapada!!!
David e mort de somn, ieri nu a dormit toata ziua, si s-a culcat pe la 11 noaptea, si s-a trezit la 8...toata ziua a fost plouat si s-a uitat toata dimineata numai la tv...nu am putut sa facem nimic altceva...
Sinzi, Radu
si David
David