Copilasi din 2002 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
sinzi_ana spune:
Elena, si David la 4 luni avea 7.500, dar la 6 luni avea 8 si la un an jumate 10kg!!!! Oricum 74cm a avut pe la 8-9 luni!!! Nidecum la 4!!! Dar cred ca se poate...cu cat e mai greu cu atat trebuie sa fie si mai lung...ca altfel unde sa incapa atat???
Oricum mie mi se pare ca e un fel de concurs...cine are copilul cel mai gras...
In fine...nu stiu de ce asa cred...
Si David a inceput sa se trezeasca mai dimineata si sa adoarma mai devreme... Azi s-a culcat pe la 13...dupa ce a mancat un castronel de ciorbita de legume...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
light spune:
Liviu s-a trezit azi la 11. Ce-i de facut? Ne-am zapacit programul de tot. Asa ca am luat hotararea sa nu il mai culc la pranz si diseara pe la 9 sa fie in pat.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi
sinzi_ana spune:
Lucia, da!!! Pai cand sa il mai culci daca se trezeste la 11???Dar la ora s-a culcat???
Ce mi-as dori si DAvid sa se trezeasca la 11!!! hihi...
Sinzi, Radu
si David
David
light spune:
Stai sa vezi ca una zic si alta fac. Era atat de bazait si parea atat de obosit dupa plimbarea de afara incat am zis ca daca acum face asa, ce va face pe la ora 18 si mai bine il culc. Si l-am culcat rapid, a adormit pe la ora 15. Evident ca s-a culcat tarziu noaptea trecuta adica pe la 12. Dar deseara il bag io in pat mai devreme chiar daca ii va lua mult pana va adormi.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi
sinzi_ana spune:
David doarme de la ora 13, si acum e 16.09 si tot doarme...m-am dus mai devreme la el sa vad daca mai respira
!!!
Nu stiu ce e asa obosit...a iesit cu RAdu azi...dar am inteles ca nu au fost prea departe!!!
Sinzi, Radu
si David
David
sinzi_ana spune:
Copiii vostrii sunt negativisti si incapatanati???
ca eu nu mai stiu ce sa ma fac cu David...vrea sa faca totul cum vrea el, nu vrea sa faca mai nimci din ce ii spunem noi...ne dispera...
Mereu spune NU!!! sper sa fie doar o faza...
Si nici nu e foarte sociabil...adica nu se joaca prea frumos cu ceilalti copii...Mariuca care e cea mai buna prietena a lui o tot impinge, ii ia jucariile daca are el nevoie de ele...cica el face "accident"....
Sper sa se mai socializeze...
Cum sunt ai vostrii copii???
Sinzi, Radu
si David
David
HelleneC spune:
Yupyyy, a adormit la 22.30, sper sa fie ok maine la 7, adica sa se dea jos din pat nu sa se mute pe altul
!
Sanzi, negativisti sunt mai toti ca asta le e perioada (ma amagesc si io, ce sa spun). La faza cu "accidentul" e la fel, cand vrea ceva masina, face accident, dar nu se ia de copii. Ba azi mi-a venit cu nasul vanat, ca mi-a fost mila, un copil (acelasi!) i-a dat cu masina. A mers sotul dupa el si a fost un pic mai dur cu doamna, maine ma duc si vorbesc direct cu copilul respectiv un pic. Mama lui isi cere mereu scuze cand ma vede, uneori ma ocoleste, pentru ca toti i-au zis ca George e f cuminte la camin si de obicei cedeaza totul, insa baietelul acesta isi cauta "treaba" cu toti, in special cu George. I s-a pus pata!
Si adevarul e ca parintii isi dau interesul, ca sunt tare de treaba. I-am zis lui George sa fuga spre doamna cand vede ca se ia acesta de el
, sper sa puna in practica, pt. ca nu imi place sa ma cert cu parintii, copiii nostri sunt mici, ii inteleg.
Lucia, e greu de adormit devreme cand se trezeste tarziu, am vazut asta in vacanta. Daca nu era caminul, cred ca la fel pateam si noi, am vazut ca e posibil ca la ora 24 sa fie fresh si cu chef de joaca!
Fug si eu langa el, va fi o noapte foarte friguroasa la noi, maine se anunta -11 grade maxima, brrrr, mi-e groaza sa il scot din casa, dar trebuie sa ajungem la serviciu. Noroc ca facem maxim 5 minute pana la camin, e in spatele blocului nostru.
Noapte buna, Elena si
George
POZE NOI 
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
gabibarta spune:
La noi negativismul se cam combina cu incapatanarea. De fapt nu ma mir, e taur nascut in anul calului, deci e greu de dirijat si in plus ii place si sa alerge liber ca si caii
Pot da vina pe horoscop, insa cred ca e vorba de ceva specific varstei se pare. Cu copiii (nu cu toti) cateodata reuseste sa se joace frumos, insa daca e atacata, vai de capul lor... se vede pe ea ca are un frate mai mare, cu care au instalat legea junglei
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
cristina22 spune:
E atat de incapatanat, incat nu conteaza ce spunem noi, intotdeauna el are castig de cauza.De exemplu, toata iarna s-a incaltat cu adidasi
, cu toate ca are cizmulite frumoase, cu care s-a laudat la toata lumea. Dar, cand vreau sa-l incalt cu ele, imi spune: Tu nu vezi mama ca nu e iarna! (iarna= zapada)
cristina
gabibarta spune:
noi umblam cu cizmulite de cauciuc si cu caciula de mos craciun. In masina stau amandoi in portbagaj. Noroc ca dimineata cand mergem la gradi, si opresc masina, vine in fata si iese pe usa, ca ce-ar zice lumea cand scot copilul din portbagaj??
Noroc ca avem break...
La gradi intram cu caciula in mana, si eventual si cu o agrafa de par.
Cand i-am cumparat o pasta de dinti, a mers cu pasta la gradi, si pe prietenul ei l-a facut luptator indian cu dungi roz![]()
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006