Copilasi din 2002 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Lucia, cred ca ai dreptate, lipsa de activitati afara isi pune amprenta pe regimul de somn al copilor nostrii. Dupa somnul de pranz e deja, noapte, frig si nu prea ne mai vine nici noua, adultilor,sa iesim din casa...de aceea ii caut Ilincai patine, sa mai miscam putin si seara pe patinoar...

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Vreme, vreme dar parca tot nu mi se par normale orele la care adorm copiii nostri. Mandarina, cu toate ca sta in casa ne alearga de nu e adevarat. Ea nu prea se uita la TV ca se plictiseste si ne jucam de-a ascunselea, de-a prinselea si alte de aste cu alergatura.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Nu v-am citit de cateva zile si cum eu am deschis subiectul cu dormitul cred ca ar trebui sa va spun ca eu eram multumita de programul Anei pana la vacanta. Ea a dormit intotdeauna la pranz, in medie 2 ore, iar seara adoarme in jur de 10-10.30.
Acum doarme la camin,la pranz, iar seara incerc sa o bag in pat pe la 9 pentru ca dimineata trebuie sa o duc la camin destul de repede pana la ora 8.Si daca se culca prea tarziu abia o pot trezi si este cam mofturoasa.Cred ca va dati seama ca ce mi-am propus este cam greu de realizat.De multe ori nu prea am succes....dar mai incerc
Acum dupa ce am citit ce ati scris m-am mai linistit in legatura cu dormitul.
Lucia - - cred ca toti bunicii sunt la fel( sau nu).Ana abia asteapta sa mearga la bunici,stie ca acolo e rasfatata.Cateodata cand nu-i indeplinim vreo dorinta spune ca vrea la bunici.

Sper ca zilele urmatoare sa -mi mai fac timp, de fapt timp e gresit spus, sa prind calculatorul liber ca sa mai pot intra pe forum. Si la voi e greu sa dezlipiti piticii de calculator?

In weekend mergem la munte. Voi nu planuiti nici o iesire?
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si David are pb cu somnul...la pranz doarme 1-2 ore, bine, dar noaptea ne omoara!! Se trezeste de 2-3 ori si sta treaz de la 1-3 ore!!! Ne pune sa ii punem muzica, sau sa il schimbam, sau sa ii citim, sau sa il luam cu noi in pat...uf...
Daca nu il culcam la pranz, noaptea se trezeste si de mai multe ori...ca e obosit si iritat...

Noi iesim destul de mult afara...asa ca nu cred ca asta e o pb...adevarul este ca seara iesim mai putin...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Lucia, o sa se intareasca de la tratament...

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Uf, asta sper si eu!Sa vezi soc ca acum 2 zile a inceput sa tuseasca si nu vedeam de ce? de unde? Racit nu era, nu aparuse nimic ce putea fi alergen... Ma pregateam sa o sun pe doctorita, cand mi-a picat fisa... Puful acela cu flixotide fusese pe terminate si chiar se terminase, dadea el un puf, exact ca deodorantele ce sunt aproape terminate, deci fara efect. Si din cauza asta era ca si cum nu l-am tratat vreo 2 zile cu flixotide care trebuie sa fie tratament de durata si de acolo si tusea. I-am bagat apoi aerosoli cu flixotide si acum e ok.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi

Mergi la inceput

David are muci de vreo 2 sapt, si tuseste (dar productiv) de vreo 3-4 ori pe zi...azi parca era mai mucios ca ieri...Dar nu prea imi fac pb, pt ca toti prietenii lui au aceleasi simptome (iar dr nu i-a gasit nimic la plamani sau in gat) si tot asa prelungit...doar nu or avea toti astm???

Am rasfoit un subiect de copilasi pana in un an...si am ramas cam socata de graficele de acolo....or o fi al meu mic si slab, or exagereaza ele?....un bebe la 4 luni cica ar avea 10 kg si 74 cm...oare cum arata??? De fapt toti pe acolo am vazut ca sunt cam "mari"....au intre 5-6 luni si toti au peste 9kg (ba si 11kg) si intre 72-78cm...Ma gandesc cate kg or avea la 3-5 ani??? Care mai de care sa "sara" peste orice grafic!!!!
De ce oare o fi o asa concurenta sa indopi copilul???

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

E chiar ciudat ce spui Sinzi, cu graficele alea.Liviu la un an avea 10.300 kg si la 2 ani avea 14 kg si 90 cm. Acum are 16 kg si 103 cm.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Sanzi, depinde si de copii acum, eu i-am tinut lui George jurnal in primul an, cu greutatile exacte (de la medic), si la 3 luni avea peste 7 kg, doar din alaptat natural, iar la 4 luni jumate nu il puteam tine, avea 8 kg 200 si nu mai tin minte ce inaltime. Oricum, de la 6 luni a cam stagnat, deja se ridica in fund, deja pasea tinut... desi manca foarte bine, nu am avut probleme pana sa ne fie bolnav, dupa un an. Si cu toate astea, la 1 an si o luna, cand l-am operat avea 11 kg (deci cu 3 mai mult decat la 4 luni jumate) si 81 cm. Cand era mic toti spuneau ca e grasan, ca o sa fie obez, bla bla, insa m-am convins ca nu il indopam (manca normal) si apoi a avut de unde sa scada si la operatie si de cate ori s-a imbolnavit. Acum e piele si os, doar falcile le are ramase Si mai e ceva: depinde unde sunt cantariti copiii. Eu preferam la acelasi medic, pe acelasi cantar, acasa nu imi arata bine, am descoperit ca imi arata in plus cu jumate de kg, asa ca... poate si cantarul nu e bun!
Vad ca a adormit acum, la 11 fara un sfert, mare minune, insa greu de tot dimineata, dupa el a trebuit sa imi fac program la serviciu de la 8.30, ca nu ajung la 8 niciodata!
Noapte buna, va pup, Elena si George

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

He he, Elena, Liviu al meu manca sandwis la ora 11 si acum cica :'hai tata sa ne jucam!"Cu cantarul ai dreptate, l-am cantarit io la o clinica unde cantarul arata cu 800 grame mai putin si m-a luat doctorita ca e slab rau copilu cu un kg jumate mai slab decat ar trebui sa fie si vitamine si alea alea.

Mergi la inceput