Copilasi din 2002 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
light spune:
Buna Bianca, din pacate nu stiu pe nimeni cu asa ceva dar daca doctorii au spus ca va disparea eu zic sa stai linistita.Ai putea incerca sa intrebi la sectiunea forumului numita "parintii intreaba parintii raspund" sau la "clinica virtuala" sau poate exista o sectiune pentru copilasi nascuti in octombrie 2005, daca spui ca bb ul tau are doar 3 luni. Dupa cum vezi aici unde ai postat tu, e sectiunea mamicilor cu copii de 3-4 ani. Nu zic, esti binevenita dar cred ca mai poti posta in alte locuri unde ai sanse mai mari sa afli ce te intereseaza. Succes si sanatate!Bianca uite aici am gasit un subiect mai vechi despre hemangiom:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54603&SearchTerms=hemangiom
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi
nadina spune:
Salutam popor,
si mandarina se culca tarziu, pe la 11, 11.30. Dar ea nu merge la gradi. Voi cum faceti sa-i treziti pentru gradi? sau ii duceti mai tarziu? Eu ma gandesc de pe acum sa incerc sa-i schimb programul ca sa nu ne certam cu educatoarele.
HelleneC o trimit pe mandarina cu tot cu sanie, dar cred ca o dai repede inapoi la cat e de "nazbata", vorba ei.![]()
Nadina
HelleneC spune:
Buna tuturor,
Noi ne-am dat duminica cu saniuta
a fost super incantat, asta e bucuria lor iarna, nu?
Lucia, pai il luam si noi pe tataie, si al nostru e topit dupa George, se vede si simte si George si speculeazaaaa!
Nadina, pai o luam pe mandarina, cum nu!![]()
Cristina, cu somnul si noi, greu de tot, ca de obicei dupa 10 noaptea adoarme, tot cu minuni, si in weekend il prinde 11 de obicei. Dimineata e un chin sa il trezim, de obicei acum la 8 fara un sfert are trezirea, dar.... greuuuu!
Va salut pe toate mamicile fericite si ma retrag in munca mea, ca de acasa mai greu am vreme sa intru... nu ma lasa dl. Goe sa butonez!
O zi buna. Elena
POZE NOI 
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Raluca spune:
Salutare mamici,
am doua intrebari, pate ma luminati:
1. cate ore/zi dorm copii vostrii, generatia 2002? Ilinca daca doarme la pranz mai adoarme la 12 noaptea, daca nu, pe la 10 insa mi se pare cam mica pentru a-i elimina somnul de pranza desi "speialistii" in domeniu din exterior spun ca dupa 4 ani copii nu mai au nevoie de somnul de pranz.
2. Asta este pentru patinatori, cci am citit ca sunt mai multi prin zona, unde ati gasit patine nr. mic??? Ilinca poarta cam 24-25 si pana acum am gasit patine reglabile doar de la marimea 26 si sunt cam mari ....
O zi frumoasa si cat mai calda, in Cluj e foarte frigggggggg!
Raluca mama Ilincai de 4 ani
BiuMil spune:
lucia, sper sa nu va fi deranjat cu mesajul meu.
Am mai cautat si eu pe aici pe forum dar nu am gasit intrebari/raspunsuri decat din partea unor mamici cu bebe de cateva luni. Nu am gasit pe cineva care sa spuna " eu am un copilas de 3/4/5 ani, a avut si el hemangiom cand era mic, dar acum i-a trecut". de aia ma intrebat aici la voi, pentru ca aveti copilasi mai maricei. sper ca m-ati inteles acum.
merci pt. link
toate cele bune
light spune:
Elena vad ca luati pe toata lumea la voi acolo! Va rezolvati rapid cu un tataie si o surioara pentru George, dar vorba Nadinei, sa nu o trimiteti rapid inapoi pe surioara daca face nazdravanii prea mari.Raluca, al meu copil doarme zilnic la pranz cam 2 ore, intre 14 sau 14.30 si 16 (16.30) si noaptea adoarme foarte greu. Chiar daca il bag in pat pe la 22.30-22.45 ba il apuca foamea, ba setea, ba pipi, ba caca si trage de timp pana se face ora 12. Mai nou adoarme pe la 12 fara ceva dar si dimineata se trezeste tarziu, in jur de 9-10 pentru ca nu mergem la gradinita.Bianca, nici o suparare, ai putea trimite mesaj privat fetelor care disuta la linkul pe care ti l-am dat, si poate te ajuta.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Greu cu somnul, ca si George e greu de pus in pat seara, numai daca sta cineva cu el si daca mai e si putin "certat" (dar putin, cat sa il tina supararea in pat
)! Pt. ca merge la camin doarme la pranz, asa ca seara ne chinuim obligat-fortat sa adoarma pana in 11, ca altfel dimineata nu il pot trezi. Iar in weekend, daca nu doarme la pranz, nu avem cu cine ne intelege de pe la ora 6 seara, uneori adoarme pe la 7 din picioare si nu e bine, ca la 9 e sus si... parca e dimineata
!
Bianca, pot sa iti spun ceva, despre un caz intalnit de mine cand l-am operat pe George. Era o fetita de 4 luni, care avea un hemangiom pe frunte si unul sub brat, care au progresat de la nastere rapid, de la o pata simpla la ceva crescut destul de urat si care se si extindea. Pacat ca nu am tinut legatura cu mama ei, era din alt judet, insa stiu ca a mers si ea la Iasi, la prof. Aprodu (renumit de altfel) si a operat-o, nu inainte de a-i face investigatii. Oricum, parerea unui chirurg este f importanta. Prof. Aprodu este si la clinica aceea privata din Bacau, momentan imi scapa numele si este un superb. Si ca el sigur sunt multi in tara, mai ale sin capitala (eu fiind din Suceava la el am mers)! Nu stiu in ce masura raspunsul meu te ajuta, insa am tinut sa iti scriu! Pupici puiului si sa creasca mare, sa te confrunti si tu cu "probleme" ca ale noastre cat mai repede (mai putin cele de sanatate ca... nu sunt de recomandat)![]()
Fug in pat, vad ca se foieste, nici vorba sa adoarma fara amandoi langa el!
Numai bine, Elena si
George
POZE NOI 
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
gabibarta spune:
Somnul si la noi e problema. La gradai mai doarme la pranz (efect de turma
) acasa insa degeaba o culc cu ritualul obisnuit, nici vorba sa doarma. Sta frumos in pat, se joaca, face prostii, ex. duminica a "multiplicat" o carte in sute de bucati...
Seara dormim in aceeasi camera, la 10 inchid tv-ul, si pe la 10-10,30 in general adoarme, dar cel tarziu la 7 e in picioare. Fiul meu mai mare cu 5 ani doarme mai mult decat ea...
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
cristina22 spune:
Nici Andrei nu prea vrea sa doarma.Chiar am avut, nu de mult, cateva zile cand am zis ca renuntam la somunul de la pranz. Ne puneam in pat pe la 2 si nu adormea pana pe le 4 jumate.
Daca nu doarme la pranz nu ne mai intelegem om cu om in casa.
Dar seara, intodeauna se culca dupa ce se termina Scooby, pe la 10,15 - 10,30.
Sanatate multa va dorim!!!
cristina
light spune:
Eu cred ca toate problemele astea legate de somn sau mai bine zis de ne-somn ni se trag de la anotimp, copiii nu mai pot iesi afara sa isi descarce energia si sa se joace cate 3-4 ore pentru ca apoi sa cada obositi in pat.La noi e si mai rau si mi-e groaza cand ma gandesc la ce va urma in vara primavara. Liviu avand astm, cum alearga putin, chiar prin casa, trebuie sa il opresc pentru ca il apuca tusea. Si mi-e groza de cum vom reusi la vara sa ne jucam pe afara fara sa fim afectati, sa reusesc sa il tin sa nu alerge si sa nu ne ia tusea de la alergat + de la praf si polenuri.Asa ca al meu e si mai rau cu somnul pentru ca nu il las sa zburde prin casa. El adoarme in jurul orei 24.