Ea, mai mare decat el

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Nu am o idee mai stralucita comparativ cu ceea ce s-a scris pana acum. Tptusi in opinia mea, o discutie deschisa, sincera si la obiect intre cei 2 soti e absolut necesara. Poate ca el e in floarea varstei dar la 50 de ani, e aiurea sa te gandesti ca te recasatoresti si faci un copil. Eventual roata s-ar intoarce si pt el si la 70 de ani poate va avea o nevasta de 30 care ... dar sa revin la cei 2 ai nostri. Sa discute si sa stabileasca un nou mod de viata...tipa de 61 (si ce daca are 61??? mai stim o strabunica care a nascut la 67!) deci ea, imbracata adecvat si cu o atitudine de doamna cu experienta, nu de fetiscana imbatranita, ar fi muuult mai atragatoare, va jur! Mai atragatoare, mai interesanta si sunt sigura ca asa va avea parte si de dragostea fizica a sotului ei, sunt sigura ca tot o mai iubeste...trebuie doar sa ajunga din nou pe aceeasi lungime de unda...

In concluzie el trebuie sa se inarmeze cu rabdare si curaj si s-o abordeze cu caldura, dar si diplomatic, iar ea trebuie sa aiba curajul sa se uite in oglinda si in sufletul ei, sa fie sincera cu ea insasi si va avea numai de castigat..altfel directia ei de acum e pe aleea pierzaniei...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Nu am o idee mai stralucita comparativ cu ceea ce s-a scris pana acum. Tptusi in opinia mea, o discutie deschisa, sincera si la obiect intre cei 2 soti e absolut necesara. Poate ca el e in floarea varstei dar la 50 de ani, e aiurea sa te gandesti ca te recasatoresti si faci un copil. Eventual roata s-ar intoarce si pt el si la 70 de ani poate va avea o nevasta de 30 care ... dar sa revin la cei 2 ai nostri. Sa discute si sa stabileasca un nou mod de viata...tipa de 61 (si ce daca are 61??? mai stim o strabunica care a nascut la 67!) deci ea, imbracata adecvat si cu o atitudine de doamna cu experienta, nu de fetiscana imbatranita, ar fi muuult mai atragatoare, va jur! Mai atragatoare, mai interesanta si sunt sigura ca asa va avea parte si de dragostea fizica a sotului ei, sunt sigura ca tot o mai iubeste...trebuie doar sa ajunga din nou pe aceeasi lungime de unda...

In concluzie el trebuie sa se inarmeze cu rabdare si curaj si s-o abordeze cu caldura, dar si diplomatic, iar ea trebuie sa aiba curajul sa se uite in oglinda si in sufletul ei, sa fie sincera cu ea insasi si va avea numai de castigat..altfel directia ei de acum e pe aleea pierzaniei...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Roxana ,ca de cele mai multe ori sunt de acord cu tine.Nu stiu cum se face ca de cate ori postezi la vreun subiect inaintea mea,eu nu mai am ce spune.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

teoretic, da sint solutii, practic mai putin, oricum tragic si penibil pentru amandoi, pentru ea acest barbat a devenit o obsesbie si viitorul ei se va sfarsi intr-o lume intunecata, prea tarziu pentru a intelege si a avea taria de-a trece peste deceptie...

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

pai e complicata treaba.Eu o inteleg pe biata femeie, ca daca are un sot mai tanar, ea incearca sa tina pasul cu el, sa nu-si arate varsta, se imbraca mai tinereste, se fardeaza intens etc, dar trebuie sa-si dea seama singura ca anii au trecut, ridurile au inceput sa apara, sanatatea mai lasa de dorit.
Cred ca daca ea s-ar purta normal, sa nu mai incerce sa fie ceea ce nu mai poate fi, atunci lucrurile s-ar aseza oarecum.
Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

In primul rind eu zic ca voi ca familie de prieteni trebuie sa fiti impartiali si sa nu va amestecati in problemele lor, mai ales ca voi stiti mai mult ce ii trece unuia prin cap , dar nu si amindorura...adica vedeti numai o parte din moneda.

Iar cu sfatruiel sa se schimbe cel mai bine ar fi sa o iei la genul: Vai, cred ca ti-ar sta nemaipomenit ca blonda, ai tenul pt asta, de ce nu incerci? Sau cind o vezi cu o imbracaminte cit de cit mai pt virsta ei, complimenteaz-o imediat, exagereaza chiar: tu, ce lady arati, iti sta asa de bine, asa sa te imbraci de acu incolo. Sau ia-o la cumparaturi in magazine cu moda mai "serioasa" si arata-i imbracaminte care i-ar sta bine la virsta ei (dar nu batrinicioasa, ci mai Ladylike) si incint-o ca i-ar sta foarte bine si ca mama ce o invidiezi ca ti-ar place si tie sa iti stea asa ceva bine, dar niciodata nu vei arata in asa stil . Nu iti vine sa crezi dar spunindu-i unui om: nu te imbraci pt virsta ta, sau chiar cit de voalate ar fi criticile, tot critici sunt, si el nu se va schimba! In schimb oamenii se topesc la laude, oricit de exagerate sunt si sansele sunt mai mari!

----------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

S-a mai discutat subiectul cu varsta. Asta-i rezultatul si ambii parteneri au partea lor de vina ca s-a ajuns in aceasta situatie.
Cred, asa cum ati subliniat si voi, ca atitudinea ei trebuie sa se schimbe, de la comportament la vestimentatie. Dar oare se mai poate? O ingrijire draconica a doamnei, tratamente estetice...poate constientizarea doamnei este singurul lucru pe care rudele, prietenii o mai pot face. In situatia ei, trebuie sa fie discreta. Nu sa se ascunda, dar modestia sa o caracterizeze.
Or fi si persoane care gandesc altfel decat mine, dar eu asa vad lucrurile.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mdea..parerea mea e ca doamna ar trebui sa nu incerce sa arate ca o fetisoara de 21 ani ci ca o doamna eleganta.Sa fie aranjata dar nicidecum machiata strident.
Iar el....sa discute cu ea sincer despre problema asta.Despre nefericirea lui...cred mai mult ca se simte neinteles...fara sa aiba cui impartasi din gandurile sale...
Cat despre copii...cred ca prima grija a ei ar fi trebuit sa fie sa faca un copil...inainte de a intra la menopauza.
sincer....m-a intristat subiectul vostru si ma face nesigura...eu sunt mai mare ca sotul meu cu 8 ani.Suntem casatoriti de 5 ani si avem un baietel de 2 ani jumate....sper sa fie bine....:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Korinna,

Nu trebuie sa-ti faci probleme. Eu cunosc multe cupluri asa, care au relatii reusite.
2 cupluri de prieteni in care ea e mai mare cu 4 ani, o matusa mai mare cu 3 ani, si verisoara bunicii, Dumnezeu s-o ierte! cu 18 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Korinna, cred ca aici e vorba mai mult de altele decat de diferenta de varsta! Bubele sunt altele,am eu impresia. Insa, eu sunt de acord ca in cazul in care EA e mai in varsta cu mult decat el,ca aici -11 ani- diferenta intre ei o sa se vada la un moment dat, si nu este placuta. Ma rog,nu e un motiv sa te desparti de un tip,doar ca e mai mic dar e totusi o tema de gandire... O EA la 60 de ani e batrana aproape,pe cand un EL la 49-50 e cum s-ar zice inca in floarea varstei....Invers parca nu e asa saritoare in oki diferenta,...sau poate sutnem mai obisnuiti...

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Crini si Laura...multumesc pentru incurajari!Eu si sotul meu ne iubim mult,ne intelegem bine si zau ca eu nu resimt diferenta!
Nu stiu ce sa zic...poate asa a vrut Doamne Doamne!Soarta!
Nu pot sa ma gandesc cum ar fi sa traiesc fara el!

Mergi la inceput