Ea, mai mare decat el
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
eu am o matusa mai mare cu 10 ani decat sotul ei, sunt un cuplu excelent acum ca el are 50 si ea 60, iar ea a imbatranit greu alaturi de un barbat simpatic si bun. A avut grija sa fie o femeie normala si sa-l sprijine, el e un barbat haios, de viata, glumet...au avut si momente bune si grele, dar daca ajungi la intelegere si respect totul e ok... de la un moment dragostea aia cu fluturi in asta ar trebui sa se transforme...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
![](icon_smile_approve.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gorjan spune:
Nu cred ca are nici o legatura cu diferenta de virsta. Sint o gramada de femei sau barbati care arata cu 10-15 ani mai invirsta asa cum sint o gramada care arata cu 10-15 mai tineri. Puteau la fel de bine sa fie de aceeasi virsta si ea tot sa arate cu 15 ani mai in virsta.
Intrebarea mea e de ce trebuie sa ne agatam de o casatorie daca nu mai e nimic, sau ma rog aproape nimic, care sa o sustina? Chiar trebuie sa se sacrifice unul din parteneri sau amindoi( nu e cazul aici)pt o idee? Eu ca femeie si nu m-as simti bine sa atirn de gitul cuiva. Iubim atitea persoane intr-o viata, avem relatii mai bune sau nu cu ele dar nu ne casatorim cu toate. Cred ca trebuie sa fie ceva mai mult de cit ca iti pasa sau tii la cineva pt a o numii casatorie si nu ma refer sex. Cind esti jenat sa iti tii iuta, nevasta sau ce o fi in brate oricit o fi de zbircita, labartata sau mai stiu eu deja nu se mai numeste dragoste ci obisnuinta.
Elise spune:
Am citit undeva ca disperarea unei femei se vede dupa faptul ca poarta pera mult fard si prea putine haine.
Cam asta e si cazul prietenei tale.
E o femeie disperata.
Trebuie vazut ce anume o dispera:
- diferenta fata de el?
- criza virstei?
- aspectul propriu?
Pot fi multe cauze.... si la fel de multe solutii.
A fost o femeie foarte frumoasa?
Pentru ca de obicei femeile foarte frumoase fac o psihoza din asta, cind vad ca au ramas fara "zestrea" lor cea mai de pret....
Nu e sigura pe el?
Nici eu pe al meu, da' nu-mi vine deloc sa tzopai in colanti pe strada din cauza asta - desi n-am 60 de ani.
Elise