Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(86)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana77 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!
La mine tot mai greu cu timpul destinat relaxarii. Tot mai multa treaba la servici, tot mai mult stres, etc.
Arturicii au reinceput de o saptamana gradinita (tot Smart Kids, tot golegi de grupa cu Alexandra). Saptamana aceasta au mers la program scurt dar de luni facem o incercare cu programul lung.
Momentan mai pastrez cele 2 bone ca sa vad daca si cum se adapteaza la gradi arturicii. Apoi mai vad cum o sa procede
Cu olita e f bine, tot doar in timpul somnului le pun pampers. Nici cand mergem cu masina la si de la gradi nu le pun scutec.
Cu vorbitul progreseaza, fac propozitii din ce in ce mai lungi, stiu cantecele si poezii scurte. Mai nou fac glume, imagineaza o gramada de jocuri si situatii (ex: isi iau o punga si imita toate fazele pana a merge la piata, a cumpara banane, a veni de la piata, a inchide/deschide usa, etc, toate in camera lor).
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Andra28 spune:
Dragi mamici si dragi pitici,
in primul rand ne bucuram ca azi e vineri si ca urmeaza doua zile in care stam mai mult cu puiul nostru.
In al doilea rand, va spun ca Alexandru este din ce in ce mai dulce, dar mai nazdravan si pe zi ce trece face progrese vizibile in exprimare.
Cea mai tare faza de saptamana asta a fost:
Vine tati de la servici, Alexandru sare pe el si-l trage in sufragerie, la joaca.
Tati: Stai Alexutu' ca vine tati imediat, numai sa se schimbe.
Alexandru, catre mami: Tati ud, 'chimba body!!!
No comment!!!
va urez un week-end minunat!!
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
adlemi spune:
LA MULTI ANI, ROSCATICO!!!! 
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!
Sa cresti mare si frumoasa, sa fi sanatoasa si voioasa si sa le aduci numai bucurii tuturor celor din jurul tau!!!
Rox si Cata, sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea!!!
Adlemi "soacra de fata frumoasa" si Andrei-Albastrel
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
dadi_t spune:
Iris(cu intarziere)
Iulia Eleni
Erica
Matei Daniel
Philip
Dinu
Alexandra
Cristina,Gabi-felicitari si sarcina fara probleme!
Venim cu vesti noi: Bibi s-a acomodat nesperat de bine la cresa. Este cumintica, ascultatoare si face zilnic nani, acolo, la pranz. Papa deja singurica(nu lasa pe nimeni sa o ajute)-din care cauza mananca mai putin decat inainte, dar asta e...creste fata mare si are personalitate
Cu actiunea olita stam mai rau. Speram odata cu cresa sa se rezolve.Azi chiar ma duc la cresa si vreau sa insist pe acest lucru.
Cresa este particulara si-i spune Big-Ben. Am ales-o dupa trei criterii importante: este aproape de casa, e mai ieftina decat altele si ...avem o pila acolo...![]()
Tati este iar plecat o luna la Brasov, cat tine sesiunea. Bibi intreaba zilnic de el si spune ca <tati este pecat papa la viciu">. Cand ne vede ca mancam ceva si ei nu-i dam striga cat o tin plamanii < si eu, si eu> si este innebunita dupa <bobo> (jeleuri jolidon) si <cocata>(ciocolata alba).
Ca sa nu ne uitati de tot poftim o poza edificatoare:
Bibica ganditoare!
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
DARAEL spune:
Multi Ani Traiascaaaa
Multi Ani Traiasca
Laaaa Muuuuuuuulti Ani.....
La multi ani Alexandra-Maria (Roxana_G)
!
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Inca un ingeras face chef astazi, asa ca o sa mergem sa cantam asa cum suntem deja obisnuiti...... 
Multi Ani Traiascaaaa
Multi Ani Traiasca
Maria Alessandra sa traiascaaaaaaaa
Laaaaa Muuuuuuuulti Ani.....
La multi ani Maria Alessandra (ralualexandrei)
!
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Roxana_G spune:
tuturor sarbatoritilor
Va pupam dulce si va dorim sa fiti sanatosi si norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor.
Multumim pentru urari si gandurile bune, noi am fost cam chiulangioace. Ar fi foarte mult de zis despre noi, insa mami adica eu nu prea mai are timp de cand cu noul job. Dar suntem ok si parca in ultima vreme ceva mai bine.
Vineri am sarbatorit ziua Alexandrei asteptand tot la Municipal sa se nasca nepotelul meu care imi e si finut. S-a nascut la fix 2 ani si o ora dupa Alex, are 3.400 kg si se numeste Rares Stefan. De acum mare party mare in familie. Si mai mare decat pana acum.
Va pupam inca o data.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
DARAEL spune:
Nu stiu unde o sa merg astazi la chef, la Darius sau la Denisa..... sau la amandoi
sa pap tort
, sa ma joc cu baloane si, evident, sa cant alaturi de invitati..... 
Multi Ani Traiascaaaa
Multi Ani Traiasca
Denisa si Darius sa traiascaaaaaaaa
Laaaaa Muuuuuuuulti Ani.....
La multi ani Darius (IoanaCo)
!
La multi ani Denisa (raluka and kids)
!
Bine ai venit Rares Stefan
, nepot de Roxana_G !
Sa cresti mare si voinic
, sa fii sanatos si cuminte
, intelept si bun si sa ai parte de iubire
si noroc in Viata
!
DARAEL
anda141 spune:
La multi ani, Denisa si Darius!!! 

In sfarsit sunt cu Albert acasa!!!
Nu va pot descrie in civinte bucuria pe care ne-a aratata-o cand ne-a vazut!!!! Nici nu mai stia ce sa faca de bucurie, ne pupa, ne magaia, chiuia,noaptea s-a trezit de nu stiu cate ori sa ne strige!!
Ma bucur mult ca e sanatos, nu a avut niic o problema de santate in astea 3 saptamani cat a fost la mama, ba chiar s-a ingrasat 2 kg , mannca mult mai bine si bea sucuri de fructe.
Mama l-a reinvatat!!! A fost zilnic afara pe ger sau pe soare, a inceput sa formeze si propozitii scurte. E un scump !!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
buli spune:
moamaaa ... ce la petreceri am ratat!!
Alexandra Maria
Maria Alessandra
Darius
Denisa
Rares Ioan (pt. miine)
sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata

Monica, felicitari pt. sesiunea reusita.
asa ma bate si pe mine gindul sa il duc pe Mati un pic la tara....
am de pus ordine in foarte multe lucruri si in foarte multe ginduri si n-am timp delooooc