Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(86)
Raspunsuri - Pagina 13
DARAEL spune:
Dupa o duminica cu doua chefuri, e bine ca saptamana sa inceapa cu dreptul, asa ca voi tropai
la Rares Ioan sa il felicit, sa vad cum sufla in lumanari si sa verific ce bun e tortuletul
.......
Multi Ani Traiascaaaa
Multi Ani Traiasca
Rares Ioan sa traiascaaaaaaaa
Laaaaa Muuuuuuuulti Ani.....
La multi ani Rares Ioan (ad_rasnov)
!
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
anda141 spune:
RARES

Sa cresti mare, sanatos si voios!!!! Adriana si Cosmin , sa va dea Dumnezeu sanatate, putere, rabdare si tot ce aveti nevoie pentru a fi cei mai buni parinti pentru Rares!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Andruska spune:
Rares Ioan
si tuturor copilasilor poznasi care s-au nascut zilele astea !!!
Adriana sa iti traiasca poznasul, sa fie sanatos, frumos, norocos iar Dumnezeu sa il aiba in paza Lui toata viatza !!!
Gabi felicitari pentru bebe nr.2 - sa fie intr-un ceas bun si sa ne tii la curent cu ce se intampla !!!
Este tare frumusel Philip...seamana tare mult cu tine !!!
Eu din pacate sunt tare ocupata si nu apuc sa scriu/citesc se intampla pe forum
.
L-am inscris pe Andrei la scoala- sunt tare emotionata, nici nu imi vine sa cred !!!
Matei a crescut - are 17.7 kg si 95cm - nu prea vorbim, de scutece nici vorba sa scapam insa este muzicant: ii place muzica si canta toata ziua
.
Cam astea sunt noutatile noastre...
Pupici si noapte buna tuturor 
ad_risnov spune:

Multumim mult pt. urari si gandurile voastre bune
!!!
Din pacate si eu stau taaaaaaaaaaaaare rau cu timpul
.
Promit sa recuperez intr-o zi...
Va pup si La multi ani tuturor strumfilor care au implinit sau vor implini 2 anisori!!!

buli spune:
io ma grabesc la tort, ca miine nu se stie :)
Bianca Iustina
Andrei
sa fiti sanatosi si norocosi

dadi_t spune:

LA MULTI ANI RARES!
SA CRESTI MARE, FRUMOS, SANATOS, MINTOS SI SA AI PARTE DE TOT NOROCUL DIN LUME!
ADRIANA, ITI DORESC SA FII MEREU FERICITA DE IMPLINIRILE SI REALIZARILE LUI RARES IN VIATA!
Anca se poate...si maine la ...toooort!
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+
Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
firutza spune:
La multi ani Rares!Adriana sa va traiasca puiul si sa se faca mare si frumos!
Tania,Sa va traiasca domnisoara,sa-i dea Dumnezeu toate cele bune,sa va bucurati de viata alaturi de ea!(va urez de astazi ca maine si poimaine am zile pliiine,de munca!!si nu vreau sa va pierd...de la urat!!!)
Va pupam,Dalia &Edi

Emilly spune:
la multi ani Rares!!!
sa cresti mare, sanatos, voinic si frumos!!
la multi ani Bianca!!
sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!
mamici, sa va traiasca frumusetile!

si eu sunt in buda cu timpul liber...fug!
Emilly cu gaza ei
DARAEL spune:
Din motive „tehnice”, cu voia poporului, astazi o voi felicita si pe Jessica..... desi stiu ca maine ingerasul va petrece in voie.....
Romania / US, Romania / US, Romania / US...... uf, ce greu e sa faci naveta zilele acestea, sa feliciti
gandaceii la 2 anisori, sa papi tort
si sa canti cu gasca
...... bine ca s-a inventat diferenta de fus orar
....
Dupa o duminica cu doua chefuri, e bine ca saptamana sa inceapa cu dreptul, asa ca voi tropai
la Rares Ioan sa il felicit, sa vad cum sufla in lumanari si sa verific ce bun e tortuletul
.......
Multi Ani Traiascaaaa
Multi Ani Traiasca
Bianca-Iustiana sa traiascaaaaaaaa
Laaaaa Muuuuuuuulti Ani.....
La multi ani Bianca-Iustiana (dady68)
!
La multi ani Jessica Sara (DanaEma)
!
La multi ani Andrei (onix)
!
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
anda141 spune:
BIANCA

JESSICA SARA

ANDREI

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert