Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Si...felicitari Cristina!!!!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Felicitari si sarcina usoara
Cristina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragi mamici si dragi pitici,

iata ca ne-am intors si noi de a Sinaia, unde puiul nostru s-a dat cu sania, s-a jucat cu zapada si a adunat multe conuri de brad ca sa i le duca bunicii. Am stat la o vila si tare mult i-a placut ca era o curte mare cu zapada, iar in camera era un dulap mare in care se baga si zicea ca e in tren.
Cand a ajuns acasa a inceput sa povesteasca la toata lumea ca a fost la " Sanana" (Sinaia) si ca s-a dat cu "sana" (sania) si a vazut "gabina" (telecabina).

Partea urata din deplasarea la Sinaia a fost ca ieri, in timp ce ne plimbam cu el de mana, un individ care se grabea a adt peste Alexandru si l-a trantit la pamant, cu fata de asfalt. Acum este vanat la ochiul drept.
Va dati seama ca am sarit cu gura pe el si tot el plin de tupeu imi zicea ca trebuia sa-mi tin copilul bine de mana si n-ar fi cazut chiar daca dadea peste el!!!! No comment!!

La multi ani sarbatoritilor!!!
Crisnemes- felicitari pentru sarcina si sa dea Domnul sa ai o perioada de 9 luni minunata care sa se finalizeze cu un bebe sanatos.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Iulia Eleni
Erica
Matei Daniel
Philip
Dinu

noi am fost aseara la petrecere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani Iulia, Erica, Matei, Dinu si nu in ultimul rand dragului meu cret.

Sa fie sanatosi si voiosi, isteti si cuminti, sa aibe noroc si sa va fie lumina ochilor in fiecare zi din viata scumpe mamici.

Phillip la 2 ani:
http://i22.photobucket.com/albums/b302/Babeebubu/IMG_0810.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b302/Babeebubu/IMG_0849.jpg

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La mutli ani tuturor sarbatoritilor!!! Sunt asa de multi ca nici nu ii retin pe toti ca sa ii nominalizez!!

Babeee, felicitari !!! Ti-am vazut semnatura!!
Am vazut si pozele cu cretulici!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

LA MULTI ANI!fericire , sanatate si multa fericire celor care au implinit azi 2 anisori

Multumesc mult de urari.

Sper ca aceasta sarcina sa o paot duce pana la sfarsit si sa nasc un bb sanatos.
Mav sincera sa fiu nu a fost ceva programat desi ne doream bb 2.
Iar lui Sebi ii doresc multa sanatate si sper sa treceti cu bine peste toate problemele.

Din pacate zilele astea nu m-am simtit foarte bine in sensul ca am simtit niste contractii care nu cred ca sunt normale la 2 luni. Trebuie sa merg la medic zilele astea.

Andra din pacate nesimtirea e foarte mare la romani. Dca era un strain cu siguranta nu stia cum sa-ti ceara mai repede scuze. Daca era si tanar nici nu mai povestesc ca parca buna crestere a disparut de mult desi sunt sigura ca nu de la parintii lor au invatat.

Monica din Albert vei face un mare "calculatorist" . Si Dragos are pistol si face acelasi lucru , dar el a invatat de la nepoteii mei mai mari.Bafta la examene!!!

Dragos din pacete face altceva - vorbeste f. urat cateodata cand nu-i iese ceva. Daca mergem cu masina si claxoneaza cineva incepe- prostule, magarule....in conditiile in care nu injura si nu se comporta nimeni asa la volan- mai ales in prezenta lui.La desene si la TV nu se uita decat din cand in cand la Tom & Jerry.

Pupici tuturor

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Sa incepem cu impartitul de flori, cum e normal:
Babee la burtica !

Si apoi, sa vedem unde chefuim astazi
La multi ani Iulia Eleni (didica) !
La multi ani Erica (Elena I.) !
La multi ani Matei Daniel (Andruska) !
La multi ani Philip (Babee) !
La multi ani Dinu (Jojoo) !

Ingerasilor, sa fiti sanatosi, cuminti si buni la suflet, sa ascultati de parinti (si ei de voi ) si sa va bucurati de fiecare clipa.....

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Iulia Elena
Erica
Philip
Matei-Daniel

sa fiti sanatosi si mereu voiosi si mult noroc !!!!mamici, sa va traiasca copilasii.

Babee bine ai revenit

Darael si fetele mercic de urarile de "spor la invatat", azi am trecut cu bine primul examen...

firuta eu chiar as fi curioasa sa intri in amanunte.

sanatate tuturor si numai bine!!
nani bun!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna, fetelor!!!
Eu am terminat cu sesiunea de iarna, maine ma duc la Albert abia astept!!!
Vb. cu el la telefon, mi-a asa dor de el..niciodata nu l-am lasat 3 saptamani undeva. Dar a fost f.bine pentru el si de ce nu si pentru mine ca am putut sa-mi fac treburile!!
Va pup !!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput