Aspirante optimiste (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

iepumic,ai mare dreptate in ceea ce priveste simptomele!si eu am mari probleme cu circulatia si pot spune ca e DE GROAZA cu frigul de afara si cu picioarele mele!!!!pur si simplu as face orice doar sa le simt PUTIN mai calde!cu 3 perechi de ciorapi tot imi sunt inghetate,iar de maini ce sa mai vorbesc!dureri de cap am aproape in fiecare zi pentru ca am si probleme cu coloana cervicala si nu imi e oxigenat bine creierul..doar aulin ma salveaza,e foarte bun pentru dureri de cap,dureri puternice in general.isi face efectul foarte repede si dureaza!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Si mie la fel mi s-a spus,sindromul de hipercoagulabilitate,tromboflebita.Mai naspa e ca eu am si ceva varice si e naspa rau..
Ziceai ca tu stai pe scaun,mie dr.mi-a zis sa ma reprofilez,(eu avand o meserie in care as sta numai in picioare),iar pt faptul ca de lucrat am lucrat numai la birou,mi-a zis ca la 2 ore asa, sa fac nitica miscare.Am destule interdictii..si uneori niste dureri groaznice de picioare.
Ar trebui sa-ti faci analizele specifice,pt a sti sigur ce ai si sa faci tratament.Eu iau aspenter zilnic si pana in dec.foloseam geluri/creme pt probleme trombotice.Acum nu stiu cu ce sa-mi dau,insa o sa-mi intreb medicul.
Te pupic dulcic.

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sa sti ca daca ai extremitatile reci nu ins.ca ai avea sindromul acesta..sau probleme trombotice.Inainte de a-mi recolta,am stat de vorba cu dna.dr..despre sarcinile mele,despre mine..ma rog..si i-am spus ca ma mai dor picioarele,ca se umfla..da' ca nu am dat atentie...Si dupa ce-am mai discutat si mi-a zis ca sigur am ceva cu coagularea,circulatia..i-am zis,"da,cred ca am probleme ca mereu am mainile si picioarele reci" si mi-a zis ca nu de la asta se intampla.Dar nici n-am intrebat de la ce.Poate o fi tot circulatia de vina..or mai stiu eu,dar are dreptate..la bolile trombotice n-am gasit acest simptom.
Te pupic.

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

FELICITARI ANANGEL!!!
Sa ai o sarcina usoara, fara greturi si un bebe sanatos... sa ne molipsesti si pe noi aspirantele...

Off topic: cred ca e ceva in neregula cu forumul, cel putin la mine nu mai contabilizeaza numarul de mesaje...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata !
Va doresc un we placut!

Saptamana viitoare e cea fertila la mine.Ma gandesc sa imi iau teste de ovulatie desi la mine nu cred ca vor fi prea valabile.Ei ovarele astea micropolichistice....

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna, fetili! Iaca imi pusei si eu net acasa saptamana asta, asa ca de-acum pot sta mai mult cu voi sava incurajez. M-am programat la dr. luni. Pana atunci am emotii. Sper sa fie totul bine!

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dragutelor,

Va doresc un weekend placut, sa va odihniti, sa va bucurati.

Anangel bafta luni la doctor.

PamELLA hai sa ne luam de manuta, eu ziua 25 din 29 si deja ma doare burticaPoate impreuna le venim noi de si nu mai vin vreo 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna fetelor!!
alexia28,si eu zic sa le venim de hac ca deja au facut prea mult ce au vrut ei,nu??
Lasa,ai sa vezi ca o sa fie bine,am eu o presimtire pe luna asta
Va pup!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Dragele mele, am o problema: eu sunt in ziua 12 azi. Am devastat toate farmaciile cumparand toate testele de ovulatie (in Brasov gasesc numai teste de la Dr.Sigur) si am repetat testele luni la rand. Culmea, desi analiza progesteronului iese cu valori mari (dupa cum spune doctorul meu exista ovulatie) testele mele raman incapatanate la 1 liniuta. Am incercat in toate momentele zilei, nu am consumat lichide timp de cateva ore inainte etc si tot asa au iesit.
Temperatura bazala nu are sens sa o mai monitorizez, eu nu am avut niciodata in 30 de ani alta temperatura a corpului decat 36.8, chiar si la extrauterina asta a fost o problema pentru doctori. Desi mi-am facut rana incercand sa monitorizez temperatura cateva luni la rand...
In aceasta luna este si mai dificil sa fac testul de ovulatie cu toate ceaiurile pe care le inghit de dimineata pana seara... Nu pot respecta cele cateva ore fara lichide de inainte...
Spuneti-mi va rog ce sa fac? Eco nu pot face pt ca este sambata si nu lucreaza nimeni. Ziua 14 va pica luni, cred ca e cam tarziu pt eco. NU vreau sa pierd luna asta. Oricum sunt cu nervii la pamant, astazi, 14, am 30 ani si 11 luni... Am 1000 de ani deja si intru in vrie cand e vorba de sarcina. Mi-as dori mai mult decat viata mea sa pot ramane in luna asta sau in februarie, pt ca in martie este ziua sotului meu si imi doresc din tot sufletul sa ii por face acest cadou...
Asa ca, va implor, daca stiti vreun mod babesc in care sa pot depista cand am ovulatie...nici nu sunt in dispozitia sufleteasca de a presta nonstop toate cele 5-6 zile cate au mai ramas...
Va multumesc pentru ca existati si am cu cine sa ma sfatuiesc
si ma scuzati ca sunt in butoi rau...

Maduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Anamadalina: tu vrei bataie??? Cate zile are ciclul tau in general? E chiar asa de greu sa prestezi la 2 zile? Ce-i cu moralul asta al tau? Fetelor, haideti s-o incurajam pe Anamadalina. Lasa balta testele, ele pot gresi. Faceti dragoste, nu sex. Nu cred ca-i chiar asa de greu sa o faci o data la 2 zile. Eu, in perioada fertila de dinainte de sarbatori, am facut-o si de 2 ori pe zi. Daca vrei sa castigi la loto, trebuie sa joci. Uite niste pupicei de la mine, si da manuta, sterge-ti lacrimile, ai incredere in Dumnezeu.

Nu dispera cand greul te apasa
Si-n lacrimi sa nu plangi al tau destin
Caci dupa suferinta viata-i mai frumoasa
Asa cum dupa ploaie ceru-i mai senin.

Gata, ai zambit putin? Sa nu-mi zici ca mi-am racit gura de pomana, ca vin pana la tine fuguta. Ce, vrei sa fii stearsa de pe lista optimistelor? Hai, cu moralul un pic mai bun, mergem inainte. eu, daca stau sa ma gandesc bine, implinesc 5 ani de cand, intr-o zi de februarie, am facut singurul test de sarcina din viata mea, din dorinta de a-i face sotului un cadou frumos. Nu a fost sa fie atunci, nu a fost sa fie nici panaacum, dar o sa-i fac odata cadoul mult visat. Si nu neaparat de ziua lui, ci asa, cand va vrea Cel de Sus. Te pup si vreau sa te vad mai optimista. Gata, m-ai iertat ca te-am certat un pic? Nu a fost cu rea intentie. Vreau sa te fac sa privesti viata mai in roz.

Mergi la inceput