Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 10

Himmelsduft spune:
Hallo @all!
Eu sint racita cobza, dar sotul se ocupa de mine si imi revin. Sint intolita tare ca sa va pot citi.
Si eu am avut probleme cu venele, asta din cauza tabl anticoncept. Aveam noaptea crampe la pulpe si mi sa spus sa iau magneziu. Si acum cind nu mai iau tabl, mai am citeodata crampe, sa nu vorbesc de picioare sloi. Dr de casa mi-a zis sa pun picioarele sus tot timpul cind stau intansa sau sa iau 2 ligheane cu apa, unul cu apa calda, celalalt cu apa rece. Sa incep cu tinutul picioarelor in cel cu apa calda si sa termin cu rece (deci sa tot schimb tinutul picioarelor dintr-un lighean in altul timp de 5 min). Asta pentru circulatie si e bine, mi se incalzesc picioarele.
Anamadalina, subscriu la cele scrise de Tabitha
Rabdarea este curajul celor linistiti!
Himmelsduft
calut

Avalon spune:
Anamadalina, si eu cred ca Tabitha are dreptate! Nu intra in panica, zilele nu au intrat in sac... lasa-le incolo de teste de ovulatie (eu una nu le sufar) si presteaza o data la 2 zile! Alte semne de ovulatie nu ai urmarit: glera cum este? Inainte de ovulatie apare sub forma 'albusului de ou' crud, ca apoi sa devina apoasa, mai abundenta, transparenta... Sanii? inainte de ovulatie la mine sunt mai sensibili... la ovulatie tu nu ai niste usoare intepaturi in dreptul ovarelor? Hai, fii cumintica si optimista, moralul trebuie sa fie sus!

simo29 spune:
Buna ziua fetelor! In sfarsit e weekend. E super pentru cine poate profita de el.Eu nu pentru ca sunt in aceea perioada
As vrea sa va rog sa-mi ziceti si mie - cum e cu testele de ovulatie?Mie nu mi-a zis doctorul nimic despre ele.
Anamadalina sunt alaturi de tine - si eu am cate o zii in care imi vine sa .Merg la cumparaturi si peste tot vad
. Si ma gandesc de ce mie nu mi se intampla odata? Si eu in 15 februarie implinesc 30 de ani.
Tabitha are dreptate - toate in lumea asta si bune si rele se intampla la un moment dat. Sunt sigura ca va veni si ziua pe care o asteptam toate - sa pregatim cea mai mare surpriza pentru sotii nostrii!!!

PamELLA spune:
Buna fetelor!!
In primul rand,Anamadalina,ai vazut ca toate te rugam sa stai linistita!!cea mai buna cale catre un bebe e relaxareaPentru ce sa ne stresam atat cand o viata avem si stim bine ca stresul duce numai catre rele!Eu mi-am propus sa stau cat mai calma de azi inainte pentru ca tocmai mi-am dat seama ca eu(si presupun ca nu numai)sunt cea mai vinovata daca ceva nu e in ordine cu referire la organsim,psihic si asa mai departe.
Cei optimisti vor fi intotdeauna cu un pas inainte pentru ca spre deosebire de restul lumii se feresc de probleme si incearca sa extraga din viata cat mai multe momente de fericire!Bineinteles,nu se poate numai bine,dar important e sa fii sigur in mintea ta ca va iesi CU SIGURANTA soarele si pe strada ta!
Va pup!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

mari-lu spune:
ziua 1...incepe o noua lupta pt castigarea razboiului!
hai sa vedem dintre colegele care acu lupta cu rushii care ajunge prima !am jucat jocul asta cu vreo doua prietene si amandoua au
.eu am iesit tot p locul 2...important e ca intotdeauna castiga cineva si cred ca voi trece si eu cand va fi sa fie si prima linia d sosire

iepumic spune:
PamELLA, Leditia,
vad ca avem cam aceleasi simptome. De Aspenter am auzit si eu, totul e sa fiu putin consecventa si sa il iau...in schimb Ca+Mg iau oricum, ca imi cam lipsesc.
Atentie insa cu AULIN!!!!!!!!!!!!! Este un antiinflamator foarte puternic si afecteaza stomacul in ultimul hal. Eu zic sa ii gasiti un inlocuitor mai bland.
Voi tratamente pe baza de produse naturale ati incercat? AS vrea sa gasesc unul pentru ca nu vreau sa mai iau atatea chimicale.
Iepumic

danita spune:
salut fetelor
ma bag si eu in seama ca la probl cu calciu si mg sunt experta;)
ptr calciu iau : coaja de ou rashnita in rasnita de cafea amestecata cu miere si nuca macinata . mai iau niste capsule de calciu cu extract din coral care mie imi fac f bine .
momentan cu mg stau bine dar cand am avut probl cu mg am luat dolomit. toate pastilutele sunt de la mag naturist.
pupici
D
ps acum sunt in sezonu: polen, tinctura de coada soricelului, calciu din coral si niste ceiulete din cretisoara ...

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!!
iepumic,in ceea ce priveste "puterea" Aulinului ai dreptate.E FOARTE puternic si era cat pe ce sa fac ulcer gastro-duodenal din cauza lui,pentru ca stiind ca imi ia durerea imdeiat(de orice tip) ma obisnuisem sa apelez la el.Bineinteles la mine se pune si problema mancatului care e groaznica..mananc foarte dezorganizatsi chiar daca nu prea consum chimicale cum ar fi sucuri sau tot felul de chipsuri stomacul e foarte afectat.In ceea ce priveste tratamentele pe baza de plante inca nu am incercat dar probabil voi recurge si la aceasta metoda pt ca NORMAL ca e MULT MAI BUNA ca toate pastilele astea..
Eu,ziua 28,nu a venit inca,dureri de burta si spate din plin...MI SE INCHID OCHII de somn(m-am culcat aseara la 12 si m-am trezit la 10 si muream de somn),mananc ca
si am o scurgere albicioasa si groasa..of..parca vad ca in cateva zile vin uratii
NU VREAAAUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
Va pup
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

sorceress spune:
Anamadalina!
Si eu zic la fel ca fetele....si mai zic ca si io s stresata si agitata rau de tot....nu ne face bine starea asta. Auzi, sa -ti zic ce am patit cu testele de ovulatie. Am simtit in ziua 7 ca ma inteapa ovarele si mi-am facut un test, ce crezi? 2 liniutze! a doua zi erau de aceeasi intesitate...si nu, CM-ul meu nu e de 25 de zile. Asa ca da-le naibii de teste si incearca sa te "Asculti putin". Sint de parere ca avem destule semnale de la propriul organism, numai ca nu avem timpul necesar sa le dam atentie.
Pina acum o luna si ceva ziceam ca s printre cele ce nu am nici un simptom nici la ciclu, nici la ovulatie...Mi-am dat seama insa ca nu am timp de mine suficient, ca sint preea stresata sa am un copil si ca am prea multa incredere in doctori si teste de ovulatie.
Hai, capu sus si treci la treaba! Fara obligatia ca neaparat trebuie sa ramin luna asta....bucura-te de dragoste....
Asi, Alexia si Pamella, multa bafta!
Tabitha, multumesc mult ca m-ai trecut pe lista!
O duminica frumoasa tuturor si o saptamina minunata!