Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 11

PamELLA spune:
sorceress,multumesc mult de urare,bafta si tie!!!
fetelor unde sunteti ca nu ati mai postat aproape niciuna!ati iesit la plimbarica,asa-i??
la mine inca nici un semn...Dooamne mi-e asa teama ca ma amagesc iar..
Va pup
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Tabitha spune:
Eu, optimista ca mai intotdeauna. Sunt in ziua 1. Asa ca inca nu ma trec la gravide. Mai stau doar o luna cu voi ca aspiranta, ca dupa aia o sa va urmaresc ca gravidutza. Asadar, maine incercam sa ne programam pt. laparo. Tin pumnii tuturor celor carora inca nu le-au venit rushii iar noi, celelalte, continuam cu speranta in suflete.

PamELLA spune:
Tabitha,sunt sigura ca de data asta va fi bebe!Si ce daca e prima zi,stii cum se spune:sarcina incepe odata cu ciclulBafta multa!!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Tabitha spune:
PamELLA: multumesc de sustinere. Ar trebui sa fac si IAD tot luna asta, imediat dupa laparo, ca sa pot da vesti bune. Sper sa fie de aocrd.

adela achim spune:
Draga Tabitha,iti tin pumnii si ma rog sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine!
La noi din pacate trecem printr-o perioada grea:a murit un OM drag,si nu ne mai gandim la noi....
ADELA

mari-lu spune:
Iepumic calciul si magneziul s iau separat pt ca s absorb competitiv.pt absorbtie maxima si fixare in organism Ca se ia impreuna cu vit D si alternativ (fiecare 10 zile)Mg cu vit B6!

Tabitha spune:
Adela: condoleante si imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Sa-va dea Dumnezeu puterea de a trece peste durerea pricinuita.

PamELLA spune:
Buna dimineata fetelor,o saptamana excelenta va urez!!!
Eu am cam inceput-o cu stangul,nu am reusit sa dorm DELOC as-noapte si ma simt putin obosita.In rest,ziua 29..nimic..temperatura 36,7..
Va urez inca o data o saptamana buna din toate punctele de vedere si cine stie poate mai felicitam niste viitoare mamicutze pana duminica!

Georox spune:
Neata fetelor! Nu vreau sa aud ca v-ati pierdut speranta! Nu trebuie! Capul sus! Bebelusilor le plac mamicile optimiste, foarte optimiste, asa ca va rog! Lasati testele, stresul, problemele si prestati. Iar atunci cand va veti astepta mai putin , veti avea si cadoul mult visat. Va imprumut din optimismul meu daca vreti! Haidei luati, cat este oferta valabila.
La mine este ziua 31, si inca nu se anunta nimic. Doar niste dureri de burta, care sper sa nu vina cu uratii. In rest o usoara stare de disconfort, pe care sincer nu stiu cui sa o atribui. Si sperante, tone de sperante ca saptamana aceasta ma vor ocoli uratii, pana in luna a noua.
Mult noroc tuturor aspirantelor, si sarcina cat mai usoara noilor gravidute.Va ajungem noi din urma! tuturor! O saptamana excelenta pentru ca meritati !

alexia28 spune:
Buna dimineata dragutelor va doresc o saptamana placuta si cat mai usoara si cu vesti bune
PamELLA, nici eu nu prea am dormit bine si mai am si niste vecini tare idioti care in fiecare dimineata la 5.00 isi fac baie si lasa apa sa curga pana se incalzeste si ma trezescsi nu mai pot adormi numai la gandul ca se apropie ora sa ma trezesc si eu.....
Adela, condoleante, offf nu mai vreau sa aud vesti din astea.
Tabitha
Pup toate fetele